Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Zo ziet jouw jeugdheldin Otje er nu uit

1 maand geleden | 18523 views | Door Emma

2 0

"Otje, ik ben Otje. En m'n vader die heet Tos." Dit liedje kun je vast nog meezingen als je deze kinderserie vroeger hebt gekeken. Otje en haar vader Tos reisden heel het land af in een camper, op zoek naar werk voor Tos. Maar dat was niet zo makkelijk Otje's vader had namelijk geen papieren. Otje was een stoere, ondeugende meid die haar vader altijd hielp en praatte met de vogels. Hoe gaat het nu met de actrice die Otje speelde? 

De rol van Otje werd gespeeld door Anne Rats. Ze was pas negen jaar oud toen ze in de kinderserie speelde. Zij bewaart goede herinneringen aan de tijd van de opnames. "Het was in één woord geweldig. Een enorm avontuur. De sfeer op de set was altijd goed en ongelooflijk ontspannen," vertelt Anne tegen Lindanieuws.nl. "Omdat mijn ouders wisten dat ik dol was op toneelspelen, werd mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om auditie te doen. Dat vond ik natuurlijk te gek. Na de auditie kreeg ik de rol van Otje."

Het is al twintig jaar geleden dat Anne in de huid van Otje kroop. Nu is ze 29 jaar en werkt ze als theatermaker. De brunette is nog niet gestopt met acteren, ze speelde na de kinderserie nog in series en films als het Sinterklaasjournaal, Flikken Maastricht en Danni Lowinski. 

Zo ziet Anne' er nu uit: 

Lees ook: 

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

2 REACTIES

  • 1 maand geleden M

    Super leuk artikel! Ik was dol op Otje!

  • 1 maand geleden Isabelle

    Jullie hadden beter een wat duidelijkere foto kunnen nemen

  1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?

Aanbevolen voor jou: