Fashion

I Heart Ronson by Charlotte Ronson

Zijn jullie al bekend met de collecties van modeontwerpster Charlotte Ronson? Als favoriet bij de sterren, waaronder Lindsay Lohan, Hilary Duff, Mischa Barton, Kate Moss en J-Lo, staat ze bekend om haar aparte, vrouwelijke, lieflijke, maar toch sexy items.

Charlotte werd geboren in Londen en verhuisde op haar vijfde al naar het bruisende New York. Anne Dexter-Jones, beroemd model en stijlicoon in Amerika, als moeder werd haar passie voor stijl en mode al snel ontwikkeld. Nadat ze was afgestudeerd, werkte ze bij verschillende topmodehuizen. Na daar de nodige werkervaring te hebben opgedaan begon ze haar eigen label onder de naam C. Ronson. En dit bleef bij de pers niet onopgemerkt, alle internationale glossy’s pikte het merk op. Tegenwoordig is de afkorting C. in haar volledige naam veranderd: Charlotte Ronson.

De kledinglijn wordt door veel leuks en moois gesierd. Je moet hierbij denken aan fijne borduurseltjes, blinkende knoopjes, onverwachte details als kwastjes en vetertjes. Daarnaast maakt Charlotte graag gebruik van prints en ze zorgt ervoor dat de vrouwelijke rondingen goed uitkomen. Ze heeft duidelijk verstand van mode en oog voor detail.

Helaas is het merk (nog) niet in Nederland verkrijgbaar, maar vanaf oktober wel via de sites: Revolveclothing.com, Shopbop.com, Jcp.com en Couturecandy.com. Je kunt in ieder geval wel inspiratie uit deze aparte combinaties halen. Kijk hieronder mee naar een sneak peek van haar nieuwe herfst 2010 collectie: I Heart Ronson by Charlotte Ronson.

Wat vind jij ervan?

I Heart Ronson is zoals ik al zei ook bij de celebs niet onopgemerkt gebleven, Hilary Duff en Mischa Barton zijn er al mee gespot…

Hilary Duff draagt hier een leuke sjaal die qua kleur goed bij haar outfit matcht. Daarnaast is de outfit erg basic en de sjaal zorgt net even voor dat beetje extra.

Mischa Barton met een schattig bloemenrokje, de geknoopte ketting matcht er qua kleur ook goed bij. Erg leuk!

Foto’s: nitrolicious.com

door Danique