Fashion

De Bijenkorf viert 140 jarig jubileum

Hiep hiep hoera: de Bijenkorf is jarig! En om precies te zijn: het warenhuis is 140 jaar geworden…

Vanaf dinsdag 20 april wordt dit jubileum zes weken lang op bijzondere wijze gevierd. Zo lanceert de Bijenkorf een Special Editi140n-collectie, van verschillende toonaangevende merken en ontwerpers. Onder de titel Inspirat140n wordt ook een jubileumuitgave uitgebracht, een luxueuze glossy vol inspiratie en voordeel.

De Bijenkorf vroeg 140 smaakmakers mee te werken aan het jubileum. Zo ontwierpen verschillende acteurs, iconen, schrijvers, muzikanten, koks en kunstenaars een inspiratiebol die zijn of haar persoonlijke, inspirerende wereld weergeeft.

De Bijenkorf lanceert ook een eenmalige collectie in beperkte oplage. De collectie bevat ruim 100 speciaal ontworpen producten, gemaakt door onder meer Diesel, Daryl van Wouw, Ray-Ban, Hans Ubbink, Tommy Hilfiger, DKNY, Armani, Fred de la Bretonière, Evian en Blond. De Special Edit140ns zijn vanaf dinsdag 20 april verkrijgbaar in alle filialen en via de onlineshop op www.deBijenkorf.nl.

-

Inspirat140n: een magazine vol inspiratie

Onder de titel Inspirat140n brengt de Bijenkorf een jubileummagazine uit vol inspiratie. De verschillende werelden van het warenhuis – van mode tot boeken, van cosmetica tot wonen en van horeca tot muziek – komen samen in deze 140-pagina’s tellende glossy. Inspirat140n bevat verder extra voordeelvouchers voor tijdens het jubileum.  

Oja: ook www.deBijenkorf.nl staat in het teken van het jubileum. Naast de Special Edit140ns, die vanaf 20 april verkrijgbaar zijn, kan de bezoeker een Inspirat140n Game spelen, waar cadeaucards van de Bijenkorf mee verdiend kunnen worden. En met Koop&Krijg krijgen bezoekers exclusieve voordeelvouchers gedurende de jubileumperiode. Bijzonder op deBijenkorf.nl is de samenwerking met het Stadsarchief Amsterdam, waar een groot aantal historische foto’s van de Bijenkorf gedurende het jubileum bezichtigen zijn.

-

Ik zeg: hiep hiep hoera!