News

Mooie man: Austin Butler

In onze rubriek 'mooie man' introduceren we bekende aantrekkelijke mannen. Sommige mannen zul je vast wel kennen, anderen zijn minder bekend. Vandaag stellen we graag Austin Butler aan je voor. Austin ken je als fan van The Carrie Diaries natuurlijk als Sebastian Kydd, maar wist je dat Austin al meer dan acht jaar acteert en dus veel meer rollen gespeeld heeft? We vertellen je vandaag ALLES!


Bron beeld: Reporters

Austin Robert Butler, beter bekend als Austin Butler, werd 21 jaar geleden geboren op 17 augustus 1991 in Anaheim (Californië). Hij heeft één oudere zus, Ashley, zij werkt als figurant in TV-series.

Bron beeld: Reporters

Toen Austin dertien was werd hij gescout door een castingbureau en zette hij zijn eerste stapjes in zijn acteercarrière. Hij begon als figurant in TV-series, maar na een aantal acteerklassen zette hij zijn volgende stap in zijn carrière en kreeg hij zijn eerste echte rollen. Hij speelde twee klein rolletjes in Hannah Montana (hij speelde twee verschillende jongens in twee verschillende afleveringen). In Zoey 101 speelde hij zijn eerste rol die hij in meerdere (acht) afleveringen herhaalde.


Austin als Derek in Hannah Montana

Op dit moment speelt Austin in twee series een vaste rol. Sinds 2011 speelt hij de rol van James Wilkerson in de Amerikaanse TV-serie “Switched at Birth” en sinds begin 2011 speelt hij één van de hoofdrollen in The Carrie Diaries, hij speelt de rol van Sebastian Kydd, on-and-off-again boyfriend van Carrie.

Voor alle smoorverliefde meiden hebben we slecht nieuws. Austin is al meer dan anderhalf jaar bezet. Zijn vriendin is niemand minder dan de drie jaar oudere Vanessa Hudgens. En het ziet er niet naar uit dat de relatie de verkeerde kant gaat. Half april werden ze nog innig omarmd en lachend gespot op muziekfestival Coachella. Boehoe. Wij zijn officieel jaloers op Vanessa. Eerst Zac (Efron), nu Austin. Pfttttt…


Bron beeld: Reporters

Wist je dat:

♥ Austin speelt gitaar en piano 

♥ Hij is goed bevriend met Ashley Tisdale, Lindsey Shaw, Alexa Vega en Lucy Hale

♥ Austin is fan van de band Kings of Leon en zijn favoriete zanger is Freddie Mercury van Queen.
♥ Austin wil graag samenwerken met Leonardo DiCaprio en Will Smith
♥ Austin heeft een Tumblr waarop hij inspiratieplaatjes deelt: http://breakingbutler.tumblr.com


Bron beeld: Reporters

Ondanks alle roem, is Austin zo normaal gebleven. Hij doet gewoon zijn eigen boodschappen bij de supermarkt..

Bron: IMDB, Wikipedia, Seventeen, Austin Butler Fan