Lifestyle

Show je kamer: Lotte

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Lotte.

"Ik ben Lotte, woon op kamers in Nijmegen en dit is mijn stulpje. Het is een karakteristiek huis met hoge plafonds, ornamenten en glas in lood. Ik woon hier nu inmiddels 2,5 jaar en in die tijd heb ik er echt mijn eigen plek van gemaakt. Het ziet er nu dan ook totaal anders uit dan toen ik er pas net woonde.

Ik hou heel erg van oude, karakteristieke meubels en materialen in aardse kleuren. Met name sloophout, zoals de plank onder de tekst, vind ik prachtig. De kleine eettafel heb ik gekocht in een tweedehands meubelzaak. Toen ik 'm kocht was de kleur van 't hout afschuwelijk, zo'n grootmoeders bruine kleur. Alleen het blad was helemaal kapot en oud en daarom werd ik helemaal verliefd op de tafel. Ik heb het blad opgeknapt en de poten opgeschuurd en gebroken wit gelakt. De tafel is uitklapbaar, dus als vriendinnen komen eten is er genoeg plek om met z'n allen aan te zitten. De tekst op de muur heb ik samen met mijn moeder er zelf opgeschilderd met behulp van een beamer. Het is een Spaanse tekst en betekent 'Liefde overwint alles'. Ik ben bijna afgestudeerd en het doet nu al pijn in m'n hart dat ik deze kamer ooit moet verlaten als ik verhuis naar een appartement."

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl! Wat vind jij van de kamer van Lotte?