Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Hoi, ik ben Chantal en ik ben 17 jaartjes jong. Ik zit in 6VWO, en ik ben dol op bloggen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mijn blogs gaan over van alles en nog wat, met hoofdonderwerpen: school, boeken en lifestyle. Gewoon klikken en je komt er vanzelf achter. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Verder kun je me volgen op de volgende social media: | Pinterest ~ @chantallyc | Goodreads ~ @chantalc__c | ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kijk op Netflix: Cowspiracy: The Sustainability Secret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥♥

Bekijk alleVRIENDEN (387)

 • Bekijk profiel van Meggflurry
 • Bekijk profiel van Dena
 • Bekijk profiel van iris herman
 • Bekijk profiel van xxelisaa
 • Bekijk profiel van Lies
 • Bekijk profiel van LoveStory
 • Bekijk profiel van Bylieke
 • Bekijk profiel van xkissx
 • Bekijk profiel van Tessa
 • Bekijk profiel van Lila <3
 • Bekijk profiel van Bloglover
 • Bekijk profiel van lotte_steens

Bekijk alleLAATSTE BLOG

♥ 148 Mijn favoriete boeken
Donderdag 13 juli 2017

Bekijk alleSHOPLOG