Lifestyle

Show je kamer: Elvira

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Elvira.

"Mijn naam is Elvira, 20 jaar, en naast mijn liefde voor creatief bezig zijn heb ik ook een zwak voor inrichten! Hoewel ik een mode opleiding volg, koop ik vaak alleen spullen voor in huis i.p.v. leuke kleren. Mijn vriend woont al op zichzelf en zijn huis moest er ook aan geloven. Het is nu zelfs al zo erg dat ik vaak niet meer weet waar ik al die leuke spulletjes kwijt moet! Mijn eigen kamer is daarom ook erg vol, maar wordt vaak ook weer net iets anders ingericht.  

Ik shop mijn spullen vaak bij Ikea, Hema of Kwantum. Daarnaast haal ik kleine lijstjes of bakjes bij Blokker of Marskramer. Ik hou van netjes, strak en wit. Maar soms heb ik mijn kamer toch liever zwart/wit en de andere keer wil ik juist weer heel veel kleur in mijn kamer. Dan verwissel ik weer wat items en zo blijf ik altijd wel bezig met het opnieuw inrichten van mijn kamer.

Mijn inspiratie haal ik vaak van Pinterest. Op mijn eigen account pin ik ook heel wat af!"

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Elvira?