Lifestyle

Je bent niet de enige die…

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Maar op vakantie? Dan kun je je ineens niet meer herinneren wat er nu precies op dat lijstje stond.. Maar, schaam je niet, want..

Je bent namelijk niet de enige die…

…Als single een romantische film kijkt en daarna dat ‘forever alone’ gevoel krijgt.

…Meestal een extra pakje kauwgom erbij koopt omdat je nu al weet dat je moet gaan uitdelen.

…Naar series kijkt die je een paar jaar geleden helemaal het einde vond, maar waar niemand van jouw leeftijd nog naar kijkt. Guilty pleasure!


Bron: tumblr

…Een hele week wacht en vervolgens aan je ouders vraagt of zij voor jou dit en dat mee willen nemen, omdat je zelf te lui bent om naar de winkels te gaan. Of geen geld hebt. Hé, zolang het kan moet je ervan genieten!

…Heel veel boeken heeft (gekregen) en de helft nog nooit heeft aangeraakt. Ik ga ze écht nog ooit lezen!

…Toen je een beugel had vaak haar hand voor haar mond houdt als ze eet, omdat alles achter je slotjes blijft hangen. En dat is níet charmant.

…Heel het internet afstruint naar DIY's maar de spullen nooit in huis heeft… MAM?! Wanneer ga jij weer naar de winkel?!

…Alleen maar lieve dingen over hem zegt als hij jouw vriendje is, maar wanneer het uit is niets anders dan lelijke woorden kunt bedenken.

Bron: tumblr

…Van binnen moet lachen als een vriendin iets gênants doet maar dan toch zegt: "Het was niet zo erg. Echt niet."

…Doet alsof het jou niets uitmaakt of zelfs irritant vindt als een jongen naar je staart maar het stiekem erg leuk vindt. 

…Altijd alles uitstelt maar dan op het laatste moment begint te stressen dat je nog zoveel moet doen. Arrgh, plannen is zó niet mijn ding!

…Vraagt of je een slokje drinken mag en vervolgens per ongeluk het halve flesje/pakje leegdrinkt. Sorry, ik had zo’n dorst!

…Honger krijgt als je net in bed ligt. En dan niet kunt slapen totdat je wat gegeten hebt. 

…Netjes bezig is met haar huiswerk, tussendoor éééven Twitter of Facebook checkt en dan net betrapt wordt door je moeder. ‘Maar mam, ik was écht goed bezig met huiswerk maken!’.

…Het broertje/zusje van je vriendin geweldig vindt, maar je eigen broertje/zusje maar stom en niet leuk vindt.

…Al je geheimen aan niemand anders dan je hond of kat vertelt.


Bron: tumblr

…Spontaan jeuk op je hoofd krijgt als je iets hoort over luizen. Help!

…In een autoraam je haar uitgebreid checkt, en er vervolgens achterkomt dat er iemand de auto zit die je recht aan zit te staren.

…Tijdens het shoppen druk aan het praten is tegen je vriendin waarna je erachter komt dat ze niet meer langs je loopt omdat ze voor een winkelruit is blijven staan.. Awkward!

…Altijd met grote angst onder een lantarenpaal of boom door fietst omdat daar een dikke vogel zit, die het misschien wel op je hoofd gemunt heeft. Flatsj!

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke 'Je bent niet de enige die…'? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. 'Je bent niet de enige die' en maak kans op een goed gevulde goodiebag! 

Bedankt Girlscene-lezeressen Lotte, Anne, Lynn, Sanne, Cui, Isabelle, Eveline en Tosca!