Lifestyle

Je bent niet de enige die…

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Maar op vakantie? Dan kun je je ineens niet meer herinneren wat er nu precies op dat lijstje stond.. Maar, schaam je niet, want..

Je bent namelijk niet de enige die…

… zich optut voor een simpele boodschap in de supermarkt. Drie minuten weg? Nou en? Wat nou als je die ware liefde tegenkomt?

… twee minuten vol spanning naar het beeldscherm staart als je ziet dat je lover aan het typen is. Toch een teleurstelling als vervolgens alleen de letters 'ok' verschijnen. 

… enthousiast begint aan een nieuw recept, doorgaat en er vervolgens achterkomt dat je niets in huis hebt. Gewoon doorgaan, you never know. 


Bron: Twitter

… het niet kunt laten om de laatste bladzijde van een boek te lezen. Het is zo spannend!

… op de trein wacht en vervolgens toch nog twintig meter met dat gevaarte meeloopt op het moment dat deze het station binnenrijdt. 

… instapt bij de eerste klas van de trein. Dat scheelt toch weer wat momenten wachten! Boze blikken? Nee joh, gewoon naar de grond kijken, niets aan de hand. 

… prachtige kleuren oogschaduw en lippenstift koopt. Eenmaal thuis aangekomen blijken exact dezelfde kleuren al in je make-updoos te liggen. 

… regelmatig naar de bibliotheek gaat. Nee, niet voor de boeken, maar voor de tijdschriften, cd's, dvd's, strips en tijdschriften. 


Bron: Tumblr

… zich helemaal voleet voordat je boodschappen gaat doen. Als je een lege maag had, zou je met enkel lekkere dingen thuiskomen. 

… op school goed was in aardrijkskunde, maar nu geen idee heeft waar Emmen en Frankfurt liggen.

… doet alsof ze heel hard studeert, maar op de achtergrond stiekem een film kijkt.

… de tv aanzet vanwege dat ene leuke en hilarische programma. Vervolgens zit je op de laptop en verstuur je enorm veel berichtjes via de telefoon. Dat programma? Geheel gemist. 

… appeltaart bakt vanwege die lekkere lucht in het huis. 

… 's avonds toch nog even lekker warm doucht. Boeit jou het dat je de volgende dag met een trollenkapsel uit bed stapt. 


Bron: Vi.sualize

… verliefd wordt op een jongen die homo is. 

… tijdens het opruimen van haar kamer alle kleding, ook schone, in de was gooit. Scheelt toch weer wat ruimte. 

… haar iPod op shuffle zet en vervolgens toch nog zoekt naar dat ene nummer. 

… 'jij ook' in plaats van 'dank je' tegen een klant roept als hij 'werkse' zegt. 


Bron: Tumblr

… sushi met de handen eet, omdat je niet met stokjes overweg kunt. 

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke 'Je bent niet de enige die…'? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. 'Je bent niet de enige die' en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

 

Bedankt Girlscene-lezeressen Joyce, Anne, Aranke en Maxine! 

Must reads 👀