Lifestyle

Horoscoop: september

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand september jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop! 


Bron

Ram 

De zomer is echt voorbij gevlogen! Eigenlijk ben jij helemaal niet zo goed uitgerust, Ram. In de vakantie heb je zoveel dingen gedaan (feestjes, tripjes, afspraken, zomerbaantje…), dat je bent vergeten om tijd voor jezelf te nemen. Nu merk je pas dat je veel te druk bent geweest en dat je heel erg moe bent. Gelukkig kun jij je in de maand september weer beter ontspannen. Nu iedereen weer naar school gaat, kun jij weer de rust vinden. Gun jezelf die rust! Als je dat doet, dan zal je leven een positieve wending krijgen tegen het einde van de maand. 

Schorpioen

It's all about love for you, Schorpioen! Ben je single? Dan mag je rekenen op nieuwe geliefden. Je zult een leuke jongen ontmoeten en het zou weleens serieus kunnen worden. Ben jij al bezet en zijn er wat in problemen in de relatie? Deze maand zal het allemaal beter worden, je zal het gevoel hebben dat er beter naar je wordt geluisterd en dat hij echt zijn best voor je doet. En dat verdien je! Wees deze maand in ieder geval niet bang om je open te stellen, Cupido is goed gezind. 

Tweelingen

Oei, wat ging de maand augustus snel voorbij. Je hebt het er moeilijk mee om weer aan de bak te gaan. Het liefst was jij op dat strand gebleven en het lijkt wel alsof je jouw hersenen écht op een strandstoel hebt achter gelaten. Je bent niet vooruit te branden, terwijl je zo had gehoopt om een nieuwe start te maken. Helaas, het leven gaat door en je zal toch echt weer serieuze dingen moeten doen. Even doorzetten, Tweelingen! In de derde week zal je zien dat het allemaal wat makkelijker gaat. 

Kreeft

Het begin van de maand gaat moeizaam voor jou, Kreeft. Je hebt wat opstartproblemen, maar we geven je geen ongelijk; je hebt een heerlijke vakantie gehad! Pas op dat je in de eerste week van september niet te snel oordeelt, er liggen namelijk conflicten op de loer. Er ontstaat al snel een misverstand, dus zorg ervoor dat je duidelijk bent. Gelukkig hebben de sterren na de eerste week weer wat positieve dingen voor jou in petto, grote kans dat jouw eerste cijfer meteen een goede is. Yay! 

Leeuw

Heb jij een beetje te veel geld uitgegeven in de vakantie, Leeuw? Grote kans van wel, dus deze maand staat voor jou vooral in het teken van geld. Het liefst wil je flink shoppen om een nieuwe herfstgarderobe aan te schaffen, maar helaas laat jouw bankrekening dat niet toe. Sterker nog, eigenlijk zou je dat kopje koffie in de kantine ook niet moeten kopen. Probeer uit de problemen te blijven en herinner je aan het feit dat je het geld wel aan belangrijkere dingen kunt uitgeven zoals schoolspullen, huur of de telefoonrekening. Tegen het einde van de maand zal jouw discipline zich uitbetalen… time to shop (met mate)!

Weegschaal

Na een ontspannen vakantie, wacht er een intense maand op jou, Weegschaal. Jep, het nieuwe schooljaar is begonnen en alles wat erbij komt kijken is een beetje overweldigend voor jou. Er zijn opeens 1001 dingen waar je aan moet denken en dat valt je niet mee. Je zoekt naar balans, maar die kun je maar moeilijk vinden. Misschien moet je eens werken met lijstjes, op deze manier kun je jouw gedachten ordenen. Vanaf de tweede week zal het allemaal beter gaan. Blijf positief, het is allemaal niet zo erg als het lijkt! 

Stier

Hoe kouder het van buiten wordt, hoe warmer jij je van binnen voelt. De zon was fijn, maar jij vindt het nu wel weer prettig dat het wat vaker regent en je niet meer elke dag je rokje aan kunt. Je voelt je dus helemaal in je nopjes in de maand september. Op alle gebieden -liefde, vriendschap, familie, werk, school- loopt het op rolletjes. Problemen die je misschien in de vorige maand had, die worden nu opgelost. Fijn! Geniet ervan. 


Bron

Maagd 

In tegenstelling tot sommige mensen, vind jij het helemaal niet erg dat het nieuwe schooljaar weer is begonnen. In de vakantie heb je genoeg uitgerust om weer te kunnen knallen! Deze maand zal je leuke mensen ontmoeten. Met deze mensen kun je genoeg leuke dingen doen en je kan het vooral met een iemand goed vinden. Hij of zij zal op lange termijn weleens een belangrijke rol in jouw leven kunnen gaan spelen en dat hoeft niet per se op liefdesgebied te zijn. 

Vissen

Jij voelt je in de maand september een beetje dromerig, Vissen. Neem die dromen serieus! De sterren raden aan om in je dromen te duiken en open te staan voor nieuwe dingen. Zo is deze maand erg geschikt om na te denken over een nieuw baantje. Het einde van de maand zal in het teken staan van de liefde. Je zal makkelijker een date scoren en als je al een vriendje hebt, dan kun je rekenen op spannende avonden… 

Waterman

In deze nieuwe maand kun je rekenen op een goedgevulde bankrekening! Erg fijn, want de meeste mensen zijn blut na de vakantie. Verder zal een persoon in je leven jou eindelijk erkenning geven, daar had je lang op gewacht. Neem het complimentje serieus, want degene zal dit niet zomaar tegen iedereen zeggen. In september ben je enorm gefocust en on fire, maak daar optimaal gebruik van. 

Steenbook

Ai Steenbok… de maand augustus was niet zo aardig voor jou. Gelukkig zal de maand september wat soepeler verlopen. Je voelt je minder onzeker en piekert minder, waardoor je je doelen weer kunt najagen. Je bent ook veel socialer, waardoor er leuke feestjes en spannende ontmoetingen op het programma staan. Doordat de vorige maand wat zwaarder was dan normaal, waardeer je nu weer de kleine dingen. Houd dat gevoel vast! 

Boogschutter

In deze maand zijn onverwachte veranderingen aan de orde van de dag. Denk aan een nieuw huis, nieuwe klas, nieuwe liefde, nieuwe vrienden.. maar ook kleinere dingen veranderen. In eerste instantie schrik je van alle veranderingen en raak je een beetje in paniek. Have faith, Boogschutter! Je zal zien dat je binnen no time al gewend bent aan al het nieuws en later zal je zien dat de veranderingen juist positief zijn. 


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?