News

Mooie man: Aaron Tveit

In onze rubriek 'mooie man' introduceren we bekende aantrekkelijke mannen. Sommige mannen zul je vast wel kennen, anderen zijn minder bekend. Vandaag stellen we graag Aaron Tveit aan je voor. Gossip Girl fans kennen hem wel vast wel, daarin speelde hij namelijk de rol van Tripp Vanderbilt, het neefje van Nate. Maar zelfs wij – groot Gossip Girl fans – kenden Aaron's naam niet! We zullen er vandaag verandering in brengen.


Bron beeld: Reporters

Aaron Kyle Tveit werd in 1983 geboren in een dorpje in de staat New York. Tijdens zijn middelbare school tijd was Aaron vaak op het podium te vinden en deed hij veel aan sport, zoals golf, voetbal en basketbal. Toen hij in 2001 zijn High School diploma behaalde kreeg hij verschillende beurzen van universiteiten om business te studeren. Maar Aaron zag zichzelf niet als zakenman en ging niet naar business school maar naar Ithaca College, waar hij Zang studeerde. Dit deed Aaron niet lang, na een jaar switchte hij al naar de richting Musical & Theater, omdat hij acteren zo miste.


Aaron in de musical Catch me if you can, Beeld: Reporters

Maar ook in Musical & Theater studeerde Aaron niet af. Na twee jaar verliet hij de universiteit omdat hij was gecast in een nationale productie van de musical Rent. Sindsdien heeft Aaron meerdere rollen in musicals gehad. Zo speelde hij Link Larkin in Hairspray, Fiyero in Wicked en D'artagnan in De Drie Musketiers.

Bron beeld: Reporters

Maar daar kennen we Aaron natuurlijk niet van. In 2009 speelde Aaron zijn eerste rol in een televisieserie. Gossip Girl. Hij speelde in totaal tien keer de rol van Tripp Vanderbilt, het neefje van Nate. In de serie heeft hij een affaire met Serena. Na Gossip Girl volgden kleine rolletjes in series als Ugly Betty en The Good Wife. 


Aaron in Les Misérables, Bron beeld: Reporters

Ook speelde Aaron in een aantal films. Zo speelde hij een rol in Les Misérables, Ghost Town en Girl Walked into a Bar. 

Vanaf deze zomer kunnen we Aaron bewonderen in de nieuwe serie Graceland. Aaron krijgt (zijn eerste) vaste rol in deze serie. De serie gaat over een groep agenten van de FBI die samen undercover in een strandhuis (Graceland) wonen. De serie wordt uitgezonden door dezelfde zender als Suits en White Collar. Of de serie ook naar Nederland komt is nog maar de vraag, maar op internet is natuurlijk veel te vinden!

Hoe het met Aaron's liefdesleven gesteld staat? We weten het niet! We hebben gegoogled tot we er bij neer vielen, maar hebben geen antwoord kunnen vinden. Aaron is nog een beetje "underground"  (zelfs wij kenden zijn naam niet!) en Aaron heeft ook geen social media accounts. We zijn er van overtuigd dat hier verandering in zal komen op het moment dat Graceland op TV komt en een hit wordt. Zo gaat dat immers vrijwel altijd met acteurs. 

Kenden jullie Aaron al? Zijn jullie ook benieuwd naar de nieuwe serie Graceland?