Fashion

Kipling voorjaar/zomer 2010

Summer Highway is de nieuwe voorjaar/zomer collectie van Kipling. Met de nieuwe kleuren en prints in de tassenlijnen Basic en If van Kipling cruise je vrolijk elke summer highway af. Tropical beach… here we come!

De Basic tassenlijn is een beetje eighties en flashy. Je hebt bijvoorbeeld het Sylvia schoudertasje in fluogeel. Dit tasje is speels, erg schattig en past mooi bij een short of een funky t-shirt. De Trix portomonnee mét sleutelhanger die er net in past, waaronder ook je mobiele telefoon. Als je toch iets meer ruimte nodig hebt, moet je zeker de KyokoL kiezen. De helderwitte accenten geven de fluogele tas extra ”punch”. Je kunt deze tassen dus gewoon gebruiken bij het shoppen maar ook als je bijvoorbeeld lekker naar het strand gaat!

De lijn IF is weer een tikje anders; hierin zien we vooral een tropische sunset-print. Perfect te combineren bij een coktailparty is de Friona. En als je een dagje naar het strand wil dan moet je zeker gaan voor de Tahiti strandtas met een bijpassende pouch de ”Bogota”. De pouch kan namelijk nogal handig zijn voor je telefoontje, sleutels of camera.

Mijn favoriet is absoluut de grote blauwe tas van de Basiclijn!

Door Shelley