Food

Gezond afvallen met BodieBoost [afgelopen]

111
...

Charlotte is een 26-jarige meid die moe was van diëten en daarom Bodieboost verzon. Een lifestyle waarbij je MOET snoepen (yes, please!) en alsnog kilo’s afvalt. Benieuwd? Lees het interview met Charlotte en win één van de drie boeken!

Hoi Charlotte, kun je je voorstellen zodat we een idee hebben van wie je bent?
Hoi, ik ben Charlotte, 26 jaar, bedenkster van de BodieBoost afslankmethode en schrijfster van het BodieBoost boek. Ik ben een vrolijke meid die graag alles positief ziet en elke dag geniet van het leven. Ik ben verslaafd aan social media! Verder blog ik graag, hou ik van shoppen, fotograferen, recepten bedenken, uitgaan, met vriendinnen kletsen, op vakantie gaan, uiteten, sporten, filmpjes kijken, en een heel weekend in bed blijven liggen. Eigenlijk alles wat meiden leuk vinden!

char

Waarom heb je BoodieBoost bedacht?
Voordat ik BodieBoost bedacht, probeerde ik veel diëten. Elke maandag startte ik weer met een nieuw dieet en op vrijdag gaf ik het weer op en at dan alles wat los en vast zat. Ik was zo’n type dat geloofde in alle fabeltjes, bijvoorbeeld dat je van bananen aankomt! Gelukkig weet ik nu beter en laat ik me niet meer gek maken. Met succes viel ik 7 kilo af en ben ik al meer dan vier jaar stabiel door BodieBoost. Dat ik eindelijk een stabiel gewicht heb is echt een verademing. Toen mijn omgeving ook afviel met mijn methode is de bal snel gaan rollen en merkte ik dat ik er mensen echt mee kon helpen. En nu is er een boek! Ik ben zo dankbaar.

char

char

Wat is de basis van BodieBoost?
De BodieBoost-methode maakt afslanken leuk en haalbaar. Ik heb een balans gemaakt tussen lekker kunnen eten en toch afslanken. Neem dat verplichte snoepmoment en drink dat heerlijke wijntje (als je wilt natuurlijk ;)). Ik geloof gewoon niet in strenge diëten. Ik heb ze zelf gedaan en viel elke keer weer terug in mijn oude patroon. Het werkte wel even, maar niet voor lang. Elke keer als je dan weer heel streng voor jezelf bent, wil je juist méér eten. Herkenbaar?

char

Maar het was voor jou toch helemaal niet nodig om af te vallen?
Klopt, met zeven kilo erbij zie ik er nog steeds prima uit. Ik heb dan gewoon een gezond gewicht. Maar op mijn vijftiende/zestiende kwam ik terecht in de vicieuze cirkel van diëten. Ik was (en ik denk veel vrouwen met mij) elke dag met mijn gewicht bezig. Het was een obsessie. Op een gegeven moment ging het mij niet meer om de kilo’s, maar wilde ik een eetpatroon ontwikkelen waarbij ik eindelijk rust in mijn hoofd kon creëren. Niet de hele dag bezig zijn met calorieën tellen. En dat vond ik bij mijn eigen methode, BodieBoost. Ik ging relaxter met eten om, kreeg het plezier in eten weer terug en viel daarbij eigenlijk automatisch 7 kilo af. Ik ben er heel rustig en zeker van geworden.

char

Wat houdt BodieBoost in?
BodieBoost is een afslankmethode speciaal ontwikkeld om gemakkelijk te volgen in het echte leven. Waarbij snoep en alcohol mag, dat hoort namelijk ook bij jouw leven. Het moet namelijk wel leuk blijven, zodat je het volhoudt, ook erna. Alles wat bij je dieetplan hoort is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt, dus niet raar, duur of anders. Mijn afslankmethode is niet gebaseerd op calorieën. Je gaat vanaf nu in families (voedingsgroepen) denken. Dit zijn: koolhydraten, zuivel, groenten, fruit en eiwitten. Daarvan eet je elke dag twee porties, niet meer en niet minder. Voedingsproducten die bij dezelfde familie horen, kun je flexibel met elkaar wisselen. Voorbeeld: vind je een banaan niet lekker, dan kun je deze wisselen voor een appel. Vind je melk niet lekker, dan eet je yoghurt. Jij beslist en zo voel je je niet beperkt. Tien weken lang volg je de weekmenu’s, supersimpel! Daarna kun je zelf je dagmenu samenstellen. Naast de weekmenu’s volg je twaalf simpele regels, waaronder: snoepen mag, en drink veel water. In het boek kun je de 12 regels terugvinden. Snoepen moet twee keer per week! Of dit nu gaat om een cupcake of 1 bakje chips, als je je verwenmomenten goed plant en je houdt aan de juiste hoeveelheden uit het boek is er niks aan de hand en val je af.

char

Wat is de grootste fout die mensen die willen afvallen maken?
Ik zou het eerder een valkuil noemen, waar ik zelf ook intrapte. Wat je vaak ziet is dat mensen het snel opgeven omdat ze te hoge verwachtingen stellen (bv. Ik wil 5 kilo afvallen in een week). Na één week halen ze hun verwachtingen niet en geven ze het op. Doorzetten is echt essentieel bij afslanken. Wil je gezonder leven of afslanken, dan is het belangrijk dat je haalbare doelen stelt en doorzet. Ik heb echt veel meiden geholpen het afgelopen jaar die het bijna wilden opgeven. Ze zetten door en zijn nu op hun streefgewicht. Zonder jo-jo’en!

Veel meiden weten tegenwoordig niet meer wat nou gezond is, en wat niet. Hoe verander jij hun kijk op eten?
Dat kan ik me voorstellen. Kies voor een levensstijl die haalbaar is, waar jij vrolijk van wordt en wat voor JOU werkt. Probeer andere ‘dieet-informatie’ van buitenaf te vermijden. Dit heb ik toen ook gedaan, me afgesloten van alles wat in bladen staat, op tv, wat modellen doen en me alleen maar aan de BodieBoost methode en de principes gehouden. Daardoor eet ik nu wel bananen, voor de BodieBoost-tijd dacht ik nog dat die me dik maakten. Onzin!

Bij BodieBoost krijg je een hele duidelijke dagelijkse structuur. Namelijk; je eet uit 5 families maximaal 2 porties en je volgt 12 simpele regels. Zo weet je precies wat je eet, wat je doet en wanneer je er bijvoorbeeld een keertje ‘overheen’ bent gegaan. Dat geeft niet, pak het dan direct weer op en ga gewoon verder. Door de formule krijg je heel gemakkelijk inzicht in je eetpatroon.

foto

Hoeveel BodieBoosters heb je al geholpen? Hoeveel kilo val je gemiddeld af met BodieBoost?
Teveel om op één hand te tellen! Je valt 0,5 tot 1 kilo af per week, en verliest 1 cm. Neem wel de tijd: het is geen crashdieet, het gaat geleidelijk. In 10 weken val je gemiddeld 6 kg en 6 cm buikomvang af (afhankelijk van gewicht en lengte). Het resultaat is trouwens blijvend. Omdat Boodieboost zo makkelijk is, ga je niet jo-jo’en.

Als voorbeeld: vorig jaar hielp ik Dahlia (-9kg, -10 cm) en Willemijn (-13 kg en -12 cm) die nu nog steeds op gewicht zijn en super vrolijk!

foto

Hoe kun je BodieBoosten als je nog bij je ouders thuis woont? (En dus niet zelf de boodschappen doet?) Zijn er veranderingen die je kunt maken, ondanks dat?
Goeie vraag, ik adviseer je dan stap 3 uit het boek te gaan volgen: zelf je BodieBoost-dag samenstellen! Zo kun je in je keuze overdag rekening houden met het avondeten. Want als je thuis woont en zelf geen invloed hebt op het avondeten is het heel handig dat je gewoon zelf je ontbijt, lunch, tussendoortjes kiest en die aansluit op het avondeten wat je krijgt thuis. Ik zal hier een blog aan wijden, dus houd mijn blog in de gaten.

foto

Is BodieBoost een afvalmethode of een levensstijl?
Beiden eigenlijk, je valt er zeker door af als je te zwaar bent, maar het is ook een gezonde no-nonsense levensstijl. Het is perfect voor mensen die gezond willen leven, af en toe iets lekker willen eten en zichzelf dat ook gunnen. Voor mij is het nu echt een levensstijl omdat het zo’n automatisme is dat ik er niet meer over na hoef te denken.

salade

Wat is dé tip die je Girlscene-lezeressen mee wilt geven?
Sowieso wil ik als eerste zeggen en dit vind ik zeer belangrijk: iedereen is mooi zoals hij is en hou alsjeblieft van jezelf zoals je bent. Als je wilt afvallen of gezonder leven, neem dan uitgebreid de tijd. Je hoeft de bus niet te halen! Je zult zien dat het resultaat blijvend is, en je niet terugvalt in slechte patronen. Welke afslankmethode je ook kiest, ik vind het belangrijk dat je gaat voor de methode die het beste bij je past en waar je een goed gevoel van krijgt. BodieBoost heeft mijn leven positief veranderd, en ik hoop dat ik jullie ook kan helpen weer gezond om te gaan met eten. Gun jezelf de informatie uit dit boek. Koop eventueel 1 boek en lees het samen met je vriendinnen. Ik ben zelf ook niet van nature slank, ik moet er ook op letten. Stay fit maar vooral stay real!

char

Wil je meer informatie over BodieBoost? Hier koop je het boek, voor €14,95. Wil je Charlotte iets vragen? Dat kan op Twitter via @BodieboostChar, op Facebook of via de blog.

Ben jij super enthousiast en zou jij graag een van drie Boodieboost-boeken willen winnen? Dat kan!
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Waarom wil jij gezond afvallen met BodieBoost?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Meer kans maken? Like meets share of tweet via de linkerbalk! 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door Milou van Roon

LOVE dit artikel
48 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

111 reacties

 • 4 jaar geleden Mariette

  Geweldig boek! Aan te raden aan iedereen die wil afvallen. Toen ik een pakketje in de brievenbus kreeg was ik aangenaam verrast. Eerst durfde ik het niet open te maken. Toen ik hem openmaakte was ik blij verrast: De eerste keer dat ik wat gewonnen heb. Op dat moment voelde ik me lelijk en dik. Een hele tijd kon ik mij er niet toe zetten om te beginnen, maar in de zomer heb ik mij vanaf 1 juli een maand lang aan het boek gehouden. Daarna ben ik ermee doorgegaan op mijn eigen manier, maar met Bodieboost als basis. Ook ging ik hardlopen. Ooit woog ik 75 kilo. Een hele tijd slingerde ik rond de 67 en 68 kilo. Resultaat: 60 kilo! Wel zijn al mijn kleren nu te groot, maar dat kan de pret niet bederven. Ik ga nog drie kilo door en dan hoop ik op gewicht te blijven. Girlscene & Charlotte bedankt

 • 4 jaar geleden Jannah. • 4 jaar geleden twolifant

  best handig (: afvallen & snoepen, klinkt goed

 • 4 jaar geleden firdaus

  maar heb je 't boek nodig om aftevallen ? , staat daar alles in wat moet doen etc..

 • 4 jaar geleden daphné

  ik vind het geweldig! je kunt afvallen maar tegelijk ook blijven snoepen

 • 4 jaar geleden xNightingale

  Klinkt echt handig! Geen crashdieet maar een levensstijl.

  Ik heb hem besteld en ik kan niet wachten totdat ie binnen is!

 • 4 jaar geleden Gabyy 'x

  waaahh.... ik wil ook afvallen

 • 4 jaar geleden likepearls

  .

 • 4 jaar geleden Ilse

  Lijkt me echt een gaaf boek! Ik ben nu zelf ook begonnen met afvallen sinds 1 januari, maar het is toch echt wel heel moeiljk. Ieder jaar begin ik weer, en ieder jaar houd ik het weer maar een korte tijd uit. Dit zou echt een goede oplossing zijn!

 • 4 jaar geleden Dinne

  Ik ben er ook net mee begonnen! Mijn ouders zeggen elke keer 'nee, nu gaan we echt...'. Niet dus. Ik heb ze overgehaald, en we zijn vandaag gestart. Hopen dat ik volhoud.

 • 4 jaar geleden fashionbreaksmyheart

  Ik wil zo graag winnen!!

 • 4 jaar geleden fatima

  Nice ik kan ook welwat kilootje 's afvallen

 • 4 jaar geleden Lisa

  Lijkt me erg leuk om eens te proberen. Ik heb helaas niet de discipline om een dieet vol te houden. Hopelijk is dit beter te doen!

 • 4 jaar geleden Ryanne

  klinkt goed!

 • 4 jaar geleden miss_recherche_

  klinkt super gezond en goed voor je lichaam. veel beter dan dat je gaat afvallen en daarna weer terug valt.

 • 4 jaar geleden GrandeLove

  ik heb een bakje met pinda's gehad. Ik weet dat dit wel mag, maar er werd mij altijd verteld dat dit juist niet kon. En nou heb ik zo veel spijt. maar mag het nu wel of niet >,< ?

 • 4 jaar geleden Manja

  Super wil dit wel graag proberen

 • 4 jaar geleden ber

  Ik ben 50 kilo aangekomen in een paar jaar.. dit is geen streng dieet ofzo iets. this could really help me! omdat dieeten gewoon niet lukt dietiste etc ik heb echt een jojo effect

 • 4 jaar geleden Jennisa

  Ik wil dit heeeeeeeeeeeeeeeel graag winnen omdat ik, naar advies van mijn superlieve vrienden, dit jaar van mezelf ga leren houden. Wat heel moeilijk voor me is aangezien ik mezelf niet mooi vindt. Niet vanbinnen maar zeker niet vanbuiten. Ik kan niet goed dieeten en deze manier spreekt mij wel heel erg aan. Ik hoop dat ik dit boek win want dan ben ik een stapje dichter bij mijn op dit moment grootste droom, van mezelf houden.... xxx

 • 4 jaar geleden iamol

  In 1 woord: Inspirerend.

 • 4 jaar geleden laura

  ik heb hem meteen besteld en ga zo snel mogelijk beginnen!

 • 4 jaar geleden Warrior

  IK snap niet helemaal wat het nou inhoudt.. En wat is 'jojo-effect'? Wel motiverend!

 • 4 jaar geleden Iris

  Ik kon niet wachten en heb hem meteen besteld. Het sprak me zo aan! Ik heb al jaren problemen met afvallen en het resultaat was telkens dat ik steeds dikker werd door het jojo effect. Ik ga er nu helemaal voor en hoop dat dit boek me een ander leven kan geven qua eten

 • 4 jaar geleden Elysa

  Ik wil dit zoooo graag. Ik zit mama hier echt over te halen om dit boek te kopen. Helaas blijft ze zweren bij haar Sonja Bakker. Dit is echt de eerste afvalmethode die mij gewoon aanspreekt. Ik wil het echt doen..

 • 4 jaar geleden Floor

  ik ben er gek van me elke dag druk te maken over wat ik eet. Hierdoor gaat het altijd verkeerd. Vriendinnen van mij die er niet aan denken hebben wel een slank lichaam. Ik weeg niet teveel, maar ik wil toch een paar kilo afvallen. Ik ben ook bang dat als ik extreem ga afvallen, dat ik dan helemaal door zou schieten in een eetstoornis. Met dit boek gaat dat niet gebeuren, hoop ik.

  Ik hoop dat ik dit boek win zodat ik van mijn frustraties af kom.

  Liefs.

 • 4 jaar geleden Rosalie

  Ik sport 2 tot 3 keer in de week, maar toch heb ik een buikje en dikke bovenbenen omdat ik dat snoepen nooit kan laten... Heb al vaak geprobeerd om gezonder te eten maar dat hield ik nog geen week vol.. Gisteren heb ik BodieBoost besteld en door al die positieve reacties op verschillende sites is mijn motivatie heel hoog! Ik heb gewoon zin in dit 'dieet' en ben heel benieuwd naar het resultaat!

 • 4 jaar geleden Sonyanijntje

  Dit lijkt eindelijk een haalbare methode die echt goed in mijn levensstijl zou passen!

 • 4 jaar geleden JSR*

  LIjkt me erg goed boek om je erbij te helpen.

 • 4 jaar geleden Melissa

  Ik probeer al een tijdje wat kilo's kwijt te raken, en volg soms dus ook van die rare dieten maar niks helpt! Dus hoop ik dat dit boek mij wel kunt helpen met de juiste manieren...

 • 4 jaar geleden Mandy

  Ik zou wel wat kilo's kwijt willen zodat ik niet meer zo dik ben en er beter en stralender uitzie!

  Ik heb helaas ook het probleem dat het niet lukt om af te vallen en wil er ook wel een keer goed uitzien!!

 • 4 jaar geleden marieke

  Oh,wat zou ik dit graag proberen! Al een aantal jaar probeer ik wat kilo's te verliezen. Maar ik houd van lekker eten, en inderdaad dat wel bekende wijntje. Maar helaas: na een tijdje zit het er allemaal weer aan. Ik ben dat helemaal zat!

  Want wanneer ik die paar kilo's minder weeg voel ik me zo ontzettend veel beter!

 • 4 jaar geleden Jacolien

  Ben benieuwd... Het spreekt me wel aan!

 • 4 jaar geleden Jacqueline

  Zou het eindelijk iets zijn wat werkt

 • 4 jaar geleden Yvet

  Ik ben al een jaar bezig met afvallen.

  En vooral dat Jo-Jo effect is één van de rotste dingen.

  Daarom wil ik nu eens een goede methode proberen.

  Bodie Boots come to meeee !

 • 4 jaar geleden kiiimm_

  aaaah super !

 • 4 jaar geleden The Woman In White

  dit past echt perfect bij mijn goede voornemens van dit jaar.

 • 4 jaar geleden VlammendOstara

  Hee wat toevallig, ik heb hem gisteren besteld haha. (: Ik krijg hem als het goed is vrijdag binnen, ben heel benieuwd! Ben ook zo'n jojo'er namelijk.

 • 4 jaar geleden greengarden

  Ik ga dit boek sowieso bestellen!

  Mijn moeder en ik willen samen afvallen, zei 8 kg en ik 5 of 6 kg, want we zijn allebei klein en mollig hihi!

  Het lijkt me een goed idee om dat met dit boek te gaan doen omdat mijn moeder al duizenden diëten heeft geprobeerd en we elkaar belooft hebben dat 2013 geweldig gaat worden, vol met zelfvertrouwen!

 • 4 jaar geleden Ilse

  Ja, dat boek kan ik wel goed gebruiken,

  Ik heb al jaren licht overgewicht en heb al van alles geprobeerd om af te vallen.

  Maar het probleem is dat ik ook wel gek ben op een wijntje of snoepje tijdens een leuke periode zoals: december, feesten, gezelligheid.

  Met dit boek ga ik op een leuke manier afvallen en toch kunnen genieten van een snoepje en een wijntje.

 • 4 jaar geleden Michelle

  Ik heb hem al besteld! Kon niet wachten!

 • 4 jaar geleden LIEVESPROET

  Eindelijk een winvakje!

 • 4 jaar geleden BLACKBIRD

  Oh dit lijkt me zo handig! Ik ben na een eetstoornis aangekomen en wil eigenlijk wat kilootjes op een gezonde manier kwijtraken, maar altijd als ik ga diëten ligt een terugval op de loer qua obsessief calorieën tellen. Als ik een vast dieet heb waaraan ik me kan houden, zal het vast een stuk fijner zijn.

 • 4 jaar geleden Michelle

  Denk dat iedereen wel dezelfde reden heeft waarom ie dit boek wil willen! We willen allemaal wat kilo'tjes kwijt en vooral na die vervelende maand december! En afvallen blijft gewoon een moeilijk iets. Ik denk dat dit boek afvallen een stuk leuker maakt.. Dus ik zou het graag willen winnen!

 • 4 jaar geleden Frozenn

  ik wil graag een paar kilotjes kwijt alleen mijn probleem is dat ik maar heel weinig lust. En ik kan dus niet gaan dieëten. Omdat je met dit zelf een beetje kan bepalen wat je eet is dit dus wel makkelijk. Ik wil ook proberen dingen wat meer te gaan proeven en vaker te gaan eten om aan de smaak te wennen. Mijn smaakpupillen zijn waarschijnlijk heel gevoelig waardoor ik iets snel al niet lekker vind of al ga kokhalzen als ik het net in mijn mond heb. Daarom is het makkelijk om zelf nog te bepalen wat ik eet en toch wat af kan vallen!

 • 4 jaar geleden Got a secret, can you keep it?

  Aaaah ik wil dit zo super graag winnen!

 • 4 jaar geleden Yisha

  Ik wil één van die drie boeken winnen omdat mijn vriend en ik nu al voor de zoveelste keer samen hebben voorgenomen om die laatste kilootjes eraf te krijgen maar allebei niet zo goed weten hoe we dat nou het beste kunnen doen! Het lijkt me fijn om samen met hem de BodieBoost methode te kunnen toepassen. Dat maakt het een stuk leuker, en ook een stuk gemakkelijker om vol te houden! (Kunnen we elkaar mooi op dingen wijzen als "je hebt al twee porties koolhydraten gehad vandaag!" )

 • 4 jaar geleden Feather

  Lijkt me super handig! Wil zelf ook graag wat kilo's kwijt maar het is erg lastig...

  Vind eten te lekker! Maar met behulp van dit boek zal het vast een stuk makkelijker gaan als is dit zo lees.

 • 4 jaar geleden karlijncéline

  ik wil ik wil

 • 4 jaar geleden Trix

  ja, dat boek kan ik we gebruiken!

  dit jaar heb ik mijn gala en na allerlei diëten te volgen die na een dag al mislukte is mijn hoop gedaald. maar in dit boek zie ik wel vertrouwen. ook heb ik nog een andere reden. mijn moeder is (voor mij) gestopt met roken waar ik natuurlijk super trots op ben, nu wil ze ook nog afvallen, en omdat ik zo trots op haar ben heb ik afgesproken om mee te doen dus dan komt dat boek goed van pas! (:

 • 4 jaar geleden Roos

  Heel leuk dat jullie hier over schrijven en een boek weggeven. Ik heb zelf het boek al sinds sinterklaas in huis en vandaag is mijn eerste dag van het Bodieboosten!

 • 4 jaar geleden BeNiceOrLeave

  Mijn goede voornemen is om af te vallen,en dan vooral bij m'n buik.Ik wil heel graag model worden,en dan moet je wel een plat buikje hebben .

 • 4 jaar geleden Lifexbae

  Omdat ik zelf heel onzeker ben over mijn gewicht. Ik wil graag afvallen heb ookal vaak het jojo effect gehad. Vroeger werd ik erg gepest en ik zit nog steeds niet lekker in me vel. Ik wil het zo graag maar mijn verlangen naar snoepjes blijft groot dit dieet lijkt mij echt super, het is ook handig voor me moeder sorry mama. Maar zij heeft ook overgewicht ze is nu weer bezig met dieeten maar van snoep afblijven blijft moeilijk.

  Xx

 • 4 jaar geleden GummyBear123_

  Jaja, ik ook heb wat overgewicht. Gelukkig niet zo veel, maar dit zette mij wel aan het denken.

  Ik ben nu bezig met een groot werkstuk op school over afvallen. Hierbij doe ik onderzoek naar het hoe en waarom.

  Hoe kan het dat mensen te zwaar zijn en hoe is dit op te lossen. Ik vergelijk verschillende diëten met elkaar, om tot een 'perfect' dieetplan te komen.

  Nu ben ik heel erg benieuwd naar dit dieet, en ik zou het dan ook graag willen proberen voor mijn werkstuk om het vervolgens te reviewen en de voor- en nadelen te benoemen.

  xxx

 • 4 jaar geleden xxlay

  Goede voornemen: Afvallen. Zegt genoeg toch?

  Niet meer het gedoe met Sonja Bakker en al die andere methodes, deze lijkt mij super!

 • 4 jaar geleden VANITY

  JA, ik heb overgewicht. Dit was mijn eerste stap, toegeven. Hierna dacht ik oke, het wordt nu zo makkelijk voor mij om te dieeten. Na een ziekenhuisdieet (waarna ik veel af viel, maar net zo hard weer alles aankwam), sonja bakker en talloze andere boekjes en "methodes" ben ik nogsteeds overweight. Ik zou graag dit boek willen omdat het me een compleet andere manier van "dieeten" is. Hoop dat het levensveranderend voor mij kan zijn. Ik zit niet lekker in mijn vel op deze manier.

 • 4 jaar geleden Bo

  Boek is bij ons thuis al besteld Nou hopen dat het gaat werken.

 • 4 jaar geleden Busracik

  Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat ik overgewicht heb. Ik heb al vele manieren geprobeerd om af te vallen, maar kom telkens weer in dezelfde situatie terecht. Geen gewichtsverlies, niks. Onwijs frustrerend, want je kunt niet alles aan..

 • 4 jaar geleden Sanne

  Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat ik erg aangekomen ben, zelfs zo erg dat na mijn vakantie ik weer eens bij mijn beste vriend thuis kwam, en zijn moeder zei dat de ijsjes mij wel erg lekker gesmaakt hadden! Nu kom ik er niet meer van af, ik schaam me voor mijn benen, en zou graag weer rokjes willen dragen! Ik hoop dat ik win! Liefs!

 • 4 jaar geleden Margot

  Ik wil dit boek graag hebben!

 • 4 jaar geleden Nadia

  Ik wil echt wat afvallen en niet het weer bijkomen. Ik doe aan dieets sinds iets van 10 ben en ik herken me in dit boek. En het past ook bij me het zijn niet van die absurd rare dingen die je moet eten. En misschien kan ik eindelijk lekker in me fel zitten en 1 heel jaar niet van me moeder horen dat ik te dik ben en een schande voor de familie.

 • 4 jaar geleden Jocelyne

  Ik wil het liefst een paar kilo's afvallen, maar ik wil wel gewoon 'normaal' blijven eten. Ik kan zelf niet kiezen wat ik elke avond eet, omdat ik nog thuis woon. Vooral wil ik een gezonde levensstijl en volgens mij kan dit boek mij daar heel goed bij helpen!

 • 4 jaar geleden Kimberly

  Ik herken mezelf zo in dit verhaal !

  Ik probeer al jaren af te vallen maar elke keer is het weer een mislukte poging door inderdaad die teleurstelling dat na veel inspanning en bijna niks af is...

  En ook ik heb dit jaar weer het goede voornemen om af te vallen...

  Misschien wel met Bodieboost. Mijn streven is 20 kilo eraf (dat is voor een gezond gewicht) maar met 10 zou ik ook al enorm tevreden zijn!

 • 4 jaar geleden Siemmerd

  Ik heb dit artikel geliked, getweet, door gemaild.. Pff ik hoop echt dat ik win!

  Het zou veel betekenen voor mijn gezondheid

 • 4 jaar geleden ESNP

  Ik wil dit zo graag winnen!

 • 4 jaar geleden melanie

  Ik hoop echt dat ik het boek win.. Ik probeer al heel lang af te vallen, alleen ik sta nu stil, t wil er niet meer af.. hopelijk gaat dit boek me er mee helpen..

 • 4 jaar geleden Sasja

  Oeeeh, Hebben! En dan niet zo zeer omdat ik wil afvallen, maar meer omdat ik echt een gezondere levenstijl nodig heb!

 • 4 jaar geleden Marina

  Oooooh ik hou gewoon zo van chips... Dat maakt het zo lastig

 • 4 jaar geleden Marlotte Lam

  IK hoop echt te winnen. ik ga binnenkort op mezelf wonen en wil graag afvallen maar niet al te stren dieeten dus dit lijkt mij perfect!!!

 • 4 jaar geleden Magnificence

  Hiervan was ook al een winactie bij GirlsLove2Run! Daar heb ik aan meegedaan!

 • 4 jaar geleden Laura

  Ik hoop echt dat ik win. Ik probeer al jaren af te vallen, maar steeds komen de kilo's er weer aan. Ik heb echt een hou vast nodig. En ik denk dat dit boek mij dat kan bieden.

 • 4 jaar geleden justme

  Ik wil niet echt afvallen, maar wel gezond leven en veel minder snoepen. Zo kan ik pap en mam ook helpen die wel willen afvallen, maar eigenlijk te lui zijn. Ze weten ook niet goed wat ze dan moeten eten.

 • 4 jaar geleden Beexx

  ohhhh nee ik ben vergeten mijn adres op te schrijven! STOM STOM STOM!

  Kan ik dit ongedaan maken??

 • 4 jaar geleden Trouble

  Ik zou ook suuuuuuuuuuuuuupergraag het boek willen winnen. Ik probeer al maandenlang af te vallen, maar niks houd ik vol!!!!! En dit lijkt me dé oplossing

 • 4 jaar geleden Yentel

  Geweldig! Dit is precies wat ik zoek. Op een gezonde manier de kilo's kwijtraken die ik kwijt wil. Ik zou dit echt heel fijn vinden om te winnen, aangezien ik momenteel ook een beetje in geldnood zit, maar toch heel graag dat boek zou willen.

  liefs xx

 • 4 jaar geleden angela

  ik zouw dat boek echt super graag willen winnen omdat ik al best een tijdje wil afvallen maar het echt voor geen meter werkt.. steeds val ik terug in mijn oude patroon..

 • 4 jaar geleden Nienke

  Deze methode lijkt mij echt perfect, geen zware druk, gezond eten (geen dingen weglaten die je lichaam eigenlijk niet kan missen) en ook nog eens kunnen snoepen (af en toe). En het effect is blijvend.

  Dit boek moet ik gewoon echt hebben

  !

 • 4 jaar geleden Ballooon

  Ik wil dit boek graag winnen, omdat het jo-jo' en dan een keer voorbij is! Ik vind het leuk dat deze methode anders is dan andere methodes en dat snoepen toegestaan is, zodat je niet snel opgeeft!

 • 4 jaar geleden Grindylow

  Leukk !! Ben nu ook aan het afvallen en volgens mij geeft dit boek je echt super veel positieve energie om door te zetten

 • 4 jaar geleden saaaar

  ik wil het boek graag winnen omdat al tijden probeer aftevallen maar er geen weg in kan vinden

 • 4 jaar geleden Julia

  Ik zou het boek echt heel graag winnen. Ik ben echt benieuwd hoe het gaat en wat erin staat!

 • 4 jaar geleden Goldenbirds

  Zou wel echt graag dit boek winnen, en als het niet zo is, koop ik het wel! Ben het echt beu het ene dieet na het andere te proberen en altijd van nul af aan te beginnen, die tien kilo mag er nu wel écht vanaf!

 • 4 jaar geleden Renee28

  Aaaaaah het meedoenvakje! Wil supergraag het boek, haha.

 • 4 jaar geleden Danique - hoofdredacteur Girlscene (redactie)

  Hi ladies, Er was iets misgegaan! Sorryyyy! Als het goed is kunnen jullie nu allemaal meedoen?? Nog de beste wensen xxx

 • 4 jaar geleden kiwi_hiwi

  precies waar is het mee doen vakje? xD ik wil ect graag mee doen

 • 4 jaar geleden XxRoodRoosje

  O dit klinkt echt perfect van mij. Ik wil zo graag afvallen, maar al die strenge diëten helpen niet. Nog 6 kilo en ik ben even zwaar als mijn moeder van 54 (en die is 75 kilo). En de kilo's vliegen er bizar genoeg sneller aan dan af. Als ik niet win, koop ik het boek alsnog.

 • 4 jaar geleden Maxime

  @dieke_xx helemaal mee eens!

 • 4 jaar geleden Giraffetje

  Dit klinkt gewoon perfect!

 • 4 jaar geleden Erva

  Kan je dat boek niet in winkels kopen?

 • 4 jaar geleden LiveLikeSem

  IK WIL ZO GRAAG MEEDOEN! MAAR WAAR IS DAT VAKJEEEEE!

 • 4 jaar geleden Alexandra

  Super! Ik heb al meer gelezen over BodieBoost, voornamelijk omdat ik me wat meer wil gaan verdiepen in gezond eten. Erg leuk!

  Als het meedoen-vakje er in ga ik mee doen :P

 • 4 jaar geleden beautiful-made

  Oooo ik wil zo graag meedoen en dan staat dat meedoenvakje er niet, hahah :p

  Als ik hem niet win koop ik hem sowieso want het klinkt allemaal erg goed en zeker de moeite waard om een keer te proberen na 2 jaar van alles geprobeerd te hebben!

 • 4 jaar geleden Silvia

  Zoals de rest al heeft aangegeven, er is geen meedoenvakje. Graag deze nog toevoegen.

 • 4 jaar geleden Melissa

  graag even snel gaan fixen, girlscene!

 • 4 jaar geleden Melissa

  Ik wil graag meedoen, maar er is geen meedoenvakje?

 • 4 jaar geleden LIEVESPROET

  ik wil meedoen! Hihi

  maar waar is dat win vakje?

 • 4 jaar geleden Jennisa

  Er is geen meedoen vakje!!!!!! en ik wil juist wel heeeeeeeeeeeeel graag meedoen....

 • 4 jaar geleden Sanne

  ik wilde ook meedoen, maar er is inderdaad geen meedoen vakje!

 • 4 jaar geleden TheNialler

  ahh ik wil meedoen maar er is geen meedoenvakje!

 • 4 jaar geleden Janneke

  Dat lijkt me een handig boek om weer een gezonde leefstijl op te bouwen. Ik ga denk ik wel meedoen als er een meedoenvakje komt

 • 4 jaar geleden Carmen

  Wauw, dit klinkt echt te gek! Ik wil het heel graag gaan proberen. Jammer dat er geen meedoen vakje is..