Lifestyle

Mooie man: Matthew Lewis

Misschien zegt de naam Matthew Lewis je niets, maar je kent hem zeker wel. And he's a hottie! Wie deze mooie man dan is? Als we zeggen dat hij Marcel Lubbermans speelde in de Harry Potter films, dan gaat er vast wel een belletje rinkelen. 'Huh, hij was toch een beetje een nerd?' Ja dat klopt, maar de puberteit heeft hem goed gedaan en hij hoort nu met recht in het rijtje van mooie mannen thuis. Meer over Matthew lees je hier! 

Matthew David Lewis kwam ter wereld op 27 juni 1989 in Leeds, Engeland. Hij groeide op in een gezin met twee andere broers: Anthony en Chris. Hij ging naar de katholieke St Mary's School. Op jonge leeftijd heeft hij auditie gedaan voor een rolletje in Harry Potter en zoals we allemaal weten heeft hij die gekregen! Jarenlang droeg hij een fatsuit en neptanden om op Marcel Lubbers te lijken. 

In eerste instantie zag niemand Matthew als een hottie, mede door zijn rol als de sullige Marcel Lubbers. Hij vindt het zelf maar gek dat hij nu als aantrekkelijk wordt gezien: ''Ik was niet aantrekkelijk toen ik jong was en ik vind mezelf nu ook niet knap. Ik werd nooit geassocieerd met het 'knap zijn', dus ik was best wel geschokt toen ik ineens wel zo werd gezien.'' Dat betekent natuurlijk niet dat hij niet graag gezien wordt als een hunk, Matt vindt het leuk om te horen maar hij vindt dat het ook enige druk met zich meebrengt. 

Ben jij helemaal hoteldebotel van Matthew? Dan hebben we slecht nieuws, want hij heeft al een paar jaar een relatie met lerares Alison Wynd. Maar we mogen altijd kijken toch?! 😉 

Harry Potter is inmiddels afgelopen, maar gelukkig is Matthew niet van plan om te stoppen met acteren. Hij speelt nog steeds in films en hij leende onlangs zijn stem aan een documentaire. Wij verheugen ons er nu al op om hem weer op ons scherm te zien! 

Een paar leuke weetjes: 

Hij is 1.82 m lang.

Tijdens het filmen van Harry Potter and the Order of the Phoenix raakte zijn trommelvlies beschadigd doordat Helena Bonham Carter per ongeluk haar toverstaf in zijn oor stak. De actrice voelt zich nog altijd schuldig over dit voorval. 

Zijn favoriete voetbalteam is Leeds United. 

Iemand die Matthew ook woest aantrekkelijk vindt? Emma Watson. Collega Rupert Grint (Ron Wemel) onthulde in een interview dat Matthew en Emma 'een ding' hadden tijdens het film. Zelf wil Matt daar niet te veel op ingaan, maar wij weten genoeg… 

Als hij nog maar één ding mocht eten, dan zou hij kiezen voor peperoni pizza.

Matthew rookt. 

Zijn favoriete bands zijn The Killers, Guns 'N Roses, The Strokes en Green Day. 

Zijn favoriete woord is 'sponge'.

Matthew is gek op aardbeienijs. 

Hij houdt van zwemmen. 

Wat vindt jij van Matthew? Vind jij hem ook zo knap? Of is hij niet jouw type? 

Bron: whosdatedwho, imdb, mirror, dailymail 
Bron beeld: reporters 

Bedankt voor de tip, Roos!