Lifestyle

Show je kamer: Sarai

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Sarai.


Ik ben Sarai en ik ben 12 jaar. Ik woon bij mijn ouders in Nederweert (Limburg). Ik krijg vaak te horen dat mijn kamer saai is doordat er weinig kleur is. Maar ik vind het juist fijn dat het rustig is. Mijn bureau was er al toen ik deze kamer kreeg. De meeste meubelen heb ik gekocht in België bij Betermeubel wonen & slapen en de kleine spulletjes heb ik gekocht bij onder andere de Marba. De rest weet ik niet. Mijn poster en fotoschilderij heb ik gekocht in Eindhoven bij de Expo. Ik heb veel kinderlijke dingen in mijn kamer staan, omdat ik niks weg kan gooien dus dat is allemaal van vroeger. Ik ben trots op mijn kamer, omdat ik dol ben op mijn bed en mijn schilderijen en ik heb er heel hard aan gewerkt met mijn vader, ondanks dat er veel mensen mijn kamer niet mooi vinden.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Sarai?