Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Dit nieuwe product blijkt de ideale oplossing te zijn tegen luizen

1 maand geleden | 9596 views | Door Roos S

2 0

Bij luizen denk je aan kinderen op de basisschool. Maar in het selfietijdperk komen luizen juist vaker voor dan ooit! Alleen durft niemand erover te praten, je schreeuwt tenslotte niet van de daken dat je luizen hebt. Je kunt in de weer gaan met chemische middeltjes, maar deze zijn slecht voor je hoofdhuid en haar, én luizen kunnen er steeds beter tegen. Gelukkig is er een geniale nieuwe oplossing tegen luizen... en het is niét schadelijk voor je hoofdhuid en haar.

Geloof het of niet, het probleem met luizen neemt alleen maar toe en niet alleen onder schoolkinderen. In ons tijdperk van selfies maken (met de hoofden bij elkaar), overvolle treinen en drukke winkels is het lastig om een luizenplaag tegen te houden wanneer die eenmaal begint. Daarom blijft het ook onder jongeren en volwassenen nog steeds veel voorkomen. 


De oude oplossingen
Oplossingen zijn er genoeg tegenwoordig, maar ze zijn vaak duur, kosten veel tijd en zijn zo chemisch dat je hoofdhuid en haar geïrriteerd raken. Daarbij zijn er maar weinig die 100% gegarandeerd werken. En de middeltjes die dat wel doen zijn heel slecht voor het milieu en voor jouw lichaam. 

De nieuwe oplossing
Maar nu is er iets nieuws: De Luizenkap. Uitgevonden door een gefrustreerde moeder die het zelf helemaal zat werd dat niks hielp tegen de hoofdluizen van haar kinderen. Zij trok alle ingrediënten uit haar keukenkastje en probeerde net zolang uit tot ze een oplossing gevonden had. Doodgewone keukenolie, wat iedereen altijd in huis heeft, bleek dé oplossing! 


Hoe werkt het?
De Luizenkap is een van latex gemaakte 'badmuts' die je om je hoofd doet. Hij sluit naadloos aan op je hoofd en houdt alle haren (en luisjes!) binnen. Vervolgens giet je je eigen olijfolie in de trechter aan de bovenkant van de kap. Met een knijper maak je de kap dicht en laat je het 10 minuten zo zitten. Vervolgens doe je de kap weer af en spoel je alle olie uit je haren. Herhaal deze behandeling één keer 9 dagen later en je bent officieel 100% luisvrij.

Het middel tegen luizen is veilig, goedkoop en ook nog eens goed voor je haar! 


Voordelen van De Luizenkap:
- Dure luizenkammetjes worden overbodig
- Herbruikbaar (de kap kan minimaal 10 keer worden gebruikt)
- Duurzaam (de kap zelf is van natuurlijke latex gemaakt)
- Past altijd (de kap is te bestellen in twee verschillende maten)
- Werkt altijd (luizen kunnen tegen van alles, maar verdrinking overleven ze echt niet)

Wil jij ook zo'n handige Luizenkap? Bestel er dan snel eentje op de website. Je ontvangt dan een pakketje met alles dat je nodig hebt en een uitgebreide gebruiksaanwijzing natuurlijk. 

Lees ook: 

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Luizenkap

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

2 REACTIES

  • 16 dagen geleden fleurdk

    Handig, ik had nooiy luizen :P Ik raad jullie Senso Duo aan

  • 1 maand geleden Lisette

    Handig!

  1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?

Aanbevolen voor jou: