Lifestyle

Show je kamer: Linda

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Linda.

"Hallo allemaal! Mijn naam is Linda, ik werk in de gehandicaptenzorg en woon op dit moment nog bij mijn ouders thuis. In april 2012 is mijn slaapkamer een grote verbouwing ondergaan en ik ben hier eigenlijk wel een beetje trots op! Het grote voordeel van thuis wonen is dat je geld overhoudt om je kamer zo in te richten zoals je zelf wilt.

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit tijdschriften zoals VT Wonen en 101 Woonideeën. Ik maak hiervan een soort moodboard en ga daarna op zoek naar de geschikte spullen. Niet alles is nieuw, maar dat is nou juist het leukste van het inrichten: je eigen stijl creëren door middel van hergebruik van meubels. Mijn kamer is een mengelmoesje van Leenbakker, Kringloop, Loods5 en Kwantum.

Als je je kamer wilt veranderen en je hebt weinig budget ter beschikking, neem dan eens een kijkje bij de kringloop of geef je meubel een nieuw kleurtje! Je zult zien dat je met weinig geld ook een heel leuk resultaat kunt bereiken."

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Linda?