Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Deze horloges zijn misschien wel nog mooier dan die van Daniel Wellington of Cluse

2 maanden geleden | Door Leah

0 0

We kennen allemaal de merken Daniel Wellington en Cluse. De mooie subtiele horloges van een gemiddeld betaalbare prijs en hoge kwaliteit. Naast deze mooie merken is er nog eentje bij gekomen, RENARD. Het merk zit in dezelfde prijsklasse als de voorgenoemde merken. Wij vinden het mooie horloges en zeker een musthave voor deze zomer! Misschien om voor je verjaardag te vragen?

Het Amsterdamse horlogemerk RENARD presenteert 'Les Blancs Collection', een serie horloges met een nieuw detail: een witte wijzerplaat. Renard horloge collectieDe nieuwe 'Les Blancs Collection' van RENARD heeft acht modellen. In de nieuwe horloges worden klassieke details als goud, zilver en zwart leer gecombineerd met een crisp witte wijzerplaat die zorgt voor een frisse, cleane uitstraling.Renard horloge Daarnaast zijn alle nieuwe modellen, net als de overige RENARD-horloges, rijk aan verfijnde en elegante details.

Renard horloge

De acht modellen uit 'Les Blancs Collection' zijn verkrijgbaar vanaf €129,-. Dit is in dezelfde prijsklasse als Daniel Wellington en Cluse. 

Voor meer verkoopinformatie: www.renardwatches.com  

Renard horloges

Lees ook: 

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

0 REACTIES

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Wat gebruik jij het meest in je Girlscene-profiel?

Aanbevolen voor jou: