Fashion

Kingsize H&M opent dit najaar in Amsterdam

Hadden we nog niet genoeg H&M vestigingen in het centrum van Amsterdam, in het najaar komt er nog een bij. Op de Dam wordt een nieuw H&M filiaal geopend dat meteen het grootste filiaal van Nederland zal worden. Waar we bovendien blij van worden, is dat er een afdeling voor H&M home zal komen.

De grootste H&M van Nederland zal maar liefst zes verdiepingen gaan tellen. ‘We zijn ontzettend trots om in het najaar van 2010 een flagshipstore op de Dam te openen – een unieke locatie die bekend staat als het historische hart van Amsterdam’, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

‘We geloven dat deze winkel karakter zal toevoegen aan hét plein van Amsterdam en de ultieme winkelervaring zal bieden, verdeeld over maar liefst zes verschillende verdiepingen’, aldus Krau.

-

De flagshipstore zal gevestigd zijn in een bijzonder rijksmonument. En behalve kleding, schoenen en accessoires wordt ook de H&M Home collectie met fijne interieurtextiel in de nieuwe winkel verkocht. Geweldig nieuws, vind ik, want de H&M Home collectie was tot nu toe altijd alleen online verkrijgbaar.

Het shoppen van de Home artikelen gaat wel net even anders dan je gewend bent. Bij ieder item op de Home-afdeling zijn namelijk magneten verkrijgbaar waarop een afbeelding van het product staat. In plaats van producten shopt de klant dus magneten. Bij de kassa worden de magneten ingeleverd en vervolgens worden de gekozen items rechtstreeks uit het magazijn gehaald.

Ik kan niet wachten, wat jullie!?

door Fashionscene