Fashion

Behind the Girlscene-redactie #26

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield.. 

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Girlscene's Emma en Petra gingen afgelopen weekend voor de nieuwe Monsters University film naar Disneyland Paris, lees binnenkort het report op Girlscene.nl en check dan ook onze allereerste vlog!

Ennnnn het gezonde leefpatroon van Danique gaat door, het begint nu echt zijn vruchten af te werpen; ze heeft bijna haar doel bereikt!


Ook stagiaire Fleur is een happy healthy lady en zorgt er elke dag voor dat haar lunch nooit saai wordt!


Dinsdag had Annemerel een zweetdate met Francien van GIRLSLOVE2RUN! Ze renden samen door het Vondelpark, supergezellig!

Afgelopen maandag was Girlscene's Danique bij een persevent van hét nieuwe beauty product van L'oréal: de Clarisonic. Vanaf september verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL! Danique gaat de proef op de som nemen, dus blijf vooral Girlscene in de gaten houden voor het verslag 🙂

Ook hebben jullie maandag op Girlscene kunnen zien dat Annemerel in november naar New York gaat om daar voor Dance4Life de marathon te lopen! Speciaal hiervoor heeft ze armbandjes gemaakt die ze via haar blog verkocht! Ze heeft ook heel veel bestellingen van jullie gekregen. DANKJEWEL!
 


Petra reisde deze week ook nog af naar Malta! Ook tijdens haar stop in München werkte ze voor Girlscene.


Guilty pleasure… Girlscene's Danique is zeer gevoelig voor sale en scoorde deze beauties genaamd: 'Mouse flats van Marc by Marc Jacobs'!


We zijn erg lief voor elkaar op de redactie! Hier geeft Annemerel aan Claartje van Vrouwen.nl een ontspannende hoofdmassage.

 

 

Girlscene's Danique was afgelopen donderdag bij de derde editie van het GoodiebagGirl event in The Grand te Amsterdam. Samen met een select groepje journalisten en giga veel BN'ers maakte ze kennis met bekende en onbekende A-merken. Een super geslaagd en goed georganiseerd event gepresenteerd door founders Karlijn, Dionne & Evelyn, congratssss!


Denk aan merken als KOH, Sam Friday, Illy, Rituals, Bulgari, Moroccan Oil, Vitamine Store, Yoghurt Barn, Bio Bites & I am jai!


Fleur ging donderdag ook naar een event: de presentatie van de nieuwe lijn 'Puur' van Optimel. Dit is een yoghurtdrink met maar drie ingredienten! Heel puur dus, zonder suiker, zoetstoffen en vet! Chefkok Ron Blaauw verzorgde het eten en verwerkte Optimel Puur in de gerechten!


Deze week bezocht Annemerel de persdag van COTY! Er staan superveel leuke lanceringen gepland, zoals bovenstaande nagellakjes van Sally Hansen. Natuurlijk werd er ook lekker gegeten ;-). 


Op vrijdag ging Annemerel eerst naar Lucie's om nóg meer spullen voor haar armbandjes te halen! Als je ooit in Amsterdam bent: Lucie's in de Sint Luciensteeg (bij de ZARA) is echt de moeite waard om even langs te gaan. Je koopt er niet alleen spullen om mooie sieraden te maken, je kunt ze er ook kant-en-klaar kopen!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Nog een fijne zondag ladies & see you next week!