Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Bewezen: deze 5 seksspeeltjes kopen wij het vaakst in Nederland

7 maanden geleden | Door Redactie

1 0

Hoe vaak doen we het? Met wie? Waarmee? Stiekem zijn we allemaal een beetje benieuwd naar het seksleven van een ander. Maar zulke intieme details verklap je liever niet - behalve aan je BFF misschien. Gelukkig laten cijfers ons nooit in de steek. Een nieuw onderzoek vertelt ons meer over de seksuele voorkeuren in Nederland. 

Internet met erotische webshops als Easytoys.nl & Easytoys.be, bracht op basis van tienduizenden cijfers in kaart waar onze speelse voorkeuren in 2016 naar uitgingen, en licht daarmee een tipje van de sluier op.

Populairste seksspeeltjes
Dildo’s en masturbators maakten een opvallende opmars in de verkooplijsten. Vibrators en glijmiddel waren – net als voorgaande jaren – populaire hulpmiddelen. Dit is de top vijf van 2016: 
1. Vibrators
2. Glijmiddel
3. Dildo’s
4. Anale speeltjes
5. Masturbators

Mannen vs. vrouwen
Cadeaus en massagespullen worden door mannen en vrouwen even vaak aangeschaft. Mannen gaven nog vaker dan vrouwen de voorkeur aan masturbators en cockringen, maar vrouwen namen een voorsprong waar het gaat om aanschaf van vibrators. Ook viel op dat vrouwen steeds vaker een masturbator kochten voor hun partner. Qua leeftijd schaften 25- tot 34-jarigen verreweg de meeste seksspeeltjes aan.

Voorkeuren per stad
Uit de recente cijfers van Easytoys blijken seksuele voorkeuren in het oosten van het land anders te liggen dan in het westen. Terwijl er in Almere maar weinig mensen voor te porren zijn, verkoopt Enschede verhoudingsgewijs veel dildo’s. Tien keer zoveel zelfs. En waar studentensteden Leiden en Groningen enthousiaste afnemers zijn van buttplugs en masturbators, lijkt in Arnhem en Nijmegen bondage de meest populaire bezigheid tussen de lakens.

Lees ook: 

Beeld: iStock

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

1 REACTIES

  • 7 maanden geleden Demiixx

    Niet zo gek dat in Almere de verkoop laag is. Het is een van de steden waarbij de populatie niet-Westere allochtonen procentueel het grootst is. En vaak hebben die mensen een 'iets andere' kijk op dit soort dingen dan wij Nederlanders/westerse allochtonen.

  1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Wat gebruik jij het meest in je Girlscene-profiel?

Aanbevolen voor jou: