Winnen

Win: Roze Nikon COOLPIX S3300 [afgelopen]

629
...

Voor sommige meiden is het een hobby geworden om alle leuke of mooie momentjes vast te leggen, anderen vinden het gewoon leuk om lekker gek te doen met vriendinnen en er foto's van te maken. Wat je ook doet, een camera hebben is altijd leuk en laten wij nou net een super leuke winactie voor jullie hebben! Wij mogen namelijk twee Nikon COOLPIX S3300 camera's weggeven, beiden in knalroze!

Coolpix Nikon

Misschien heb je deze vrolijke camera al in de winkel gezien. Hij is er namelijk in de kleuren: zilver, zwart, rood, goud, paars, groen en roze en is lekker klein. Ook is dit kleine cameraatje dun en ligt ie lekker in de hand.

COOLPIX Canon

COOLPIX Nikon

Wat kan de COOLPIX allemaal?
De COOLPIX heeft een 16 megapixel camera en start snel op. Hij kan erg ver inzoomen, maar zoals sommigen wel weten krijg je dan vaak wazige foto's. Daar heeft Nikon iets op bedacht, namelijk een technologie die ervoor zorgt dat je zelfs met een trillende hand een scherpe foto kunt maken. Ook heeft de camera gezichtsherkenning, dat betekent dat als je een gezicht van iemand in beeld hebt, de camera dit herkent, omcirkeld en daarop scherp stelt.

Test it
Speciaal voor deze winactie kregen wij een testexemplaar opgestuurd om zelf te testen. Eline is de straat op gegaan om te kijken of dit handige cameraatje ook mooie foto's maakt.

“Ik was erg benieuwd hoe scherp de foto's zouden zijn en of de foto's snel gemaakt worden. Lang wachten terwijl je al geklikt hebt, vind ik nogal irritant. Ons kantoor ligt aan de Keizersgracht dus ik ben even snel de deur uitgegaan om van de gracht een foto te maken. Zodra ik goed op het knopje drukte, werd er een foto gemaakt. Ook in zwart/wit zijn de foto's nog steeds scherp en helder.

Coolpix Nikon

Als je inzoomt, trilt het beeld altijd best erg en krijg je meestal wazige foto's. Ik heb een pot pindakaas aan de overkant van mijn bureau neergezet en helemaal ingezoomd. En ja, mijn beeld trilde weer lekker maar toen ik een foto maakte, was 'ie scherp en helder! Bye bye bewogen foto's.

Coolpix Nikon

Daarnaast heb ik gekeken of de camera vanzelf scherp stelt als ik een foto van een gezicht wil maken. Dankzij de gezichtsherkenning deed 'ie dat snel en scherp, zowel in kleur als in zwart/wit. Ik denk dat deze camera heel handig is voor op reis, hij is namelijk lekker klein en compact en dus ideaal om een keer mee te nemen tijdens het stappen, naar festivals of tijdens alle vakanties.”

Coolpix Nikon

Coolpix Nikon

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze Nikon COOLPIX S3300 in het roze winnen?

Nog meer kans maken op Nikon prijzen? Like dan de Facebook-pagina van Nikon en doe mee aan de acties!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Roze Nikon COOLPIX S3300 [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

629 reacties

 • 5 jaar geleden Westerdaal

  Roze is mijn kleur de kleur van de liefde en het leven.

  En met een camera kan je dat dan vastleggen.

  Linda Westerdaal

  Groene Bruglaan 75

  7602RE Almelo

  0642948869

 • 5 jaar geleden karin

  Hij is erg gaaf en maakt zeker betere foto's dan mijn mobiel en aangezien ik heeeel veel foto's maak verdien ik een goeie camera

 • 5 jaar geleden Michelle

  ik wil hem winnen omdat ik niks voor mezelf heb en dat vind ik niet echt leuk :s.mijn broer neemt alles van me af en maakt dat dan stuk.echt niet leuk ik wil echt iets voor mezelf!dus a.u.b

 • 5 jaar geleden ellakesmile

  Ik weet dat het al te laat is maar toch,

  ik heb die van mijn hartsvriendin laten vallen en nu is ze super kwaad ze ontloopt me praat niet met me smst niet en ze heeft me zelf verwijderd op fb en op msn heeft ze me geblokkeerd ik heb geen geld dus ik zou deze echt wel nodig hebben om te geven aan haar ik mis mijn hartsvriendin :'(

 • 5 jaar geleden xbadeendjex

  Waarom moet ik deze Nikon COOLPIX S3300 in het roze winnen?

  Ik wil graag beginnen met fotograferen als hobby zodat ik iets leuks te doen heb in mijn vrije tijd, en wat is er dan leuker dan met deze mooie ROZE Nikon COOLPIX S3300! echt een super camera!

 • 5 jaar geleden dboerkamp

  Foto's zeggen meer dan woorden! <3

 • 5 jaar geleden Rianne

  Wauw, een camera! Mijn camera is op vakantie gestolen!! Ik ben enorm gek van foto's maken en op alle mooie plekken waar ik geweest ben heb ik dus foto's gemaakt.. En wat denk je? Ik heb niks meer, helemaal niks! En wat mis ik em.......

 • 5 jaar geleden 2008Matice

  Door mijn ouders heb ik kanker overwonnen en hebben ze veel geld in de geneesmiddelen gestopt. Daardoor zitten we nu in financiele problemen en kunnen mijn ouders ons niet meer alles geven wat we willen, ons zakgeld enzo is ingetrokken, we krijgen nog amper kledij. Ik zou graag al superlang een camera hebben maar kan het niet krijgen en ook niet zelf kopen een zeer spijtige zaak want had ik een camera gehad had hij al vaak heel nuttig gebruikt geweest

 • 5 jaar geleden chantal

  hoe kan ik anders al die geweldige festival momenten vastleggen. mijn eigen geheugen zit namelijk al aardig vol

 • 5 jaar geleden R123

  Ik wil graag een camera omdat ik nooit een camera had en ik vind fotos trekken leuk en k heb zoveel dingen beleeft met mijn vrienden en ik heb der geen een foto van ik wil gewoon leuke fotos opzetten ;D Niet van mijn ouders want dan zijn er altijd regels bij

  Doei:wink2:

 • 5 jaar geleden Olaf

  Cute cameraaa

  Nou omdat ik nog nooit een camera heb gehad en ik van fotos hou. Van elk moment moet ik een foto nemen maakt niet uit hoe ik/vrienden erop staan t gaat om het idee :3

 • 5 jaar geleden Willy Nijssen

  Omdat ik nog geen eigen camera heb!!

 • 5 jaar geleden Lina

  mijn oude camera is op vakantie kapot gevallen en ik heb het geld niet om een nieuwe te kopen dus heb ik hier de kans om deze camera te winnen!een roze camera is ook nog eens super mooi en hip, ik bedoel wie wil er nou niet zo'n roze camera!!!

 • 5 jaar geleden rosanne76

  mijn huidige camera is nodig aan vervanging toe, maakt alleen nog maar oscherpe foto's en de accu is binnen een mum van tijd leeg. Deze nikon zou echt super van pas komen, eindelijk weer goeie foto's kunnen maken.

 • 5 jaar geleden Elvi

  Tsjaa.. Waarom wil ik nou die camera? Nou, ik ga niet zoals sommige mensen op reis of naar het buitenland, of een oude hobby opnieuw oppakken, nee.. eigenlijk ben ik wat dat betreft redelijk saai. Het enige waarom ik die camera wil is omdat ik alle leuke momenten met m'n vrienden wil vastleggen, want vrienden zoals die van mij vind je niet snel. En als we dan uit elkaar groeien of ergens anders gaan studeren, dan heb ik altijd nog de foto's die me dan weer stilletjes aan het lachen maken.

 • 5 jaar geleden BonitaSerena

  Ik heb een eigen beautyblog en kan moeilijk een camera betalen want heb maar 4 euro in de week.

 • 5 jaar geleden Gloom

  Deze camera zou ik echt heel graag willen, ik hou heel erg van foto's maken maar met mijn oude camera is dat bijna onmogelijk geworden. Het is nog echt een koelkast uit de vorige eeuw lijkt het wel. En omdat hij het niet meer goed doet, pak ik nu maar steeds mijn mobiel maar die kwaliteit is lang niet zo goed als die van deze mooie roze camera.

 • 5 jaar geleden corry

  een roze camera!!

  dan wordt foto's maken in de meest verukkelijke zin

  een flistende bezigheid voor het hele gezin !!!!

 • 5 jaar geleden Valerie

  Roze is mijn lievelingskleur!! Echt te vet dat je gewoon roze camera's hebt! Zou een gaatje door de hemel springen met deze te vette prijs! Als ik hem win zal ik hem dagelijks in mijn tas dragen om al het onverwachts te kunnen fotograferen hifi.

 • 5 jaar geleden A

  Ik zou dolgraag deze camera winnen, omdat ik het super vind om foto's te maken en ik nu telkens de camera van mijn ouders moet pakken.

 • 5 jaar geleden melissa

  Ik wil graag die camera winnen zodat ik foto's kan maken over het leven, dat het wel leuk is, en dat het zonde is van ruzie's enzo. Ik wil ook Foto's maken voor mijn nieuwe site.

 • 5 jaar geleden Marissa

  Mijn ouders hebben een camera, en ik wil ook heel graag een mooie en ook moderne camera hebben. Nu ben ik al heel lang op zoek naar een mooie roze, maar ik kan er nu helaas geen betalen. De bakker waar ik werkte is failliet gegaan, dus heb ik nu geen werk meer. Ik hoop zo dat ik deze win! Dan kan ik mooie foto's maken als ik weer eens op vakantie ga.

 • 5 jaar geleden XxCakepopsxX

  Vorig jaar was er een keuze vak op school waarbij je fotografie leerde en ook filmen. Daar deed ik aan mee en ik vond het heel leuk maar jammer genoeg hebben ze dit jaar besloten het te laten vallen Thuis hadden we een camera maar die ging kapot dus mocht ik een nieuwe uitzoeken maar mijn ouders zochten stiekem al een uit en die is nu ook alweer kapot ik zou het echt super vinden om er een te winnen, kan ik foto's maken met mijn vriendinnen en ooit ook met een toekomstig vriendje

 • 5 jaar geleden Noor_N

  Simpelweg omdat ik dan eindelijk ook een camera zou hebben: nu pik ik die van mijn ma altijd, en die neemt ook wel leuke foto's, maar hij is zo traag (vooral als je een foto wil bekijken).

  Ik zou hem al onmiddellijk kunnen gebruiken voor te reizen want binnen 2 maanden vertrek ik voor een weekje naar Italië

  En roze is sinds dit jaar opvallend aanwezig in mijn kleerkast, dus de camera zou helemaal niet afsteken

 • 5 jaar geleden Nathalie

  Ik ben gek op roze! Mijn fototoestel heeft het begeven en ik zou het super vinden om met deze roze Nikon COOLPIX S3300 foto's te maken.

 • 5 jaar geleden Zaraz

  Ik zou deze nikon camera graag winnen omdat mijn ouder camera net stuk is gegaan en ik blut ben om een nieuwe te kopen Nu kan ik geen foto's meer maken voor mijn blog.

 • 5 jaar geleden Romy

  Ik zou deze camera graag winnen, omdat ik nog geen camera heb en ik dan mooie foto's kan maken met wedstrijden van zwemmen ter herinnering!

 • 5 jaar geleden Eline

  Loop nu al op een roze wolk kan ik mooi fotos maken van mijn geliefde

 • 5 jaar geleden Maud

  Deze camera zou ik graag winnen, want ik fotografeer graag en momenteel kan ik dat niet doen. Dus ik zou dan eindelijk weer aan mijn hobby beginnen!

 • 5 jaar geleden leoniexx

  Ik ga komend jaar in m'n tussenjaar een soort wereldreis maken en aan een vrijwilligersproject meedoen in Ghana. Het zou echt super zijn als ik dan een mooie camere had om alles goed vast te kunnen leggen. En ik heb een roze koffer dus past die er dan perfect bij.

 • 5 jaar geleden Shamarey

  Ik maak heel veel foto's dat zelfs mijn geheugen helemaal op is. Dan moet k steeds mooie foto's wissen om meer plek vrij te laten maken en dat is vervelend. Daarom wilde k deze camera ,want k heb opgezocht dat er wel genoeg geheugen opzat om weer van die mooie foto's te maken.

 • 5 jaar geleden Cynthia

  Wauw het lijkt me geweldig om deze camera te winnen. We krijgen binnenkort een nieuwe puppy in huis. En er is niets mooiers dan alles vast te leggen wat deze kleine hond uitvreet.

 • 5 jaar geleden naomi

  omdat mijn vriendin die camer ook heeft en het super werkt. ze heeft de camera altijd bij zich en komen de leukste en grappigste foto's te voorschijn. en daarom ben ik jaloers dat zij die camera heeft. Ik wil hem zo graag !!!!

 • 5 jaar geleden Justme

  Ik zou graag deze camera willen omdat ik enorm veel van fotograferen hou en om alle mooie momenten vast te leggen voor de volgende generaties en voor mij zelf.

  Mi

 • 5 jaar geleden rredantjen

  Ik zou graag deze camera winnen omdat ik mijn camera ben vergeten op het vliegtuig...Ik heb ook geen geld om een nieuwe te kopen en ik hou zo veel van foto's maken!

 • 5 jaar geleden Anja

  Ik zou deze camera graag voor een vriendin willen winnen.

  Zij heeft niet zo veel geld en haar camera is deze zomer kapot gegaan.

 • 5 jaar geleden Raf x

  ik wil zo graag deze camera omdat ik laatst een camera heb gekocht op internet, toen had ik al betaald maar ik kreeg hem niet dus heb ik nu geen camera maar heb ik er wel voor betaald, dus zou ik super graag deze camera willen winnen dus khoop dat ik hem krijg !:wub:

  heel veel liefs, Raf

  ps ik hou heel erg van foto's maken daarom wou ik ook die camera kopen

 • 5 jaar geleden Sterre

  Ik hou suuuuperveel van fotograferen.. Ik heb alleen geen camera... Dus ik probeer ze altijd met m'n telefoon te maken....

  Ik zou het zooooo vet vinden...

  (dit is m'n tweede reactie)

  In m'n eerdere reactie staat nog een reden waarom ik het zoooooooooo graag wil !

  XXXXXXXXX

 • 5 jaar geleden Isabella

  Foto's zijn het leukste wat er is, alhoewel dingen kunnen veranderen, blijven herinneringen nog altijd hetzelfde. En hoe kan je nou het beste iets herinneren door het vast te leggen?

  Dat wil ik! Ik wil dingen kunnen vastleggen, mijn leven niet vergeten. Het is natuurlijk niet alleen leuk om foto's te bekijken, het allerleukste is nog wel om ze te maken en ze met andere delen.

  Zo kan ik hier op girlscene dan ook meedoen met het laten zijn van mijn foto's. En mijn facebook zou er ook op en top uitzien met foto's van een 16 (!!!!!!!!!) megapixel camera.

  Natuurlijk is de kans klein, maar nooit geschoten is altijd mis, toch!?

 • 5 jaar geleden AllTooWell

  Waar zal ik beginnen? Ten eerste: HIJ IS ROZE!!

  Ten tweede: Ik heb nu een camera die het in de 5 jaar dat ik 'm heb nog niet fatsoenlijk heeft gewerkt. Ik ben net 2 dagen terug van vakantie, waar ik van plan was heel veel foto's te maken van alle mooie momenten (veel dus!) maar toen ging 'ie niet meer aan. Hij ging gewoon niet aan. Opeens. Hij doet 't niet meer Ik kon m wel tegen een muur aan gooien. Nu moest ik foto's maken met mijn ipod, wat natuurlijk ook wel lukt, maar die zijn veel minder mooi. Ik heb een camera echt gemist.

  Ten derde: Al de mooie momenten die ik meemaak wil ik vast zetten en fotograferen! Ik heb geweldige tijden met mijn vriendinnen

  Ten vierde (jajaa, nu ben ik klaar ) Ik heb een blog samen met mijn vriendin waar ik ook foto's voor moet maken. Dus ik heb deze geweldig mooie camera eigenlijk nodig. Mijn geld gebruik ik nu voor mijn reisje met school naar Amerika, waar ik ook graag mooie foto's wil gaan maken!

 • 5 jaar geleden annelove

  ik hou ervan om fotos te maken!!! alleen jammer goenoeg doet mn camera op mijn mobiel het niet meer...echt super raar en hij kan niet gemaakt worden. ik vraag nu al 3 jaar om een camera voor mn verjaardag maar ik krijg hem maar niet. ik maakte met mn vriendinnen altijd fotos op hele grappige locaties. en met deze camera lijkt me dat echt super handig!! xxx

 • 5 jaar geleden SvD

  Mijn camera is onlangs overleden, nadat de batterijen die erin zaten zijn gaan lekken. Mijn vriend is cameraman en heeft afgelopen vakantie dan ook de foto's gemaakt, is zou graag ook hem meer op de foto zetten. En dan niet met zijn ingewikkelde super camera:p

 • 5 jaar geleden Anique

  Wij kunnen op school een keuzevak kiezen waaronder fotografie. Maar daarvoor moet je zelf een camera hebben en die heb ik niet... Als ik deze zou winnen zou ik eindelijk een mee kunnen doen met fotografie!

 • 5 jaar geleden trax

  Afgelopen vakantie ben ik met onze leenauto (een kevertje genaamd Hutseklutsie, omdat ie zo hobbelde) over mijn camera heengereden. Weg foto's weg camera. Ik was ontroostbaar, vooral door het verlies van al die leuke vakantiefoto's. Ik ben dus echt toe aan een nieuwe camera. Ik ben gek op roze en heb ook veel roze kleding. Hij zou daar dus ook perfect bij matchen.

 • 5 jaar geleden nastie

  Roze is mijn lievelingskleur it's too girly, ik ga in september op reis en heb mijn kodak waarvan de garantie al verlopen is overlaatst in zee laten vallen

  Daarom verdien ik de kodak

 • 5 jaar geleden Anneliese

  Een geweldige prijs, het model en de kleur zijn echt prachtig.

  Ik heb nog geen digitale camera en deze zou perfect zijn...erg mooi.

 • 5 jaar geleden Nicole

  Met deze vette camera kan ik mooie fotos gaan schieten op mijn stage in Curacao. Zou een super tof afscheids cadeau zijn. mooie camera! wouwie! ziet er top uit

 • 5 jaar geleden romy

  wauw super camera!

  ik maar best vaak foto's, ik rij namelijk paard en als ik ga springen of in het bos maken we altijd foto's, meestal via mobiel maar om de een of andere reden kan ik die niet op mijn computer zetten. erg irritant dus als ik een leuke foto niet in mijn fotoboek kan plakken.

  ik hou super erg van foto's maken met vriendinnen en zal de camera ook super vaak gaan gebruiken!

  groetjes romy

 • 5 jaar geleden Carmen

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie, goeie camera die ik overal mee naar toe kan nemen. Heb vorig jaar ook een fotocurcus gevolgd op school en wil dit jaar lekker veel foto's maken van van alles en nog wat. Deze camera zou daar echt helemaal uitstekend voor zijn! Het is lekker klein dus het past zo in je tas en je maakt toch hele mooie foto's. Ideaal! Natuurlijk ook super vet dat ie roze is, valt ie lekker op! Jullie zouden mij echt heel erg blij maken met deze gave camera!

  Ook ben ik 3 jaar geleden naar Zweden verhuisd en zie ik me vriendinnen niet meer zo vaak, als ik deze camera win ga ik heeeel veel foto's van ons allen maken zodat ik ze kan uitprinten en op me kamer kan zetten, dan zijn ze toch altijd bij me!

 • 5 jaar geleden ilse

  Mijn vriendin neemt altijd haar grote camera mee. Als we een dagje opstap gaan moet dat (toch wel onhandige) fototoestel altijd mee omdat hij de zulke goede foto's maakt (beter als mijn oude fototostel). Ook gaat hij mee als we dichtbij huis zijn, omdat we nogal foto-maak-verslaafd zijn. Maar met de nieuwe nikon (die er overigens ook nog eens heel lief uitziet!!) kan je dus met een klein en gemakkelijk toestel ook harstikke mooie en duidelijke foto's maken.

 • 5 jaar geleden Lisa

  Ik wil al heel lang een camera, want ik vind het heel leuk om foto's te maken, maar nu doe ik dat meestal met de camera van mijn ouders. Dit is niet handig, want op vakantie willen mijn ouders zelf ook foto's maken. De meeste camera's zijn helaas best duur, dus ik zou het geweldig vinden als ik win. Deze camera vind ik vooral ook leuk omdat hij er mooi en opvallend uitziet en hij maakt foto's van goede kwaliteit.

 • 5 jaar geleden Lynnxoxo

  Het lijkt mij een hartstikke mooie camera en ik vind het heel leuk om foto's te maken, ik doe dat nu nog met mijn mobiel maar die kan niet zulke hele mooie foto's maken en ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie camera. Daarom lijkt het me super leuk als ik deze Nikon in het roze win! =)

 • 5 jaar geleden Nienke

  Wij hebben al een spiegelreflex, maar die is gewoon te groot om steeds maar mee te nemen. Dit cameraatje past prima in mijn tas en dan kan ik altijd mooie foto's maken. Zouden mijn FBvrienden ook eens leuk vinden, eindelijk eens wat foto's van mij en mijn activiteiten op FB. Daarnaast is dit gewoon een musthave waar ik graag mee gezien wordt, zo gaaf dat roze!

 • 5 jaar geleden sarahll

  Heee,

  Ik wil deze camera heel graag omdat ik ook graag eens een keer goede foto's wil maken..

  In ons gezin hebben we er wel een, maar die is al zo oud, daar kan ik niets meer mee.

  En bovendien houd ik super veel van ROZE !

  Ik wil ook graag gekke foto's met vriendinnen kunnen maken (=

 • 5 jaar geleden Kirsten

  Mijn oude camera heeft kuren. Maakt alleen wazige foto's & ik heb net een nieuwe kitten...

  Alle speelse dingen die ze uithaald en alle lieve dingen MOETEN natuurlijk vastgelegd worden. Zo klimt ze in de gordijnen. Valt in slaap boven op een kamerplant. Ligt op haar rug met alle pootjes opzij & een speeltje in haar bekje.

  Echt hee schattig, dit soort momenten wil ik niet graag vergeten.

 • 5 jaar geleden aardbeitjes

  Ik het een super fantastische, geweldige, uber fantastisch geweldige, indrukwekkende, mooie en briljante camera vind + de kleur!

  Ik wil al heel lang een goede camera en het is ook heel handig voor mijn eigen beautyblog. Je hebt dan vaak te maken met foto's.

  Ik ben helemaal verkocht!!

 • 5 jaar geleden annevijf

  Omdat mijn spiksplinter nieuwe camera (gekregen van mijn vriendinnen voor mn verjaardag) gestolen is bij het boarden voor mijn reis naar Thailand. Waardoor ik dus vier weken in dit geweldige land, met geweldige mensen, super cultuur, eten, mensen, prachtige uitzichten, plaatjes en momenten, heb doorgebracht. Zonder al deze prachtige herinneringen heb kunnen vast leggen..

 • 5 jaar geleden esmeralda

  Ik wil deze graag winnen omdat ik naar mijn vriend toe kan gaan als hij vist en hem dan op de foto kan zetten als hij weer een karper heeft gevangen!

 • 5 jaar geleden Renée

  Ik moet deze camera winnen omdat, zoals het zegt, zelfs met trillende handen zuivere foto's trekt; mijn handen zijn nogal geneigd alle kanten op te slaan met wazige foto's als gevolg. En oke ook gewoon omdat 'ie roze is

 • 5 jaar geleden MissLela

  ik ben helemaal gek op mooie foto's maar een goed fototoestel is best duur als je in de ziektewet zit en dus zit het er ook op t moment helaas niet in..graag zou ik zn nieuwe camera gebruiken om een leuke blog te starten over make-up en haar styl trends :meisje:

 • 5 jaar geleden paddington

  Ik wil al heel lang een camera kopen, maar helaas is het er tot nu toe nog niet van gekomen.

  Zelf pik ik best vaak de canon van mijn vader,omdat ik er erg van hou om leuke momentjes vast te leggen.

  Het zou leuk zijn als ik deze camera win, daarnaast is roze mijn lievelingskleur en past het helemaal bij mijn kamer hihihi

 • 5 jaar geleden regina

  Ik wil deze camera graag winnen omdat ik na het lezen van dit item helemaal verkocht ben.... stuur maar op!!hihi

 • 5 jaar geleden Alisonneke

  Ik wil al een paar maanden een fototoestel.En die is gewoon perfect.Dan kan ik eindelijk zeggen dit is mijn fototoestel en niet van m'n ma of pa.Ook doe ik veel met mijn vriendinnen fotoschoots dus dat zou goed uitkomen.

 • 5 jaar geleden wegvangs

  Ik zou graag alle speciale momenten willen vasthouden en het gevoel van die momenten willen vastleggen voor later!

 • 5 jaar geleden Jamie

  Ik zou ontzettend graag deze camera willen winnen, omdat ik het gewoon leuk vind om momenten vast te leggen. Zo kun je belevenissen met anderen delen. Je hebt altijd herinneringen aan iets wat je hebt gedaan en waarmee kan dat beter dan met een supervette roze Nikon COOLPIX S3300? :foto:

 • 5 jaar geleden PinkPantPassion

  Ik zou dolgraag deze camera willen winnen, omdat ik afgelopen jaar 3 camera's heb gekocht en er 1 is gejat, en 2 helaas kapot zijn gegaan door vrienden. Ze konden er niet echt wat aan doen, maar leuk vond ik het niet echt hihi.

  Omdat mn geld nu toch wel een beetje op is, en ik het liefst de hele dag foto's van alle kleine dingetjes of juist bijzondere momenten maak, zou deze camera ideaal zijn

 • 5 jaar geleden lottlovejoe1

  Ik wil deze camera winnen, omdat ik het super vind om te fotograferen.

 • 5 jaar geleden IkHebEenFiets

  ik heb alleen een blackberry om foto's te maken, en ik heb vaak een foto momentje want foto's maken is een hobby van me.. later wil ik zelf fotoshoots maken voor andere mensen.

 • 5 jaar geleden HOTRIGHTNOW.

  Hey girlscene ,

  ik wil deze camera heel graag winnen , omdat ik super veel foto's maak met mijn vriendinnen als een super leuke herinnering ! foto's maken vind ik gewoon heel erg leuk en deze camera vond ik meteen super vet en natuurlijk heel erg mooi ! En makkelijk om mee te nemen is natuurlijk super handig Ik hoop dat ik win .

  xxx

 • 5 jaar geleden lipstick

  Ik wil deze camera heeel graag winnen omdat wij in huis maar 1 camera hebben, dus wanneer mijn ouders op vakantie zijn of ergens heen zijn heb ik geen camera in huis! En Nikon is een goed merk en deze is lekker klein dus makkelijk mee te nemen! ik wil hebben zeg ik!

 • 5 jaar geleden goudenisis

  Ik ga op vakantie en ik wil zo graag mooie foto's hebben ik hoef niet percee een roze maar ik wil een nikon al een hele tijd! en nu ik zo'n toffe winactie zie waar je alleen even moet zeggen waarom jij hem wil is helemaal top!!!! dus duimen omhoog!

 • 5 jaar geleden Sorayakallista

  Hoi ik verdien deze camera omdat ik zelf geen kan betalen. xs jaja snik snik heeel zielig maar heel serieus ik wil een leuke blog maken met foto's vn outfits en dat gaat nniet zonder camera. Mijn ouders steunen mij niet met mn blog jewweetwel strenge moslims daarom wil ik graag deze winnen en ik hoop datk em win. xo

 • 5 jaar geleden Sivan

  Ik maak graag foto's van alles en dat deed ik met mijn gsm, maar nu kan ik geen foto's meer maken want mijn geheugenkaart is kwijt en ik heb geen geheugen meer op mijn gsm voor foto's of zelfs niet eens meer voor liedjes. daar baalde ik echt van , want er zaten echt prachtige foto's in van de natuur enzo. Daarom wil ik graag deze camera winnen om weer foto's te kunnen maken want dat doe ik echt graag!

 • 5 jaar geleden Danielle

  Omdat het voor een hippe girl de perfecte accessoire is,

  hiermee maak ik vast een paar coole 'pics'.

 • 5 jaar geleden Rowy

  Omdat ik alle mooie momenten die we nog hebben vast wil leggen, voor nú, om nú te kunnen genieten. Later is te ver weg.

  & omdat mijn foto's van de amsterdamse grachten veel mooier worden

 • 5 jaar geleden Elista

  Ik wil die superscherpe camera winnen omdat hij goed van pas zou komen op momenten dat ik niet zo scherp (meer) ben!!

  Vooral na de lunchpauze op mijn werk :P

 • 5 jaar geleden VitaminX

  Omdat als ik ga touren in the USA met mijn bf wel mooie foto's moet maken en er wel fab moet uitzien <3

 • 5 jaar geleden LikeEva

  ik hou van foto's maken, en doe dat ook heel veel.

  met mijn telefoon.

  met welgeteld 2 hele megapixels.

  wat na een jaar wel wat slechtere kwaliteit is geworden..

  en ik vind het gewoon jammer dat het lang duurt voordat de camera app is opgestart is, voordat ik op de knop kan drukken, en voordat de foto ook echt genomen is en ik hem kan bekijken. en ik krijg zo vaak een camera fout of dat het heel erg bewogen is.. ik vind dat gewoon zo jammer van het moment. dus als ik deze camera win, ga ik zoveel mooie fotos maken! (als ik win, stuur ik een mooie foto op, om te laten zien hoe blij ik ben )

  xx

 • 5 jaar geleden Ballooon

  Ik maak normaal gesproken niet veel foto's, omdat mijn camera geen scherpe fotos's maakt, daarom zou het leuk zijn om kans te maken op deze camera zodat ik wat vaker plaatjes kan gaan schieten waarmee ik mijn nieuwe kamer helemaal mee kan opfleuren! En in het roze omdat dat mijn lievelings kleur is!

 • 5 jaar geleden xxfloor1D

  omdat ik heel erg van fotograferen houd en mn camera kapot is gegaan dit jaar, nu zie ik allen nog maar een paar streepjes. en omdat je deze camera niet in het zilver, zwart, rood, goud, paars & groen kan winnen.

 • 5 jaar geleden Jeannette

  Ik heb mijn oude toestel vorige week laten vallen en nu zijn mijn foto's niet meer scherp, Ik kan dit prachtig mooie toestel dus heel goed gebruiken.

 • 5 jaar geleden Dandelion

  Omdat ik nog nooit eerder een camera heb gehad voor mezelf. Vroeger had ik zo'n hekel aan om zelf op de foto's staan etc, maar tegenwoordig vind ik het hartstikke fijn om leuke momenten vast te leggen en de waarde daarvan te bewaren. Bovendien heb ik deze Coolpix heel vaak op tv gezien destijds en ik werd er helemaal verliefd op. Natuurlijk wil ik het heel graag winnen, maar ik wens alle meiden hier veel succes!

 • 5 jaar geleden Iljaa

  Ik moet deze camera winnen omdat fotograferen best wel een grote hobby van mij is. Mijn Canon Powershot is laatst helaas stukgegaan en nu ben ik gedwongen om met mijn 3 megapixel camera van mijn telefoon foto's te maken. Ik hou ervan om momenten vast te leggen en om herinneringen te maken voor later. Daarom zou ik heeeelheeeelheeeel graag de camera willen winnen! En omdat roze natuurlijk de tofste kleur ooit is (:

 • 5 jaar geleden Liana

  omdat het een geweldige camera is en mn lievelings kleur ;D

 • 5 jaar geleden Supercalifragilistic

  Omdat het kan!

 • 5 jaar geleden CL

  Omdat ik nu een heeeele oude camera heb die hele slechte kwaliteit heeft.

 • 5 jaar geleden Roosjayde

  Omdat ik in het volgende jaar een reis ga maken naar veel landen en ik ben ook voor een maandje bij me familie in brazilie, ik vind het heel jammer dat ik mijn vriendinnen dan lang niet kan zien, maar ik zou ze graag alles willen laten zien van wat ik meemaak, door ze op de hoogte te houden met super mooie filmpjes en foto's!

 • 5 jaar geleden Giniro

  omdat ik een slechte periode achter de rug heb en tijdens die perioden kreeg ik vaak van mensen te horen het leven is niet altijd roze en ik zou graag het tegedeel willen bewijzen met dit roze toestel en daarmee ook al mijn niewe leuke momente vast kan leggen en die van mijn pas gebore valkparkiet

 • 5 jaar geleden ismayisabel

  Ik zou heel graag deze mooie camera willen winnen omdat ik over een week voor het eerst met mijn vriendinnen op vakantie ga. Ik wil alle mooie herinneringen vast leggen en dat zou heel goed kunnen met deze goede camera!

 • 5 jaar geleden Chocolatemonkey

  Ik ben helemaal verliefd op fotograferen. Elke vakantie, elk uitje en de leuke momenten met mijn familie en vriendinnen worden vastgelegd op foto. Na een nare periode ben ik het fotograferen een beetje uit het oog verloren en daarbij ging ook nog eens mijn handcamera kapot.

  Om mijn passie voor fotografie weer door te zetten heb ik natuurlijk een handcamera nodig. Samen met deze roze camera kan ik de zwarte nare periode achter me laten en een roze relaxte periode tegen moet gaan en op foto zetten. Zodat ik later weer terug kan kijken op deze mooie periode!!

 • 5 jaar geleden Sylwia :3

  Omdat ik nu zo'n hele oude camera heb. Hij werkt nu niet helemaal goed meer en dat vind ik erg zonde want ik maak heel vaak foto's met me vriendinnen. En er was hier kort geleden familie die ik al lang niet gezien had en we wilde wat foto's maken en toen deed hij het niet Ohja en ik ben ook nog over 2 daagjes jarig

 • 5 jaar geleden Melissa

  "Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze Nikon COOLPIX S3300 in het roze winnen?"

  Volgends mij is dit het reactievakje

 • 5 jaar geleden Rachel

  hier moet je niet reageren!!

 • 5 jaar geleden Elvira

  Een reactie waarom je moet winnen , moet bij het vakje ' motiveer je antwoord'.

  Niet hier

 • 5 jaar geleden Storyteller

  Omdat ik over een paar maanden ga verhuizen naar Frankrijk kan ik de laatste leuke tijden met veel vrienden en vriendinnen mooi vastleggen..

 • 5 jaar geleden Anna

  Waarom? Omdat ik erg graag foto's maak & het een super leuke camera!

 • 5 jaar geleden Monique

  Elke camera zou welkom zijn hier in ons huishouden van vier, maar een roze helemaal, want daar willen de mannen nog niet dood mee gevonden worden, en dan is hij dus helemaal van mij (en niet net weer weg als ik hem wil gebruiken) !!! Bovendien is deze Nikon Coolpix s3300 eenvoudig in gebruik maar maakt hij wel hele mooie scherpe foto's: precies wat ik zoek!

 • 5 jaar geleden Wietske

  Waarom ik die camera wil winnen...

  Heel simpel.

  Mijn mobiel is stuk! En een nieuwe zit er voorlopig niet in.

  Dus nu kan ik helemaal geen foto's meer maken!

  Horrible!

 • 5 jaar geleden Julia23

  omdat dit roze fototoestel prachtig is!!!

 • 5 jaar geleden Kris

  Omdat ik na mijn afstuderen weer tijd heb om foto's te gaan schieten en ik niet kan wachten!