Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #39

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's. Deze week: Miley Cyrus buns, Katy Perry interview en Lush goodies!

Maandag
Maandagochtend had Annemerel in de trein het fantastische idee gekregen om met twee knotjes bovenop het hoofd op de foto te gaan voor een Girlscene artikel. Hier was Renée (het enige andere redactielid die maandagochtend op de redactie was) niet heel erg blij mee. Ze probeerde er nog onderuit te komen, door net te doen alsof het haar niet lukte.. Maar daar had Annemerel geen boodschap aan, die knotjes draaide ze zelf wel even in Renée's haar, die foto zou er komen. 

Renée heeft maandag heerlijk achter elkaar artikeltjes getikt. Het was rustig op kantoor, dus er was weinig afleiding. Annemerel hield zich (na het knottenverhaal) vooral bezig met de nieuwe Girlscene schoolagenda. Nu al? Het schooljaar is nog maar net begonnen! Dat klopt, maar er gaat erg veel tijd zitten in het realiseren van een schoolagenda en over twee maanden moeten we alle teksten geschreven en aangeleverd hebben. Op dit moment hebben we om precies te zijn… NIETS! Totaal geen druk op de ketel ;-).

Gelukkig was er tussen het werken door genoeg om van te genieten. De appelkruimeltaart van collega Niels van Boetiek.nl bijvoorbeeld. Hij vierde zijn 26ste verjaardag. Wij houden van onze jarige collega's.. of beter gezegd, wij houden van trakterende collega's ;-).

Dinsdag
Danique vertrok vandaag naar Berlijn, zij mag namelijk Katy Perry gaan interviewen voor de lancering van haar nieuwe geur. Wij waren op de redactie absoluut niet jaloers op Danique. Absoluuuuuuuuut niet.. Tudududududu…

Wat wij gedaan hebben? Schrijven alsof ons leven ervan afhing, bloedserieus! Natuurlijk verwennen we onszelf op zijn tijd ook wel. Annemerel dronk de allereerste Pumpkin Spice Latte van Starbucks van dit seizoen en maakte het af met een Lemon Poppy Seed Muffin. Teeee lekker! Maar soms moet je jezelf gewoon een beetje verwennen.

Renée ging 's middags naar het 'Beste bewaarde beautygeheim'-evenement van Kruidvat in het Andaz hotel. Het was letterlijk je zakken – tas! – vullen, want je mocht alles meenemen wat je maar wilde hebben. Op een gegeven moment was de tas zo zwaar dat hij sneuvelde… Oeps. Renée zag dat Kruidvat nu zelfs een kleine kledinglijn krijgt. De kleding kost ongeveer tussen de € 8 en € 15 per item, hartstikke betaalbaar dus. En nog meer goed nieuws: maroccan oil lovers kunnen over een paar maanden hun hart ophalen met de nieuwe shampoo en conditioner met het Marokkaanse wonderproduct. Yes! Als jullie reviews willen lezen over de goodies die Renée gescoord heeft, moet je even een reactie achterlaten. 🙂

Woensdag
Wednesday was the day! Danique mocht niemand minder dan Katy Perry interviewen. Voorafgaand aan het interview mocht Danique een parfumtest doen (samen met beautyblogger Vera Camilla) en dat moest -jawel- geblinddoekt. Daarna was het tijd om de superster te interviewen, hoe cool! Het interview hebben jullie misschien al vandaag gecheckt? 

Ahhhhh, wat waren wij allemaal jaloers op het kantoor. In Amsterdam was het gewoon typen, typen en nog eens typen. En reviewen. We kregen een erg mooi pakketje van Lush binnen, Renée heeft de producten allemaal op de foto gezet. 's Middags aten Emma en Renée allebei (super healthy) frambozen, want dit dure fruit was in de bonus. Daar zijn we trouwens erg mee bezig, we kijken iedere week wat er afgeprijsd is en baseren daarop onze lunch. De dag vloog voorbij, met een leuk muziekje op de achtergrond was de woensdag zo om. 

Donderdag
Het weekend is in zicht, oh yes! Danique is nog in Duitsland, maar als ze terugkomt ligt er een fel paar MiPacha schoenen op haar te wachten. Dat is fijn thuiskomen, toch? Omdat Danique dus nog in het buitenland is, zijn alleen Emma en Renée van Girlscene op kantoor. Er gebeurt niets anders dan typen, typen en eh… nog meer typen. Koptelefoon op, muziek aan en schrijven maar. Gelukkig had Emma van Fashionscene mergpijpen mee voor de nodige afleiding. Heel vervelend allemaal. 🙂 Daardoor zijn we wel vergeten om veel foto's te maken, sorry ladies!

Tijdens de lunch at Renée voor het eerst falafel – ja, echt voor het eerst – die de Fashionscene redactie meenam. Volgens Emma lust Renée amper iets, wat stiekem wel een klein beetje waar is. Toch waren de kruidige balletjes erg lekker… Zie je wel Em? Weer een ervaring rijker. 😉

De doos vol Lush goodies van gisteren hebben we inmiddels maar in de kast gezet. Door de geur van alle bruisballen en zepen doet het kantoor niet onder voor de echte Lush winkels en daar is niet elke man op het kantoor héél blij mee! Het artikel staat binnenkort online en de producten zijn al bijna (vanaf 4 oktober) te koop. 

Vandaag kwam onder andere de nieuwe herfstcollectie van IKEA op Girlscene, waardoor we gelijk zin hebben om nieuwe interieurspulletjes te shoppen. Hoe leuk zijn de boxen met lampen erin?
Op de Facebookpagina van Girlscene hebben we een grappig hashtag filmpje van Jimmy Fallon en Justin Timberlake gezet. Speciaal voor alle hashtaghaters: je kunt 'm hier bekijken.

Vrijdag
En de laatste dag van de week was alweer aangebroken! Wat vliegt de week toch snel voorbij. Emma en Renée waren wederom met z'n tweetjes op het kantoor, Danique maakte thuis een inhaalslag om mailtjes te beantwoorden. Vrijdag doen we het meestal rustig aan, zo ook nu. We hebben alleen maar artikelen getypt, Renée was bezig met een uitgebreid artikel over parfum. Wil jij weten welk geurtje bij jouw persoonlijkheid past? Houd Girlscene in de gaten! 

Tussen het typen door zat Emma te bedenken of ze naar de kapper moest gaan. Je zou denken dat dit niet zo'n moeilijk beslissing is, maar Emma heeft last van kappersangst (don't ask, heeft te maken met vroeger en een héél kort kapsel ;)). Ze zit eraan te denken om haar lange lokken te verruilen voor een lange bob, gespot bij Charlize Theron. De redactie zegt in ieder geval volmondig ja! Nu zij nog. 

In de pauze ging beauty-addict Renée even naar DA om Clarins lipgloss te scoren, een echte aanrader vindt zij! Ook heeft Renée onlangs Kruidvaat hand- en nagelcreme gekregen, deze vindt ze ook zo fijn dat ze hem graag met jullie wil delen (ook omdat 'ie zo goedkoop is). De rest van de dag hebben we op de computer gespendeerd, uiteraard mét thee. Wat vinden jullie van Emma's reisbeker?

Wat heb jij deze week gedaan?

Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée