Lifestyle

Show je kamer: Dorenda

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Dorenda.

"Hoi! mijn naam is Dorenda. Ik ben 20 jaar en dit is mijn studentenkamer in Enschede. Ik deel dit studentenhuis samen met nog 6 leuke en lieve huisgenoten. We hebben beneden in huis een gezamenlijke woonkamer, maar daarnaast heeft iedereen natuurlijk nog een eigen kamer. Mijn kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 20m2 en ik heb het helemaal naar m'n eigen smaak ingericht.


Ik ben heel erg blij met de inbouwkast die deze kamer heeft. De kast past heel mooi in het totaal plaatje en is een soort 'pronkstuk' geworden.


Mijn slaapbank wordt veel gebruikt door vriendinnen die geregeld langs komen voor een gezellige avond, ideaal! En natuurlijk plof ik er zelf ook vaak genoeg op samen met een warm kleedje, een kop thee en een serie.

Het dienblad op mijn bureau staat vol met mijn lievelings geuren en andere mooie accessoires. Dit maakt het studeren wat aangenamer.


De boeddha die op mijn kastje staat heb ik, zoals het hoort, gekregen. Of hij extra gelukt brengt weet ik niet, maar ik vind hem heel erg mooi!"

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Dorenda?