News

Mooie man: Sam Pepper

In onze rubriek 'Mooie man' introduceren we bekende aantrekkelijke mannen. Sommige mannen zul je vast wel kennen, anderen zijn minder bekend. Vandaag stellen we graag Sam Pepper aan je voor. Sam is onder andere te zien geweest in Big Brother in Engeland, maar hij heeft nog veel meer gedaan. Sommige meiden onder jullie kennen hem misschien al wel, maar voor de meiden die hem niet kennen hebben we alle feitjes op een rijtje gezet!

Sam

Sam(uel) Nicholas Pepper werd op 26 maart 1989 geboren in de stad Folkstone in Engeland. Hij ging naar het Pent Valley Technology College en werd op school bekroond tot 'Student van het Jaar' voor de kunst. Hij bleef zijn artistieke vaardigheden gebruiken als jonge graffiti-kunstenaar. In deze periode woonde hij bij zijn grootouders.

Na zijn schoolperiode heeft Sam een aantal bijzondere baantjes gehad in Europa. Zo is hij onder andere aan het werk gegaan als clown in Maleisië. Maar zijn hart lag altijd bij fotografie en film, hij is altijd erg gepassioneerd geweest over kunst. Sam hoopt in de komende jaren een carrière in de fotografie na te streven. In 2010 was hij ook te zien in het Big Brother huis, waar hij op dag 52 binnen kwam. Hij werd erg populair vanwege zijn gevoel voor humor. Helaas ging Sam er op dag 73 weer uit.

Sam

Sindsdien is Sam begonnen met zijn eigen YouTube kanaal. Hier interviewt hij verschillende mensen in de straten van Londen samen met collega YouTuber's. Ook maakt hij comedy video's, waaronder 'The Debassion Show'. Deze comedy maakte hij wekelijks samen mijn zijn huisgenoot George Kelly.  

Naast zijn grappige YouTube video's heeft Sam in 2010 ook een aantal nummers gemaakt waaronder 'Ask Tom Cruise' en 'Salt and Pepper'. Later heeft hij ook een parodie gemaakt op het nummer 'Swagger Jagger' van Cher Lloyd ('What the hell is swagger?'). En nog een parodie op het nummer Friday van Rebecca Black: 'Pie Day'.

'What the hell is swagger?' – Sam Pepper & Chip Daddy

Inmiddels heeft Sam al meer dan 800.000 volgers op Twitter, 1.330.000 abonnees op YouTube en bijna 260.000 fans op Facebook. Hij heeft laatst de campagne 'Operation Cup of Tea' opgestart. Dit is een anti-oproerpolitie campagne om rellen in Engeland te stoppen. De campagne is een groot succes geworden en heeft meer dan een kwart miljoen leden. Er is met behulp van deze campagne geld ingezameld voor steden die verwoest waren bij rellen.  

Sam

Andere leuke feitjes over Sam is dat hij een vegetariër is en geen alcohol drinkt. Hij ergert zich ontzettend aan het gedrag van veel jongeren in Engeland die regelmatig te veel drinken. Ook houdt hij totaal niet van meisjes die zich dommer voordoen dan dat ze zijn. Hij vindt het leuker als een meisje gewoon zichzelf is.  

Eén van Sam's grappige video's

Wat vinden jullie van Sam Pepper?

Bronnen: Sam's Facebook, tvrage.com