Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Hi guys, ik ben Meloentjuh4you & in het echte leven ben ik 16 jaartjes en ga ik naar school (duhh) maar op deze website gaat mijn gevoel & fantasie de vrije loop! De ideeën voor de blogs blijven maar binnenstromen, dus genoeg motivatie & inspiratie om door te gaan! Mijn hoofdthema: fit worden en dan natuurlijk op de gezonde manier, want we willen wel mooi blijven!! Alvast veel plezier & ik hoop dat je wat aan mijn blogs hebt!! Blijf mijn blog dus volgen voor: tips, inspiratie, motivatie & nog veel meer over het krijgen van een gezond lijf & een healthy mind :) ........................................................................................................................................... Let's Get Fit! 2017 ........................................................................................................................................... Instagram: @Meloentjuh4you

Bekijk alleVRIENDEN (753)

 • Bekijk profiel van Bloglover
 • Bekijk profiel van Domino
 • Bekijk profiel van Citroentjuh4you
 • Bekijk profiel van An
 • Bekijk profiel van TIMELESSSOUL
 • Bekijk profiel van Phebe C. xoxo
 • Bekijk profiel van kusingeborg
 • Bekijk profiel van Marthe ♡
 • Bekijk profiel van bloglover
 • Bekijk profiel van _a.miex
 • Bekijk profiel van dreamer.
 • Bekijk profiel van laila

Bekijk alleLAATSTE BLOG

Blog #108 Happy Body Feelings!
Zondag 16 april 2017

Bekijk alleSHOPLOG