Lifestyle

Show je kamer: Elin

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Elin.

Mijn naam is Elin en ik woon in een huisje in de bruisende stad Groningen. Ik heb veel moeten klussen en verbouwen om mijn kamer echt naar mijn eigen smaak te maken. Er lag eerst een gelige vloerbedekking, maar toen ik erachter kwam dat daar houten planken onder lagen, moest de vloerbedekking er meteen uit! En met een likje verf is het een prachtige witte vloer geworden.

Ik vind het ook heerlijk om een lichte kamer te hebben. Dat de wanden wit moesten en de meubels in aardetinten was dan ook al snel besloten. Om mijn kamer wat levendiger te maken heb ik twee knalgele schilderijen opgehangen. Het leuke is ook nog eens dat ze door mijn moeder zijn gemaakt. Ik kijk regelmatig in woonwinkels voor leuke spulletjes. In Groningen is er ook een nieuw winkeltje: Sostrene Grene aan de Grote Markt. Ik kom hier graag om even rond te snuffelen.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Elin?

Door: Elin