Fashion

Thomas Sabo winter 2010

Onlangs ben ik naar de perspresentatie geweest van het sieradenmerk Thomas Sabo. In Royal Café De Kroon werd ik uitgenodigd om de herfst/winter collectie van het merk te komen bekijken. En ik keek mijn ogen uit…

Bij binnenkomst werd ik verwelkomd met een glaasje champagne en werd ik rondgeleid langs de collectie. De collectie was netjes en overzichtelijk tentoongesteld, geschikt op thema.

thomas

thomas

thomas

thomas

thomas

thomas

thomas

De collectie bestaat uit verschillende thema’s. Zo heb je Seasonal, Rebel at Heart en Classic.

Seasonal

De Seasonal lijn is onder verdeeld in verschillende “dromen”.

droom droom

droom

De eerste droom is er een vol met romantiek, hoop, passie en verlangen. Hierin zie je veel symbolen zoals kroontjes, Franse lelies, hartjes, vleugels in combinatie met parels of glinsterende steentjes.

droom

droom

In de tweede droom zien we een bizarre combinatie van herfst en sprookjes. Zo kom je sprookjesfiguren, eikeltjes, eikenbladeren en hertenkoppen tegen.

droom

In de derde droom staat het kind in ons centraal. Poppen en speelgoed zien we terug in de sieraden samen met heel veel hartjes.

Rebel at Heart

rebelrebel

rebel

rebel

De naam zegt het al, Rebel at Heart, is erg rebels. Het is een combinatie van het wilde westen en het Victoriaanse tijdperk. Voor de kettingen wordt gebruik gemaakt van een lederen koord. Ook voor mannen zitten er erg veel stoere accessoires bij. Erg gaaf zijn de skull-manchetknopen.

Classic

disco

disco

Classic is een ode aan het discotijdperk. Koptelefoons, microfoons en discoballen passeren de revue en voel jij je zelf even de Queen of Disco.

Thomas Sabo is o.a. te koop bij Bijenkorf, een aantal juweliers en bij de Thomas Sabo winkel op de Leidsestraat in Amsterdam.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Thomas Sabo? Ik ben er helemaal weg van!

Door Gabriella