Lifestyle

Show je kamer: Pauline

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de make-over van de slaapkamer van Pauline.

Ik had een heel erg kinderlijke kamer met knuffels en tekeningen en noem maar op en heb het dan toch tot een volwassenen kamer getransformeerd. Ik bekijk vaak  'show je kamer' artikelen en vind ze altijd heel erg leuk. Mijn inspiratie was eigenlijk een foto van de woonkamer van een fashionblogger. Daarop zag ik heel lichtgrijze muren met bruin parket en witte gordijnen en in het midden een glazen tafel.

In mijn kamer heb ik de muren iets donkerder grijs geschilderd, het parket wit laten schilderen, een nieuw bed gekocht… Ik wou een beetje een 'beach house' effect krijgen, vandaar het witte parket en de grote collectie schelpen in de kast. 🙂 Voor de rest heb ik alleen witte meubels gekozen en op mijn bed accenten van roze bloemen gekozen. Zo heb ik het 'beach house' effect toch wat gecombineerd met meisjesachtige accenten. De kamer is nu nog wat onpersoonlijk misschien, maar ik wil het niet te volstoppen met kleine prulletjes. Mijn kamer is opgedeeld in twee stukken, een slaapgedeelte en een deel om gezellig te zitten. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Pauline?