Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Urban Outfitters slaat door met het meest bizarre kledingstuk ooit

17 dagen geleden | 30682 views | Door Renee

5 0

Wil je slagen voor funky kledingstukken? Dan ben je bij het hippe Urban Outfitters natuurlijk altijd aan het goede adres. Hier vind je namelijk de gekste items die je op een coole manier kunt stylen met je eigen key pieces, maar dat ze soms een beetje doorslaan met hun 'funky stijl' blijkt maar weer. Want UO: wat is dít voor kledingstuk?

Sterker nog, mag je het überhaupt een kledingstuk noemen als het zo weinig stof heeft? Ondergoed is er niets bij! Het internet kan er in ieder geval niet over uit. Zij vinden dat UO echt een beetje gek aan het worden is nu het volgende item in de rekken hangt. Dat is overigens ook te begrijpen, want dit ding is absoluut niet gestyled zoals het 'hoort' volgens de omschrijving.


Deze crop top (als we het toch een naam moeten geven...) stond namelijk daadwerkelijk in de Urban Outfitters-webshop. Op wonderbaarlijke wijze is het item nu gone with the wind en we vermoeden dat het niet komt omdat het zo'n bestseller is... Het witte topje is zo kort dat het niet eens de borsten van het model bedekt en volgens UO heeft dat een reden. "De ultra sexy manier om laagjes te dragen met deze miniscule cropped tanktop van Out From Under." Uh, oké. Saillant detail: ze vroegen er nog eens €15 voor ook. Nu maar hopen dat de mensen die deze tanktop/crop top/... gekocht hebben het inderdaad gebruiken om te layeren. Anders kun je nogal rare blikken op straat verwachten. ;-) 

Misschien was het beter geweest als ze dit stuk zouden stylen zoals je het daadwerkelijk 'hoort' te dragen? Who knows.

Lees ook:

Bron

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

5 REACTIES

 • 16 dagen geleden lol

  ik vind dit geen raar item, ik heb thet vaak genoeg gezien hoor

 • 16 dagen geleden Soundsoldier

  laat em raden: Iemand heeft een weddenschap verloren in het hoofdkwartier en moest een oude onderbroek aantrekken en ze hebben daar inspiratie op genomen, is dat het??

  of iemand wilde een creatieve manier bedenken om oude onderbroeken te recyclen ??

 • 16 dagen geleden River

  whahaha wat is dit nou weer

 • 16 dagen geleden mangogirlxxx

  Om eerlijk te zijn snap ik dit nog wel. Als je het bvb over een strapless top doet ofzo. Maar toch vind ik het maar een raar idee

 • 17 dagen geleden Depp.

  Less is more? :')

  Lachen dit.

 1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?