Fashion

Front row op NYFW met Tumblr?

Ben jij zwaar verslaafd aan Tumblr-en, fashion, beauty en zou je graag mooie foto’s willen maken en posten tijdens de volgende editie van New York Fashion Week? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

tumblrhierdaar

tumblrhierdaar

Tijdens de laatste New York Fashion Week in februari werden er al verrassend veel mooie plaatjes gepost op Tumblr. Rich Tong, fashion director op Tumblr, wil daarom ook graag de krachten bundelen en vier bloggers naar New York sturen voor de komende Fashion Week in september. Er worden nu kandidaten gezocht voor de categorieën beauty, haar, schoenen en accessoires.

tumblrhierdaar

tumblrhierdaar

De exacte details heeft Rich nog niet bekend gemaakt, maar het gerucht gaat dat de uitverkorenen niet alleen plaats mogen nemen op de beruchte front row tijdens de shows, maar ook een backstagepas krijgen met onbeperkte toegang.

tumblrhierdaar

tumblrhierdaar

Lijkt het je geweldig om over een paar weken front row te zitten bij de shows in New York? Of wil je iemand opgeven? Stuur dan een mail in het Engels naar rich@tumblr.com, met een link naar je Tumblrblog, voor welke categorie jij het liefst foto’s wilt maken en een motivatie waarom jij dé persoon bent om dit te gaan doen. Natuurlijk kan je hem ook mailen als je gewoon meer info wilt.

tumblrhierdaar

tumblrhierdaar

Succes meiden!

Heb jij een Tumblr-blogger gezien die je voor de New York Fashion Week zou willen tippen?

EDIT: Inmiddels is de wedstrijd gesloten.

Bron /beeld: fashionista.com, weheartit.com

Door Brenda