Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Hoera: Het is vandaag Nationale Pindakaasdag en je kunt gratis ontbijten!

8 maanden geleden | Door roos

1 0

Pindakaas. Je vindt het fantastisch of je vindt het vreselijk. Wij zijn er dól op en hebben altijd wel een pot klaarstaan op de redactie. Ben jij ook een echte pindakaas fan? Dan moet je dit artikel echt lezen. Vandaag is het namelijk Nationale Pindakaasdag! Pak dus snel een boterham met pindakaas, en lees in dit artikel precies wat deze dag inhoudt.

Nationale Pindakaasdag. Ja meiden, het bestaat echt! Hoewel pindakaas oorspronkelijk vanuit Amerika is overgewaaid naar Nederland, is het nu niet meer weg te denken uit de supermarktschappen. En omdat wij in Nederland, in Amsterdam om precies te zijn, de enige echte Pindakaaswinkel hebben, besloten de heren vandaag eens goed uit te pakken. Zij geven op deze mooie ochtend maar liefst tweehonderd (!) ontbijtjes weg aan voorbijgangers. Met uiteraard, je raadt het al, heel veel pindakaas!
 


Al meer dan 1400 mensen hebben via Facebook laten weten dat ze erbij zijn... Het is nog nooit zo groot gevierd! Wij genieten vandaag in ieder geval van een extra bammetje pindakaas. Jij ook?

Lees ook:

Beeld: iStock

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

1 REACTIES

  1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Wat gebruik jij het meest in je Girlscene-profiel?

Aanbevolen voor jou: