Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Dit zijn de Valentijnscadeautjes die hij écht leuk gaat vinden

1 maand geleden | 15705 views | Door Melisa

1 0

Valentijnsdag is erg leuk, maar het uitkiezen van een cadeautje voor je Valentijn is niet makkelijk. We hebben het inmiddels wel gehad met de basic cadeautjes, zoals een parfumluchtje. Je wilt tenslotte bae wel verrassen met iets unieks, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom hebben wij uitgezocht welke Valentijnscadeautjes hij écht leuk zal vinden. 

Ontbijt op bed
Ze zeggen dat liefde door de maag gaat én wat is er beter dan een ontbijt op bed? Juist, niks. Verras je lief met een gebakken eitje, kaas, croissant, een lekkere bak koffie en nog veel meer. Op deze manier wordt hij op Valentijnsdag goed wakker!

Bak iets lekkers 
Als we toch bezig zijn met eten, gaan we hiermee even verder. Bak voor je Valentijn iets lekkers. Houdt hij enorm veel van appeltaart? Maak dit dan voor hem! Daar gaat hij vast heel erg blij mee zijn.

Marathon FIFA
We weten inmiddels dat jongens van FIFA houden. Je hebt dan vast ook weleens gehad dat je aan chillen bent bij je vriend en hij alleen maar aandacht heeft voor dit spel. Het is voor hem dan ook een geweldig cadeau als je op deze dag een FIFA marathon met hem houdt. Dit gaat hij gegarandeerd geweldig vinden en wie weet raak jij ook verslaafd aan het spel.


Bestel onopgemerkt zijn favoriete maaltijd
Bestel stiekem zijn favoriete maaltijd, terwijl jullie aan het chillen zijn. Als hij merkt dat de bezorger zijn favoriete maaltijd komt brengen, dan kan hij waarschijnlijk zijn geluk niet meer op.

Lijst je favoriete foto van jullie in 
Jij en vriendlief hebben vast een heleboel foto's met elkaar en hoe leuk is het om een foto in te lijsten als cadeau. Vind je het moeilijk om één leuke foto uit te kiezen? Lijst dan gewoon meerdere in. Als hij deze fotolijsten in zijn slaapkamer hangt, wordt hij voortaan wakker met de leukste foto's op de muur. 

Koop hem een doos vol chocolade
Chocolade is iets waar niemand nee tegen zegt. De perfecte cadeau voor Valentijnsdag dus. Het is misschien cliché om het te geven, maar geloof ons dat hij het geweldig gaat vinden. 

Een eigengemaakte kaart
Kaartjes zijn altijd leuk om te geven, omdat het iets persoonlijks is. Maak zelf een leuk kaartje voor hem. Kies verschillende foto's van jullie samen uit om hier een leuk kaartje van te maken. Schrijf er een lief berichtje, waarvan zijn hart zal smelten. 


Wereldkaart om te krassen
Als hij van reizen houdt, is het leuk om een scratch map te geven. Dit is een wereldkaart, waarop je de plekken krast die je hebt bezocht. Een goed excuus om samen met je valentijn meer te reizen. 

Koop iets van zijn wishlist
Hij heeft misschien iets heel lang op zijn wishlist staan, maar nog niet heeft gekocht. Misschien is hij er nog niet aan toe gekomen om het te kopen of hij vindt het te duur. Wat het ook is, hij gaat heel erg blij zijn als je hetgeen wat hij graag wilt hebben, hem cadeau doet. 

Schattige notities
Niet elk cadeautje hoeft geld te kosten. Schrijf een lieve boodschap op een velletje papier en leg dit op een plek in zijn huis waar hij vaak langkomst. Als hij onverwacht een lieve notitie van jou leest, wordt hij zeker weten blij. 

Urban Outfitters kaart | €35

HEMA notitieboekje | €2

Urban Outfitters fotolijst | €17,50

AH slagroom cacao truffels | €2,99

Urban Outfitters kaart | €6


ASOS Herschel pet | €40

ASOS Ted Baker parfumluchtje | €42,67

Lees ook:

Bron | Beeld: iStock

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

1 REACTIES

  • 1 maand geleden Cottoncandy

    Die fotolijst en dat notitieboekje zijn bedoelt om aan hem te geven??

  1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?

Aanbevolen voor jou: