Celebs

Tatoeages in celebrityland

66
...

Tatoeages, helemaal hip and happening in celebrity land. Hollywood is gevuld met celebs bedekt met een of meerdere tatoeage(s). Soms zie je ze meteen, maar meestal zijn ze onopvallend of bedekt door kleding. Wij gingen voor de tweede keer op zoek naar bekende meiden die met inkt op hun lichaam hebben laten schrijven en showen jullie de creaties & betekenissen!

Achter iedere tatoeage zit vaak een verhaal of reden. Er gaan ook een aantal bedenkuren aan vooraf, want een tatoeage heb je voor altijd, dus er 'zomaar' een laten zetten kun je beter niet doen.

Lady Gaga
Lady Gaga is niet standaard, dat weten we allemaal. Gaga herself heeft maar liefst negen(!) tatoeages! Opvallend, al haar tatoeages zitten maar aan een kant van haar lichaam als respect voor haar vader. Hij had haar gevraagd om een kant 'normaal' te houden.

lady gaga tatoeages
Dit is Lady Gaga's Duitse tatoeage met een tekst van haar favoriete schrijver Rainer Maria Rilke. Kort gezegd staat er: 'Zou je doodgaan als je niet meer mocht schrijven?' Dit herinnert haar iedere dag aan haar schrijfgave.

De andere acht tatoeages van Lady Gaga verschillen van een eenhoorn tot bloemetjes.

lady gaga toeageslady gaga toeages
De eenhoorn op haar been staat voor zeldzaamheid en het unieke karaker. Met haar 'Born this way' steunt ze alle mensen die homoseksueel zijn. Haar vader tatoeage heeft ze laten zetten vlak nadat haar vader een succesvolle hartoperatie had.

lady gaga toeageslady gaga toeages
Gaga heeft drie madeliefjes op haar schouder. Deze tatoeage is al wat ouder en het is onbekend wat deze tatoeage betekent. 'The little monsters' tatoeage heeft Gaga laten zetten als bedankje voor haar fans. Ze had namelijk twee Grammy's gewonnen en ze was haar fans zo dankbaar dat ze deze tatoeage liet zetten. Little monsters staat dus voor haar fans, zo noemt Gaga ze namelijk.

lady gaga toeageslady gaga toeages
Op de foto aan de linkerkant zie je een bloem met muzieknoot. Dit was Gaga's eerste tatoeage. Voor haar is muziek altijd erg belangrijk geweest, vandaar dit exemplaar. Op de foto aan de rechterkant zie je een vredesteken om haar te herinneren aan John Lennon, een van haar muziek idolen.

lady gaga toeageslady gaga toeages
Deze grote tatoeage met rozen loopt van haar onderrug tot aan haar zij. Deze tatoeage is gezet door Kat von D. Ze had spijt van de tatoeage links hierboven, de bloem met muzieknoot, waardoor ze deze tatoeage er overheen heeft gezet. De 'Tokyo Love' heeft ze samen met haar Haus of Gaga gezet, haar team van stylisten ontwerpers om het Haus of Gaga te vereren.

Katy Perry
Katy heeft vier tatoeages. Haar eerste, de 'Jesus' tatoeage, heeft ze laten zetten op haar achttiende omdat ze uit een gelovige familie komt. Ze heeft deze laten zetten zodat ze zich herinnert waar ze vandaan komt. Verder heeft ze twee hele vrolijke tatoeages van een aardbei en een pepermuntje. Haar vierde tatoeage heeft ze laten zetten met Russel Brand, ze hebben allebei 'Go with the flow' in Sanskriet op hun lichaam staan.

katy perry tatoeageskaty perry tatoeages
Haar pepermunt tatoeage staat voor haar Teenage Dream album en de California Dreams Tour, deze hebben namelijk beiden een snoep-thema.

katy perry tatoeageskaty perry tatoeages
Haar aardbei tatoeage staat voor haar album One Of The Boys. Bij de tour die daarbij hoorde had ze namelijk allerlei aardbeien op het podium.

Miley Cyrus
Je zou het misschien niet zeggen, maar Miley Cyrus heeft nog meer tatoeages dan Lady Gaga. In totaal heeft Miley er namelijk 16! De meeste zijn allemaal klein, zo heeft ze op haar handen al 7 tatoeages. Namelijk een hartje, een kruis, een vredesteken, 'Karma', een gelijkteken, een boos oog en 'Bad'.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Omdat Miley gelovig is heeft ze een kruis op haar ringvinger getatoeëerd. Haar dromenvanger tatoeage is de grootste tot nu toe, hij staat op haar rechterzij en de vier veren staan voor haar broers en zus.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Haar Just Breathe tatoeage was haar eerste. Deze tatoeage staat voor haar overleden vriendin Vanessa en haar twee overleden opa's. In haar oor staat het woord Love, dat helpt haar alleen maar positieve dingen te horen en het negatieve geroddel te negeren.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Op haar pols heeft Miley een anker staan voor een gevoel van veiligheid. Ze heeft deze tatoeage laten zetten toen ze voor haar tour in Brazilië was. Op haar enkel staat een doodshoofd die ze samen heeft laten zetten met haar verloofde Liam Hemsworth.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Miley heeft veel tatoeages op haar vingers. Zo staat er 'Bad' in rode inkt ter nagedachtenis van Micheal Jackson. Er staat ook een gelijk teken op haar vinger met de gedachte: 'Alle liefde is gelijk'.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Op de buitenkant van haar rechter wijsvinger staat een boos oog als respect voor het hindoeïsme. Het hartje op haar pink is een gedeelde tatoeage met haar familie. Iedereen in haar familie heeft namelijk deze tatoeage ergens zitten.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Ook haar Karma tatoeage is gezet als respect voor het hindoeïsme. Het betekent dat goede mensen goede dingen overkomen. Op haar linkerarm staat 'Love never dies', daar gelooft Miley in.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Op haar linker pols staat het ‘Om’ symbool: ॐ. Dit symbool is een heilig symbool in het hindoeïsme. Om is een trilling die goddelijke energie vertegenwoordigt. Op een van haar andere vingers heeft ook Miley een vredesteken omdat ze in vrede gelooft.

miley cyrus tatoeagesmiley cyrus tatoeages
Op Miley's rechter onderarm staat een quote van voormalig Amerikaans president Theodore Roosevelt. Er staat: “So that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.” Deze tatoeage is haar laatste tot nu toe. Op de rechter foto zie je een Romeins nummer, Miley heeft tot heden toe hier nog steeds niet over gesproken dus wij weten de gedachten er niet achter. Jullie wel?

Demi Lovato
Demi heeft negen tatoeages. Van een veertje achter haar oor tot een inspirerende tekst op haar zij met 'You make me beautiful'. Haar meest waardevolle tatoeages staan op haar pols 'Stay strong'. Die herinneren haar er iedere dag aan haar rehab en dat ze sterk moet blijven zodat ze niet terug hoeft.

demi lovato tatoeages
Op de foto zie je haar 'You make me beautiful' tatoeage. Deze tekst kom van het liedje “Beautiful” by Bethany Dillon die haar leven zou hebben veranderd.

demi lovato tatoeagesdemi lovato tatoeages
Op haar rechterhand staat een kruis en dit staat voor haar geloof. Op de rechter foto zie je haar Faith tatoeage die ze samen heeft laten zetten met Lauren Martin die ze heeft ontmoet bij rehab.

demi lovato tatoeagesdemi lovato tatoeages
Achter haar oor heeft Demi een blauwe veer zitten, deze heeft ze gewoon voor de lol laten zetten. Op haar linker pols zit een kusje die haar herinnert aan vriendschap en het feit dat ze het leven niet te serieus moet nemen. Ook Hanna Beth Merjos, Ivey Ensley en Lauren Pietra hebben deze tatoeage als hechte vriendengroep.

demi lovato tatoeagesdemi lovato tatoeages
Demi heeft net als Miley een vredes tatoeage op haar vinger, namelijk het woord 'Peace' staat er met inkt ingeschreven. Ook staat er, zoals je ziet op de rechter foto, 'Rock and Roll' op haar vingers, omdat ze groot fan is van Rock and Roll.

demi lovato tatoeages
Deze Stay Strong tatoeage herinnert haar sterk te blijven. Ze heeft namelijk enkele tijd in rehab gezeten en daar wil ze niet naartoe terug.

Ashlee Simpson
Ashlee heeft als een echte rockchick ook een aantal tatoeages. Ze heeft er in totaal acht. Ashlee heeft zeven kleine tatoeages vooral op haar polsen en vingers en een grote bloem op haar arm.

ashlee simpson tatoeagesashlee simpson tatoeages
Een kersje op haar enkel, waarom ze deze tatoeage heeft weten we alleen niet. Het veertje op haar rechterpols was ook snel gezet, want ze kreeg er spijt van. Binnen een maand was er een grote bloem, die je een paar foto's later ziet, overheen getatoeëerd.

ashlee simpson tatoeagesashlee simpson tatoeages
Tussen haar vingers zit een hartje die ze als liefde voor Pete Wentz heeft laten zetten. De Love op haar pols heeft ze laten zetten om te vieren dat haar tweede album, I Am Me, af was.

ashlee simpson tatoeagesashlee simpson tatoeages
De 3 onder Love is er later bijgekomen als een symbool voor haar assistente Nicole die haar iedere keer drie kussen geeft om geluk te wensen. Natuurlijk kon Ashlee ook niet achterblijven en zo heeft ook zij een peace teken op haar vingers.

ashlee simpson tatoeagesashlee simpson tatoeages
Het sterretje op de linker foto was haar eerste tatoeage. Ze heeft deze laten zetten na het maken van haar album Autobiography. Een aantal vrienden van haar hebben deze tatoeage ook. Maar net als het veertje is deze tatoeage bedekt door haar grootste tatoeage: de bloem op haar pols. Ze heeft achter deze tatoeage geen reden, ze wilde hem gewoon.

Een ding is zeker, deze hollywood babes hebben het niet bij maar een tatoeage gehouden. De meeste tatoeages zijn klein en subtiel, maar langzamerhand komen er steeds meer bij. Van hele mooie sierlijke tatoeages tot klein maar krachtige tekeningetjes.

Wat vind jij van al deze tatoeages? Vind jij het teveel?

Bron: Stealherstyle

Door: Jitske

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

66 reacties

 • 4 jaar geleden Stefaniebeauty

  Demi's tattoeages zijn stuk voor stuk mooi en betekenisvol.

 • 4 jaar geleden Tezzie

  ik vind het hartje van miley cyrus heel leuk!!!

 • 4 jaar geleden SuperrWoman

  demi lovato heeft voor haar nieuwe album 'now i'm a warrior' op de schouder blad laten zetten omdat het liedje warrior veel van haar verleden verteld

 • 4 jaar geleden Lovatic-<3

  Demi heeft sinds november ook 12 vogeltjes vanaf haar Fatih tattoo tot ongeveer haar polsen.

 • 4 jaar geleden Fairytears.

  vind die van demi en gaga het best ;3 mrja hou niet zo van al die mini tattoos. the real big ones are the best...

 • 4 jaar geleden grizzle

  ik vind dat hartje op pink wel lief ♥

 • 5 jaar geleden Ibtissam

  vind die van miley in haar oor echt een leuke gedachte achter hebben

 • 5 jaar geleden phelps

  Als ik er eentje zou nemen zou het of een zonnetje zijn of de 2 sterren die naar Neverland leiden (van Peter Pan). Zou er eerlijk gezegd nooit zoveel nemen, hooguit 1/2 kleintjes.

 • 5 jaar geleden Tessie

  een beetje erg veel tattoos....

 • 5 jaar geleden BABYBEMINE

  de tattoo's van Miley Cyrus en Demi Lovato zijn echt mooi ik zou ook wel een tattoo willen van MJ Bad of Thriller

 • 5 jaar geleden sameoldme

  Demi heeft nu ook Let go & Let God op dr voeten staan

 • 5 jaar geleden Julie

  nice!

 • 5 jaar geleden Marijke

  ik vind miley echt een mooi meisje. maar sorry, lach me dood om die siliconen neptieten die uit haar bikini steken. hahahaha

 • 5 jaar geleden Bohemianchic

  Ik vind dit een erg leuk artikel! Interessant. Ik]zou graag nog een vervolg willen lezen, misschien met Johnny Depp? Haha<3

 • 5 jaar geleden Denise_J

  Ik wil ook wel een kruis op mijn pols.

 • 5 jaar geleden NeverxLookxBack

  Ik haat tatoo's. Ze verminken je voor het leven!. Denk na A.U.B!.

 • 5 jaar geleden Anoniem

  wat een spelfouten zeg controleren ze dat niet?

 • 5 jaar geleden jeepeetje

  Opzich een leuk artikel, maar ik moet toch eerlijk zeggen dat er bizar veel spelfouten ed. in zitten. Kom op girlscene dit kan veel beter! En nee dit is niet aanvallend bedoeld. Dit is gewoon gezonde, opbouwende kritiek!

 • 5 jaar geleden HetHart

  Jammer, ik vond dit een leuk artikel, maar de vele spelfouten vond ik wel irritant. Vooral in het Demi Lovato-stukje waren die fouten erg storend. Maar wel een leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Madeline

  Ik vind Miley's tattoo's op zich wel leuk maar ik vind het zo vreemd dat het allemaal tussen haar vingers is gepropt. Als ik dat meisje een hand zou geven zou ik haar denk ik ook niet serieus kunnen nemen.

  Zelf ben ik groot fan van tattoo's. Mijn ouders zijn er zwaar op tegen en ik wil later een baan waarin ik geen opvallende (pols, oor, onderarm enz) kan zetten (bedrijfskunde) anders had ik er al n heleboel haha. Loveit!

 • 5 jaar geleden Jaleesa

  ik snap niet waarom ashlee wordt gekozen, ze is niet meer echt bekend..

  maarja wel een leuk artikel..

  zou ook graag een mannenversie hiervan zien

 • 5 jaar geleden ICouldBeTheOne'

  dat hartje op miley's pink <33

 • 5 jaar geleden J4SMIEN

  Ik wil ook een 'Bad' tattoo ter ere van Michael♥ Ik hou opeens 10x meer van Miley

 • 5 jaar geleden somany

  Kom ik weer hier (vraag me niet waarom) is mijn bericht zonder iets te zeggen gewist.

  Sodejuh -.-

  GIRLSCENE haal dan ook maar direct mijn vorige bericht weg waar ik vertelde dat ik dit een leuk artikel vond. #niet dus

  Mijn bericht was niet beledigend of negatief. Ik zie het meer als de waarheid en mijn vorm van meningsuiting.

 • 5 jaar geleden Limi

  Leuk artikell!

 • 5 jaar geleden Cutiebeauty

  Miley's love tatoo heeft een mooie betekenis. Is ze nou christen of hindoe? beetje vaag. Verder jammer dat er geen mannelijke tattoo's bij staan (johnny depp ofzo <3 ) Grappig dat er ook een paar tattoo's zijn om aan liefde te worden herinnerd.. liefde vergeet je toch niet? Dat hoort niet op je lichaam maar in je hart

 • 5 jaar geleden WestlifeLover

  Ik vind die tattoe van miley in haar oor écht geweldig! verder vind ik het wel een beetje raar dat ze én een kruis voor het christendom heeft staan, maar ook een paar hindoeisme tattoes. ik snap dat niet helemaal

 • 5 jaar geleden Gast

  Wtf. Hoe hypocriet. Miley heeft een kruis 'want ze is gelovig' en vervolgens een miljoen tattoo's van het boeddhisme.Dafuq. Geloofwaardig hoor. Net als het schijngeloof van alle andere celebs die met grote kruizen rondlopen en beweren dat het iets te betekenen heeft. Mooie praatjes, want het klinkt zo goed. Bah.

 • 5 jaar geleden humannature

  ik ben niet zoooo'n fan van tatoeages, maar ik vind dat Miley wel een paar hele mooie heeft! dat "Love" op haar oor heeft echt een mooie betekenis, en hij valt niet zo op. En dat "Bad" op haar vinger is ook super. Love Michael Jackson!!!

 • 5 jaar geleden Grietje_

  Ik ben het eens met psychoROSE. Het valt me echt op dat heel veel celebs kwalitatief niet zulke goede tattoo's hebben. Hier weer een paar mooie voorbeelden. Vooral bij Lady GaGa. Nee, ik begrijp het niet. Tattoo's kunnen zoveel mooier zijn.

 • 5 jaar geleden Defenestration

  hoeveel artikels zijn er al over de tattoo's van celebs? :')

  En mileys hand ziet eruit alsof ze zich verveelde op school.

 • 5 jaar geleden XmandyyXxx

  hmm ik ben niet zo van de Tatoeages.. eigenlijk

  maar sommige vind ik wel leuk

 • 5 jaar geleden Abso

  Lady Gaga heeft er inmiddels een tatoeage bij! Een ankertje, ze heeft het laatst in A'dam door Henk Schiffmacher laten zetten

 • 5 jaar geleden Boppin Betty

  Ik snap niet dat ze stuk voor stuk zo'n shabby tattoo hebben. Er zijn zoveel goede tattoo artiesten, waarvoor je dus VEEL geld moet neertellen. Prijzen boven de 1000 euro per uur bijvoorbeeld.

  En dan nog, kiezen deze rijke sterren ervoor om een lelijke tatoeage te zetten, I don't get it.

 • 5 jaar geleden Deem17

  Er zitten best mooie tattoo's tussen! Alleen 1 ding klopt niet, als lady gaga maar aan 1 kant van haar lichaam tattoo's mag hebben, hoe kan het dan dat ze op haar rechterarm een tattoo heeft maar ook op haar linkerbeen?

 • 5 jaar geleden somany

  @Jalos, Haha nee ik heb 't gezien. Campinos juuiiiist dat waren ze! Ik ga kijken of ze dat nog ergens verkopen. Tnx meid!

 • 5 jaar geleden jalos

  @manymore hhm weet niet of je nu nog hier kijkt maar was dus ook vergeten hoe het snoepje heten dus even gezocht ze heten CAMPINO'S waren erg lekker!

 • 5 jaar geleden somany

  Weet iemand hoe dat rood/witte snoepje heet dat Katy Perry op d'r lichaam heeft?

  Ik ken t van vroeger en heb dr direct trek in gekregen!! Alleen ben ik de naam kwijt haha

  BTW leuk artikel Jitske

 • 5 jaar geleden Lisa

  Ik wist niet dat Miley zoveel tatoeages had :o

 • 5 jaar geleden Koffiefotografie

  Ik wil heel graag 'fearless' op mijn pols later. Doe het nu vaak met pen/stift/henna haha.

 • 5 jaar geleden ernur

  Ik vind die veer bij demi lovato suppeeer mooi! En LOVE bij miley cyrus

 • 5 jaar geleden lovefeeling

  Ik heb niet zoveel met tattoo's..

 • 5 jaar geleden Luna

  ik wil zelf echt heel graag muzieknootjes ergens

 • 5 jaar geleden Luna

  waaauw leuk artikel.

 • 5 jaar geleden ixchel

  dat blauwe veertje van Demi is echt mooi! Leuk artikel

 • 5 jaar geleden XoxoHz

  leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Anoniem

  ik wil er ook wel een maar ik ben bang dat het pijn doet.

 • 5 jaar geleden Anahit

  Ed Sheeran niet te vergeten!

 • 5 jaar geleden Anahit

  Ik vind de tattoo's van bandleden altijd zo geweldig. Als ze van die sleeves hebben, kijk maar naar Oli Sykes. En omg, Danny Worsnop, Kellin Quinn, Austin Carlile, Skrillex en Ben Bruce hebben ook awesome tattoo's! *fangirling*

 • 5 jaar geleden naomi

  mooie tattoo's! ik wil graag het oneindigheidsteken aan de zijkant van m'n ringvinger zetten, dat lijkt me erg mooi =)

 • 5 jaar geleden NailsByStephanie

  Ik wist niet dat Miley zoveel tattoos op d'r vingers had, wel leuk! Demi en rehab, dat klinkt alsof ze flink aan de alcohol of drugs was. Van Ashlee vond ik totaal niet interessant.

 • 5 jaar geleden OPERA

  sommige tattoos zijn wel onzin zeg. Maar er zitten wel mooie tussen

 • 5 jaar geleden Sandra

  Ik vind tatoeages zo vet he Ik heb er echt liefde voor vooral voor de traditionele zwart witte tatoeages Het zal mij niet verbazen dat ik onder zit later Helaas houd mn vriend me nu nog tegen D:

 • 5 jaar geleden juul

  interessant! ik wil erg graag een veertje achter mijn oor, mooie plek en dat heeft dan ook betekenis

 • 5 jaar geleden nonactief

  beetje jammer van een halfnaakte lady gaga, maar verder een leuk artikel

 • 5 jaar geleden Liah

  ik wil heel graag zo'n kruisje als Demi alleen dan kleiner achter mijn oor ofzo denk ik.. En het allerliefste (die ik in mei 2013 ga zetten als ik 18 ben!) een muzieknootje op mijn pols. Voor mij is muziek echt te belangrijk, ik vind namelijk wel dat het iets moet betekenen anders heb je zo snel kans dat je er spijt van krijgt lijkt mij.. leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Transformer

  Ik vind de tattoo's van Miley en Demi echt super mooi.

 • 5 jaar geleden Kimberly

  goed artikel

 • 5 jaar geleden Cacharell

  woooow zo veel zeg:P ik wil er maar 1 of 2!

 • 5 jaar geleden Aline

  Leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Elke

  wow wist helemaal niet dat demi lovato en miley cyrus zoveel tattoo's hadden haha...

 • 5 jaar geleden beautiful-made

  Demi heeft er ondertussen nog 2 bij op haar voeten!

 • 5 jaar geleden Marie

  Oh ik hou van dit artikel! en ook van tatouages! maar ik zou er zelf nooit laten zetten denk ik

 • 5 jaar geleden Annayake

  Wat een goed artikel!

 • 5 jaar geleden modeangelyvette

  OKe demi lovato is echt veranderd! De meeste vind ik niet mooi, niks tegen tattoo's maar ze zijn zo snel gezet zonder erover na te denken (sommige dan)

 1. 1