Fashion

Stralen in je nieuwe bikini

Als in een film loop je de zee uit en maak je eindelijk eens oogcontact met die ontzettend mooie jongen die je al een paar uur rond hebt zien lopen. Met een big smile lopen jullie naar elkaar toe. Maar als je dichterbij komt vertrekt zijn gezicht en kijkt hij wel heel vreemd naar je. Met één blik naar beneden zie je dat je bikini niet helemaal meer zit zoals ze hoort te zitten. Wil je deze awkward situaties voorkomen?

straleninjebikini

Bikinitopjes
Een bikinitopje is niet alleen zwemkleding, maar moet ook goede ondersteuning kunnen geven. Heb je een wat grotere cupmaat? Koop dan geen triangeltopjes, deze blijven niet goed op hun plek zitten en geven weinig ondersteuning. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je tijdens een fijn middagje strand de hele tijd moet kijken of je bikini goed zit. Kies daarom voor een topje met beugels.

Vind je geen leuk model? Dan kan je voor een haltertopje met bredere bandjes gaan. Leg een goede knoop in de halter, zo krijgen je borsten voldoende steun.

Meiden met een kleine cup kunnen in principe elk bikinitopje dragen. Hier is ook het belangrijkste dat het lekker zit en jij je er gemakkelijk in voelt. Vind je jezelf er plat uitzien in je bikini? Koop dan een topje met gevulde cups. Ook kun je een triangel bikini aanschaffen, door de vorm van het topje oogt je cup voller.

Op het moment heeft de Hunkemöller bikinitopjes vanaf € 5,-!

straleninjebikini

Triangel bikinitopje in de maat S t/m XL € 5

straleninjebikini

Bikinitop verkrijgbaar in cupmaat B t/m D € 19,99

straleninjebikini

Triangel bikinitop in de maat XS t/m XL € 5

straleninjebikini

Top met beugel, verkrijgbaar in cupmaat C t/m G € 10

straleninjebikini

Stevig haltertop met dierenprint van Asos € 15,38

straleninjebikini

Strapless topje met bloemenprint € 19,22

Bikinibroekje
Welke maat je ook hebt, zorg dat je broekje goed aansluit en niet al lubbert voordat je überhaupt de zee ingaat. De kans is dan namelijk groot, als je eenmaal in de zee zit, de golven je broekje meenemen naar een verre bestemming. Oftewel: die zakt af.

Meiden met een slank lichaam en weinig heupen kunnen het beste kiezen voor een bikinibroekje met een extra versiering. Zoals touwtjes aan de zijkant. Hierdoor vestig je de aandacht op je heupen.

Als je wat bredere heupen hebt, kies dan voor een broekje met rokje of een hoog opgesneden exemplaar. Zo lijken je benen een stuk langer.

straleninjebikini

Wit bikinibroekje met gouden randjes en touwtjes aan de zijkant van Vero Moda maat S t/m XL

straleninjebikini

Broekje met bloemenprint en ceintuur. Verkrijgbaar bij de Bijenkorf in de maat 36 t/m 40 € 8,47

straleninjebikini

Hoog opgesneden broekje van Vero Moda maat S t/m XL € 9,95

straleninjebikini

Broekje met rokje € 19, 23

straleninjebikini

Broekje met denimprint € 19,23

Twijfel je of je wel de goede bikini te pakken hebt? Bij lingeriezaken zoals de Hunkemöller kun je gerust om hulp vragen, de verkoopsters zien de hele dag door billen en borsten!

Vind jij het lastig om een goedzittende bikini te kopen?

Door Brenda