Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Hey ik ben Jess, Ik ben 16 jaar. Ik volg stw. Mijn hobby's zijn vooral yoga, ballet, hardlopen en natuurlijk schrijven. Ik schrijf vooral over healty lifestyle, voeding, hardlopen soms ook een blog met studie tips of iets met school. Ik probeer vooral in de vakantie's bijna elke dag een blog te posten maar nu is dat meestal woensdag en in het weekend. Als je vragen hebt over iets of iets anders mag je mij dat altijd laten weten. xxx Jess

Bekijk alleVRIENDEN (126)

 • Bekijk profiel van carlijn
 • Bekijk profiel van just a girl
 • Bekijk profiel van serieaddicted
 • Bekijk profiel van Urbosa
 • Bekijk profiel van Canon
 • Bekijk profiel van Juna
 • Bekijk profiel van Veer Isabel
 • Bekijk profiel van anoniempkexx
 • Bekijk profiel van LoveStory
 • Bekijk profiel van Marietje2105
 • Bekijk profiel van Tessa
 • Bekijk profiel van Romyxx

Bekijk alleSHOPLOG