Lifestyle

Mooie man: Matt Corby

In onze rubriek 'mooie man' introduceren we bekende aantrekkelijke mannen. Sommige mannen zul je vast wel kennen, anderen zijn minder bekend. Vandaag stellen we graag Matt Corby aan je voor. Matt is een Australische singer-songwriter en muzikant. Hij begon zijn muzikale carrière doordat hij in 2007 meedeed aan 'Australian Idol'. Ben je ook zo benieuwd naar méér over deze hunk?! Lees snel verder!

Bron: Tumblr

Hij eindigde bij Australian Idol helaas op de tweede plek, maar dat is voor hem geen belemmering geweest zijn muzikale carrière door te zetten. Daar zijn wij hem zeer dankbaar voor! Wij hebben zijn auditie gevonden:

Matthew John Corby werd op 7 november 1990 geboren en is dus nu 22 jaar. Hij groeide op in een dorpje in het zuiden van Australië. 


Bron: Tumblr

In 2009 bracht hij zijn eerste extended play uit, wat iets is dat tussen een single en een album in zit. In 2012 werd de single 'Brother' van zijn vierde extended play opgepikt door 3FM en werd het zefls de 'Megahit' van de zender!


Matt Corby – Brother

Deze hunk houdt verder niet zo van aandacht en het geven van interviews, en al helemaal niet van praten over zijn privé-leven! Hij houdt het lekker voor zichzelf dus en blijft zo een mysterieuze man. Het maakt ons allemaal niet uit, als we maar bij zijn foto's weg mogen blijven zwijmelen!


Bron: Tumblr


Bron: Instagram

Check hier zijn Instagram, YouTube kanaal & website.

Bronnen: 3FM, Wikipedia, mattcorby.com, BBC

Wat vinden jullie van Matt Corby?