Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Fiet fieuw: Burger King komt met een heel spannende Happy Meal

1 maand geleden | 11958 views | Door Anne Floor

0 0

Hoe leuk nieuws heeft Burger King?! Ze komen namelijk met een nieuwe vorm Happy Meal. En nee, deze is niet voor de kids, maar speciaal voor volwassenen!

Vroeger koos je natuurlijk altijd voor een Happy Meal bij McDonald's, omdat je dan een leuk speeltje kreeg. Dat kan nu weer, want ook in deze box van Burger King staat het cadeautje centraal. Er zit namelijk iets in om je een fijne Valentijnsdag te geven. Je vermoedt het misschien al? Er zit namelijk een seksspeeltje bij de maaltijd.

Consumenten van 18 jaar of ouder kunnen na 18.00 uur een stop maken bij Burger King om een leuk valentijnspakketje te bemachtigen. De box bevat 2 Whoppers, 2 zakjes friet, 2 biertjes en een wisselend seksspeeltje: een slaapmasker, een veren plumeau of een hoofdmassage spin.

Helaas moeten we jullie weer teleurstellen, want voor één van deze seksspeeltjes moeten we in Nederland toch echt zelf naar de seksshop. De actie is namelijk alleen in Israël. Laten we hopen dat deze spannende actie een mega succes wordt en misschien zien we het volgend jaar terug in Nederland! 

Lees ook:

Bron

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

0 REACTIES

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?