Jouw dagelijkse dosis Fashion, Beauty en Lifestyle Girlscene Musthaves

Hi guys, ik ben Meloentjuh4you & in het echte leven ben ik 17 jaartjes en ga ik naar school (duhh) maar op deze website gaat mijn gevoel & fantasie de vrije loop! De ideeën voor de blogs blijven maar binnenstromen, dus genoeg motivatie & inspiratie om door te gaan! Mijn hoofdthema: fit worden en dan natuurlijk op de gezonde manier, want we willen wel mooi blijven!! Alvast veel plezier & ik hoop dat je wat aan mijn blogs hebt!! Blijf mijn blog dus volgen voor: tips, inspiratie, motivatie & nog veel meer over het krijgen van een gezond lijf & een healthy mind :) ........................................................................................................................................... 🌿🦋🌎⚡️️💙🌴 💚 🌊🌙🌿 ........................................................................................................................................... Inspired by: ☾ @Plantifulsoul ☾

Bekijk alleVRIENDEN (759)

 • Bekijk profiel van anoniemm
 • Bekijk profiel van Lila <3
 • Bekijk profiel van strijdertjex101x
 • Bekijk profiel van zeroinspo
 • Bekijk profiel van babettt
 • Bekijk profiel van lotte_steens
 • Bekijk profiel van Bloglover
 • Bekijk profiel van Domino
 • Bekijk profiel van Citroentjuh4you
 • Bekijk profiel van An
 • Bekijk profiel van TIMELESSSOUL
 • Bekijk profiel van Phebe C. xoxo

Bekijk alleLAATSTE BLOG

Blog-Update! (Birthday Girl)
Dinsdag 2 mei 2017

Bekijk alleSHOPLOG