Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Mijn naam is Lieke, ik ben 17 jaar en ik doe een MBO opleiding. Mijn blogs gaan vooral over fitness en algemene gezondheid. Nu hoor ik je al denken: ''de zoveelste die blogt over fitness?'' Ik vind het belangrijk dat het sporten niet alleen gaat om het behalen van fysieke resultaten, maar ook mentaal! En daarbij, je kan nooit genoeg motivatie hebben! ___________________________________________ I am eternally grateful to the women before me who fought for my rights

Bekijk alleVRIENDEN (26)

 • Bekijk profiel van Isaxo
 • Bekijk profiel van discover
 • Bekijk profiel van StrawberryTree
 • Bekijk profiel van Friz
 • Bekijk profiel van Jess
 • Bekijk profiel van kusingeborg
 • Bekijk profiel van Tesz
 • Bekijk profiel van ~O
 • Bekijk profiel van alicexrose
 • Bekijk profiel van xsanne
 • Bekijk profiel van Maaike
 • Bekijk profiel van Kimberley

Bekijk alleLAATSTE BLOG

006 ☾ ED recovery 2.0 week 1 & 2
Zaterdag 22 april 2017

Bekijk alleSHOPLOG