Fashion

Hunkemöller najaarscollectie 2010

Het najaar staat weer voor de deur, ook bij Hunkemöller! In de najaarscollectie van 2010 zien we veel warme kleuren en rijke materialen. Wij vertellen je alles over de lingerietrends van komend seizoen…

-

Kant en details
Op en aan de lingerie van Hunkemöller gebeurt steeds meer. Je ziet veel details als gespjes, strass steentjes en kettingen aan onze lingerie. Kant gaat een belangrijke rol spelen, door onze gehele collectie zie je het terug komen, van lingerie set tot sexy pyjama. De serie Charlotte is geheel uitgewerkt in kant wat een zeer vrouwelijke uitstraling geeft. De bandjes van de serie Dena zijn uitgevoerd in exclusief kant. Dit geeft een romantische en verleidelijke uitstraling als je een opengewerkt shirt draagt. Lingerie details mogen dit seizoen zichtbaar zijn, het is te mooi om te verbergen…

Satijn
Satijn geeft een gevoel van rijkdom en luxe. In de nieuwe collectie combineren we dat met de kleuren zilvergrijs en zwart. Het grafische lijnspel print geeft de serie Satijn een moderne touch.

hunkemoller

Kleuren
Naast de gebruikelijke natuurtinten zie je ook de gewaagde kleuren petrol en smaragd groen terug komen in onze collectie. Een zeer gewaagde kleur die prachtig uitkomt op vrijwel iedere huidskleur. Rood en koraal blijven veel geziene mode kleuren net als paars en oud roze tinten. Een andere belangrijke kleur die je zal zien gecombineerd met zwart is een vergrijsde blauwe kleur. Deze kleur straalt pure luxe uit.

Prints
Prints ontbreken deze najaarscollectie niet, ze zijn volop aanwezig in onze uitgebreide collectie. De ruit is net als voorgaande seizoenen onmisbaar even als de animal print. De animal print is ditmaal aanwezig in een luxere uitvoering, gecombineerd met de kleur oud roze. Een nieuwe print die veel zal terug keren is de rozenprint die een romantische uitstraling geeft.

hunkemoller

Check de collectie nu hier online!