Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Appje niet moeten sturen? Whatsapp introduceert nu de geniaalste functie ooit

5 maanden geleden | Door Renee

3 0

In de categorie 'beter niet' staan heel wat dingen die je inderdaad beter niet op WhatsApp kunt doen. Ruzie maken, bijvoorbeeld. Of een heel persoonlijk appje in een groepschat zetten waar het totáál niet hoort. Het is natuurlijk dikke stress zodra het wel gebeurt, maar gelukkig maakt WhatsApp daar nu een eind aan.

Want ja lieve mensen, WhatsApp introduceert een geniale functie en we hopen vurig dat het geen verlate 1 april-grap is. Rumour has it dat WhatsApp een functie aan het testen is waarmee je verzonden berichten snel weer kunt verwijderen. En daarmee bedoelen we niet verwijderen uit jouw gesprek, maar het bericht compleet ongedaan maken zodat de ontvanger nóóit weet wat je daadwerkelijk stuurde.


Over opluchtingen gesproken! Bijna iedereen heeft weleens zo'n stressmoment beleefd dat je een foto of berichtje hebt gestuurd naar de verkeerde persoon en dan moet je met de billen bloot. Nu zou WhatsApp daar zomaar een eind aan kunnen maken. Als we de geruchten mogen geloven geeft de app je vijf minuten de tijd om een bericht 'ongedaan' te maken. Hoera! Het is overigens nog niet duidelijk of het bericht nog ongelezen moet zijn en wanneer we er eindelijk gebruik van kunnen maken, maar hopelijk is dit nieuws to be continued...

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Independent.co.uk

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

3 REACTIES

  • 5 maanden geleden Shivani

    ja! dat zou idd super geweldig zijn.

  • 5 maanden geleden Romyxx

    Hell yes!

  • 5 maanden geleden elephants.

    dit zou wel geweldig zijn

  1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Wat gebruik jij het meest in je Girlscene-profiel?

Aanbevolen voor jou: