Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Wauw... Mascha van Beautygloss vertelt openhartig of ze een sekstape heeft

1 maand geleden | 28336 views | Door Renee

7 0

Je kent Mascha ongetwijfeld. Ze begon ooit als een van de eerste beautybloggers met haar blog Beautygloss, vlogt nu dagelijks op haar kanaal Vloggloss én ze heeft er geen moeite mee om over seks te praten. Sterker nog, Mascha vindt het heel belangrijk om het onderwerp (veilig) seks bespreekbaar te maken. Nu gaat ze nog een stapje verder: in haar nieuwste vlog biecht ze op dat veel mensen vragen of ze een 'seksfilm' heeft en daar wil ze best iets over kwijt.

Waar normaal haar katten, werk op kantoor en relatie met Gregor centraal staan in de vlogs (oké, en Hong Kong de afgelopen weken!), snijdt Mascha nu eens een ander onderwerp aan. Misschien dat het bezoek van het televisieprogramma Spuiten & Slikken haar geïnspireerd heeft om erover te praten - zij kwamen precies een week geleden dus een item filmen over lipfillers -, maar toen ze het woord 'filmen' zei, klonk het in die context als een 'foute' video. Dus vertelt Mascha vervolgens dat veel mensen naar haar komen met de vraag óf ze een seksvideo heeft.

"We hebben de hele dag zitten filmen... en het was fun", zegt Mascha. Gregor heel serieus: "Het lijkt nu net alsof we een seksfilm hebben opgenomen." Het begint vanaf 4:57 minuten:

Lees ook:

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

7 REACTIES

 • 1 maand geleden Rebekah

  Ik begin echt een hekel te krijgen aan girlscene. Dit artikel is verschrikkelijk. Dit is pure clickbait. Eerst werden er nog wel interessante artikelen op Girlscene gezet, maar dit?? Alsjeblieft ga terug naar hoe het 3 jaar geleden was want dan krijg je gegarandeerd je lezers terug en hoeven jullie niet dit soort verschrikkelijke artikelen te maken. Echt zoek nieuwe mensen ofzo die wel leuke artikelen kunnen schrijven..

 • 1 maand geleden Demiixx

  Renée, why? Vind je dit nu écht openhartig? Of is dit sarcastisch bedoeld? Je kunt begrijpen dat door het plaatsen van dit soort artikelen je vervolgens kritiek krijgt van de lezers. Waarom plaats je in hemelsnaam zoiets? Ik vind dit soort sites altijd leuk tijdverdrijf, maar hiermee verdoe ik echt m'n tijd.

 • 1 maand geleden BrokenDreams

  Wat is ze openhartig! Ze zegt letterlijk ''nee'' and thats it. Als dat tegenwoordig openhartig is, stop maar hoor. Wat een achterlijk artikel, dit is echt een dieptepunt. Bijna alle artikelen zijn clickbait. :')

 • 1 maand geleden Wieteke Kasperink

  Ik volg girlscene nu ongeveer 8 jaar. Elke dag keek ik een paar keer of er nieuwe artikelen opstonden. Vond het echt een super leuke informatieve site! Maar jeetje wat is girlscene slecht geworden. Het lijkt net een roddelblad maar dan op internet. De titels die jullie je artikelen geven gaan nergens meer over. Dat jullie zoveel gebruik maken van clickbait geeft alleen maar aan hoe slecht het gaat met girlscene. Pleaseee kap er mee en ga weer leuke, originele en informatieve artikelen schrijven. Dat trekt lezers...

 • 1 maand geleden irma

  Dit idd echt een beetje sneu artikel.

  Ze zegt er eigenlijk helemaal niks erover... dus waarom dit artikel????

 • 1 maand geleden SneeuwWitjee

  Wauw, really Girlscene? Zo te zien zijn jullie momenteel inspiratieloos.

 • 1 maand geleden realitea

  Ik ben niet de enige denk ik die bij dit artikel iets meer verwachtte dan een vlog van Mascha waarin ze ongeveer 20 seconden aan dit onderwerp wijdt.

 1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?

Aanbevolen voor jou: