Fashion

Sonia Rykiel ballonnenstunt!

Onlangs kreeg Girlscene bericht van de H&M om een speciale actie bij te wonen. Op donderdag 18 februari hield de H&M namelijk een ballonnenstunt als startsein voor de giftcard actie van de Sonia Rykiel collectie. Leuk!

Aanstaande zaterdag gaat de verkoop van start en de eerste honderd klanten in de rij krijgen een giftcard met een waarde van €5,- tot €100,-.

Deze actie was echter geheim gebleven voor de pers. Zes modellen gingen, in kleding van de collectie van Sonia Rykiel, op de fiets met een tros ballonnen achterop door Amsterdam heen fietsen en eindigden op de dam. Vanaf daar lieten ze de ballonnen opstijgen met de honderd giftcards eraan.

-

-

Dus zie je ineens een zwart/wit/roze ballon voor je huis verschijnen? Pak hem dan meteen want misschien heb jij dan wel een giftcard van maar liefst €100 euro. Wanneer je een ballon gevonden hebt, kan je de giftcard in iedere H&M winkel gebruiken. Houd je ogen open dames!

Vraag je je af van welk merk de fietsen zijn? Klik dan hier.

Deelnemende winkels voor de giftcard actie zijn: Amsterdam (Kalvertoren), Den Haag (Wagenstraat), Maastricht (Mosae Forum), Utrecht (Hoog Catarijne), Rotterdam (Beursplein).

Deze actie is onder meer mogelijk gemaakt door de volgende mensen:
Styling: Roel Schagen
Fotografie: Marleen Daniels
Haar: Hester
Visagie: Irena Ruben

-

H&M nodigde Girlscene exclusief uit om een kijkje te nemen achter de schermen. Redactrice Danique en stagiaire Shelley mochten een kijkje nemen achter de schermen, stylist Roel Schagen interviewen en foto’s van de modellen maken. Dit verslag plus backstage foto’s volgt snel! Houd Girlscene dus in de gaten….

Door Danique en Shelley