Fashion

Kledingmerk Olsen twins: Olsenboye

Het succes van de zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen kan niet op! De jonge stijliconen breiden hun mode-invloed verder uit door een exclusief, eigen merk op de markt te brengen. Olsenboye is de naam van het modemerk van de hippe twins.   

De collectie bestaat voornamelijk uit casual sportkleding, accessoires, jeans, tops, jurkjes, rokjes, tassen en schoenen. Verder bevat het merk ook mini-collecties, dit betekent dat telkens een bepaalde look centraal staat die trends van verschillende steden laat zien. Erg leuk! Nu zou je misschien denken dat het een duur merk is, maar dat valt reuze mee. De prijzen liggen namelijk tussen € 5 en € 60, dus lekker betaalbaar.

De modelijn is geschikt voor iedereen, dus je hoeft niet bang te zijn als je niet zo’n petite figuurtje hebt als de twins. “Het merk is voor alle soorten vrouwen verkoopbaar en is dus niet alleen geschikt voor meisjes met maatje zero”.

Je moet echter wel nog even wachten totdat je een Olsenboye-outfit kunt scoren. Het merk zal pas vanaf februari in 600 Penney warenhuizen in Amerika te koop zijn. Kun je niet wachten? Dan kun je nu al de kledinglijn online bestellen. Voor alle nieuwtjes kun je het merk ook volgen via Twitter.

Introductie Olsenboye

 

Hieronder kun je alvast meekijken naar een sneak peek van de collectie… Wat vind jij ervan?

door Danique