Lifestyle

Show je kamer: Elvira

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Elvira.

"Ik ben Elvira, 19 jaar en doe de opleiding medewerker styling. Na de zomervakantie begin ik aan mijn examenjaar. Maar ik merk dat ik toch meer neig naar de richting van interieur design of vormgeving en ben daarom ook constant met mijn kamer bezig.

Eerst wilde ik alles in mijn kamer zwart en wit hebben en later wilde ik meer een landelijke/brocante stijl. Nu ben ik helemaal verslaafd aan masking tape en stationay en wordt mijn kamer toch wat meer meisjesachtig. Over twee weken heb ik waarschijnlijk weer een nieuwe stijl in mijn hoofd en tover ik weer alles om. Zo blijf ik altijd bezig!

Ik haal het meeste van mijn meubels en accessoires bij IKEA. Verder winkel ik graag bij HEMA, Leenbakker, Action en Xenos voor leuke spulletjes in mijn kamer. Het kussen op mijn bureaustoel heb ik trouwens zelf gemaakt. Het enige wat ik op dit moment nog wil veranderen aan mijn kamer is mijn bureau. Het ziet er nog een beetje rommelig uit. Ik ben op zoek naar een perfect wit bureau."

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Elvira?