Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Vlog: Elite Model Look bootcamp!

2 jaar geleden | 6395 views | Door Renee

9 3

Afgelopen maandag was het zover! Na een zenuwslopende halve finale die de dag daarvoor plaatsvond was het voor de 20 finalisten van de Elite Model Look tijd om aan de bootcamp te beginnen. Tijdens de bootcamp in spa ZUIVER worden de modellen in spé klaargestoomd voor de grote finale op 15 oktober. Girlscene legde de dag voor je vast!

Van de duizenden jongens en meiden die zich hebben aangemeld zijn er slechts tien meiden en tien jongens overgebleven. Zij hebben het tot de finale geschopt! Het was een lange en zenuwslopende competitie, maar eigenlijk begint het echte werk nu pas. In spa ZUIVER worden de kandidaten begeleid zodat ze kunnen knallen in de finale. Wat staat er op het bootcamp programma? Onder andere een pittige work-out door Carlos Lens, een voedingssessie door Fleur Berkhout, een coaching presentatie, catwalk training en uiteraard een fotoshoot. Girlscene's Renée was erbij om de bootcamp vast te leggen:


Woensdag 8 oktober is het tijd voor bootcamp dag twee. Daarna weten de finalisten alles over het perfecte catwalk loopje, gezonde voeding, financiën en sporten. Tijdens de tweede bootcampdag worden de modellen aangekleed door het stylingteam van Danie Bles, worden ze onder handen genomen in de salon van Rob Peetoom Hair & Make up en brengen ze een eerste bezoek aan de Beurs van Berlage, zodat ze op 15 oktober helemaal klaar zijn om zichzelf aan de jury te presenteren tijdens de finale. 

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de modellen in actie te zien tijdens de finale van de Elite Model Look! Uiteraard is Girlscene erbij om verslag te doen. Dat report lees je volgende week terug op de website. :-) 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Elite Model Look nieuws, tips & tricks ontvangen van professionals? Kijk dan op Elite's FacebookYouTube of Instagram

Pin je model look in Pinbook

Aanbevolen voor jou

PLAATS EEN REACTIE

Je bent nog niet ingelogd.

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of log in via Facebook Facebook login

9 REACTIES

 • 2 jaar geleden Lindsay

  Kan je dit jaar hier weer live de finale kijken???? xx

 • 2 jaar geleden kuzzz

  Over de opmerkingen over 'hoe dun deze modellen wel niet zijn': misschien zijn die meiden nog erg jong??

  Bij mij kwamen de rondingen ook pas na m'n 18e

 • 2 jaar geleden Lindsay

  -

 • 2 jaar geleden VictoriaJane

  leuk filmpje!

 • 2 jaar geleden BeNiceOrLeave

  leuke videoo!Enn..figuurtjes om jaloers op te zijn

 • 2 jaar geleden x.

  Zoooo.. Hoe dun kan je zijn joh

 • 2 jaar geleden miss kletskous

  wow die meiden zijn echt dun.

 • 2 jaar geleden happygirl98

  Wel apart dat de uitgekozen meiden zo dun zijn en dat ze uiteindelijk advies krijgen van Doutzen die niet dun is en juist word mooi gevonden om haar rondingen...

 • 2 jaar geleden PaperPlanes

  Pfoe sommige meiden zijn wel extreem dun!

 1. 1

Word gratis lid van Girlscene en doe direct mee met de grootste meiden community van Nederland!

INLOGGEN LID WORDEN
Uhmm...
Welk van deze tv personages wil jij een artikel lezen?

Aanbevolen voor jou: