Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Yes! Gigi Hadid komt naar Nederland en jij kunt haar ontmoeten

7 maanden geleden | Door Renee

0 0

Goed nieuws voor iedereen die fan is van Gigi Hadid (en Zayn): het topmodel komt deze week naar Nederland en jij kunt haar ontmoeten. OMG. Je leest het goed: je kunt zomaar hét model van nu aanraken. We vinden dit nieuws zo leuk dat we het je niet mogen onthouden. Wil je meer weten over hoe je Gigi in levende lijve kunt ontmoeten? Lees dan snel verder.

Gigi gaat als een speer met haar carrière. Met onder andere Victoria's Secret en een eigen kledinglijn voor Tommy Hilfiger op haar modellencv mag ze zich nu al bij de top voegen. En extra leuk: juist door die samenwerking met Tommy komt Gigi eindelijk weer naar Nederland, en dit keer niet enkel voor een familiebezoekje!


Deze vrijdag is Gigi namelijk gewoon in de Bijenkorf (Amsterdam) te vinden. Wattttt. Het idee alleen al dat we haar dan kunnen ontmoeten, een foto kunnen maken en aan kunnen raken... We zijn even in modelheaven. Helaas moet je wel flink je best doen om kans te maken om bij Gigi in de buurt te komen, want slechts 24 (!) mensen mogen zich bij het selecte gezelschap voegen.

Check deze Instagram post om erachter te komen hoe jij één van die 24 mensen kunt zijn:

Lees ook:

Beeld: Getty Images

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

0 REACTIES

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Wat gebruik jij het meest in je Girlscene-profiel?

Aanbevolen voor jou: