Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

JAAA! Er komt een nieuwe serie à la Gossip Girl en The Devil Wears Prada

6 maanden geleden | Door Emma

0 0

We hebben Riverdale en 13 Reasons Why om te bingen, maar een serie zoals Gossip Girl is er nog niet gekomen. Mis jij ook een serie over it girls in New York? Dan hebben we heel goed nieuws! Er komt een nieuwe serie aan die erg veel lijkt op Gossip Girl én The Devil Wears Prada. Hier lees je welke serie dat is én wanneer je de eerste aflevering kunt zien.

Hoera! Er komt ein-de-lijk een serie die Gossip Girl kan vervangen. Freefrom - de zender van Pretty Little Liars, dat belooft al veel goeds - komt deze zomer met The Bold Type en het is alles waar je al die tijd naar had verlangd. 

The Bold Type is geïnspireerd op het leven van Joanna Coles, hoofredacteur van de Amerikaanse Cosmopolitan. De serie onthult een glimp uit de schandalige (liefdes)levens van Jane, Kat, and Sutton die werken voor het wereldwijde blad Scarlet. Denk: fashion, drama en heel veel hunks. En ja, de serie vindt net als Gossip Girl plaats in New York! 

We moeten nog even geduld hebben. The Bold Type wordt op 11 juli uitgezonden in Amerika, maar dan hebben we wel meteen een dubbele aflevering!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

0 REACTIES

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Wat gebruik jij het meest in je Girlscene-profiel?

Aanbevolen voor jou: