Lifestyle

Oei! Hij is maagd. Maar jij niet meer...

29
...

Je hebt een super leuke jongen ontmoet en jullie zijn al een tijdje aan het daten. Jij hebt al wat ervaring, maar je komt erachter dat hij nog maagd is. Je weet hoe belangrijk de eerste keer is, dus je wil niet dat hij er spijt van krijgt. Maar je bent er wel klaar voor om de volgende stap te zetten. Wat nu?

Wees allereerst eerlijk over het feit dat jij geen maagd meer bent. Het is begrijpelijk dat je het liever wil verzwijgen als je erachter komt dat hij het nog nooit heeft gedaan. Maar de basis van een relatie is vertrouwen. Als je de relatie al begint met leugens voor elkaar, dan kan dat wel eens in je nadeel uitpakken. Als hij er later toch achter komt, dan zal hij het waarschijnlijk niet leuk vinden. Eerlijkheid is het sleutelwoord!

sex

Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar probeer in zo'n situatie niet te veel te stressen over seks. Neem de tijd. Overhaast het niet. Als het gebeurt, dan gebeurt het. En als het er niet van komt, dan is dat ook geen big deal.

Als jouw vriend nog niet klaar is voor seks, dan moet je hem nooit onder druk zetten. Het is misschien heel moeilijk om rustig aan te doen als jullie net in een vurige zoenpartij zitten, al helemaal omdat jij 'het' al gedaan hebt. Maar laat hem niet onzeker of slecht voelen over het feit dat hij nog maagd is. Wat als de rollen omgedraaid waren? Bedenk je hoe jij behandelt zou willen worden en behandel hem zo. Als je echt van hem houdt en je bereid bent om te wachten, laat het hem dan weten. Je BF zou het erg waarderen als jij zijn beslissing accepteert en wil wachten.

sex

Als hij meer op zijn gemak is, dan komt het vanzelf. En dan zal hij het ook veel fijner en prettiger ervaren. Zolang je hem niet 'dwingt' om iets te doen wat hij niet wil, dan hoef jij je geen zorgen te maken over dat hij spijt zal krijgen van de eerste keer. Over het algemeen realiseren mensen die spijt hebben van hun eerste keer, dat ze er toen niet klaar voor waren. Denk in ieder geval niet dat het aan jou ligt als hij wil wachten. Houd in gedachten dat als hij er klaar voor is, hij seks met jou wil. Dat hij dat met jou wil voor een reden.

Als jij bijvoorbeeld echt vindt dat een relatie niet werkt zonder seks, dan is het misschien beter om de relatie te beëindigen. Je wil jezelf niet in de positie zetten dat jij je BF moet overtuigen om iets te doen wat hij eigenlijk niet wil. Maar denk er goed over na, want een relatie kan ook heel leuk zijn zonder seks!

En denk eraan: als je het doet, doe het dan veilig ;-)

liefde

Herken jij deze situatie? Heb jij nog tips?

Bron beeld: weheartit

Door: Emma

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

29 reacties

 • 1 jaar geleden idon'tsayx

  @Duncan ten Kate, het is juist mooi als je nog niet ontmaagd bent dat betekent voor meisjes best wel veel. Wij kunnen dat opvatten dat je jezelf niet zomaar aan iemand geeft. En dat je geen fuckboy bent. En wat betreft dat jij je niet man's genoeg gedraagt BULLSHIT! tenzij je nagellak opdoet dan is het een ander verhaal. Maar je hebt gewoon nog niet de juiste gevonden.

  X

 • 1 jaar geleden Duncan ten Kate

  Stiekem als jongen was ik wel benieuwd hoe vrouwen hier over denken.

  Ik vind het prettig om te lezen dat ik mij dus niet hoef te schamen door maagd te zijn op mijn 24e en dat het een positief iets kan zijn.

  Ik ben aantrekkelijk voor vrouwen. Ze vinden mij knap en krijgen gevoelens.

  Op een 1 of andere manier lukt het mij niet en kom ik al gauw op een 2e plek.

  Ik merk bijvoorbeeld dat ik mij minder mannelijk gedraag, omdat ik nog geen ervaring heb. De man moet nog een soort van geboren worden en helaas is dat nog niet gebeurd doordat ik veel gepest ben en ontweken.

  Met een goed uiterlijk en innerlijk is het heel moeilijk om iemand te vinden, maar ik weet in ieder geval dat maagd zijn dus geen afknapper hoef te zijn!

 • 1 jaar geleden xKirby

  I don't care, wtf

 • 3 jaar geleden Lyla

  Ik zou het juist heel erg fijn vinden als hij nog maagd was. Wat al werd gezegd, dan ben jij de eerste. In een relatie lijkt me dit alleen maar positief.

 • 4 jaar geleden Dominique

  Voor hetzelfde geld ben jij maagd en is hij al ontmaagd. Dan vind je het toch ook niet leuk als hij je dan anders behandelt?

 • 4 jaar geleden Florazen

  Ik ben verschrikkelijk jaloers, dus was blij toen hij maagd bleek te zijn.. Zelf was ik geen maagd en daar had ik toen wel spijt van.

 • 4 jaar geleden pinkxpanter

  dat juist heel prettig en je voelt je dan wel speciaal als jij zijn eerste keerbent.

 • 4 jaar geleden Kleinmeisje

  hahaik heb gwoon precies zelfde als @Rebelliicious

 • 4 jaar geleden Rebelliicious

  De eerste keer met mijn vriend voelde als mijn echte eerste keer. Ik was al ontmaagd en heb daar ook absoluut geen spijt van. Maar de eerste keer met mijn vriend ging gewoon vanzelf. Het voelde vertrouwd en vrij. De eerste keer met hem heeft seks voor mij nog meer bijzonder gemaakt.

 • 4 jaar geleden xJuliettex

  Eerste keer, m'n vorige vriend, na 4 weken, een hele domme fout gemaakt, en met zijn gedachten dat hij het wel wou mee gegaan. Hij was zelf ook nog maagd, maar achteraf bleek dat hij juist daar alleen op uit was. (Als ik nu erover nadenk, had ik het wel al op voorhand kunne zien aankomen.) Zeker als 15-jarige wil je de eerste keer echt niet op deze manier meemaken. Dat was dus mijn eerste keer.

  Wat je in het algemeen wel merkt als hij geen ervaring heeft, is dat het veel meer gedoe is met de 'veiligheid'. Maar ja, dat is een kwestie van handigheid in krijgen.

  Bij m'n vriend daarna wou ik dus sowieso er langer mee wachten. Dus niks gedaan (behalve zoenen dan :P) totdat we het bijna 2 maanden. Hij heeft me nooit ergens toe gedwongen, vind het niet belangrijk, en liet de keuze volledig aan mij. Merkte al meteen dat je er dan ook een beter gevoel bij hebt. En je weet beter wat je doet als je allebei geen maagd meer bent.

  Dus of hij wel of niet maagd is hoeft níks over zijn gedachten erover te zeggen.

 • 4 jaar geleden NinaWeasley

  het gaat er niet echt om of de jongen nou wel maagd is of niet, waar het, denk ik, om gaat is dat jij het niet bent.. Dit is voor jou,lijkt mij, geen probleem. Maar dit kan, weet ik uit ervaring, voor een jongen heel intimiderend zijn. Voor de rest, ja, de jongen zal geen ervaring hebben en het zal misschien wat stroef en snel gaan, maarja, dat komt vanzelf allemaal wel op z´n pootjes terecht. Toch?

 • 4 jaar geleden just me

  @'aardbei dat kun je niet zien..

 • 4 jaar geleden xx_fashion

  waarom de titel:

  oei, hij is maagd ..

  Ik zou het juist leuk vinden als hij maagd is,

  voor mij betekend dat, dat hij hem er niet bij elke vrouw in duwt.

  ik heb een super leuke vriend, maar als het ooit uit gaat,

  heb ik liever een maagd dan iemand die veel vrouwen in bed heeft gehad

 • 4 jaar geleden Rosa

  nog nooit meegemaakt, ben zelf namelijk ook nog maagd.

 • 4 jaar geleden Tauriël

  Boeiend?

 • 4 jaar geleden the curlie sheep

  wel keertje gehad maar heb er nooit iets van gemerkt of problemen mee gehad....denk dat het aan de jongen zelf ook wel beetje ligt en hoe jullie opbouwen en allerlei andere gevoels zaken enzo

 • 4 jaar geleden Ashley<3

  @'aardbei_ , Je kan niet aan iemand zien of hij nog maagd is... Je moet hopen dat een jongen de waarheid spreekt dat maakt het vertrouwen zo belangrijk. Mijn vriend zei eerst dat hij geen maagd was, maar hij loog dat en voelde zich zo schuldig! Hij zal denk ik nooit meer tegen me liegen

 • 4 jaar geleden aardappel321

  Goed,leuk artikel (:

 • 4 jaar geleden 'aardbei_

  Dit is misschien een rare vraag maar hoe kun je aan jongens zien dat ze nog maagd zijn?

 • 4 jaar geleden Marije

  Sinds 2 weken aan het daten met een jongen van 1 jaar jonger.. Hij is 16..

 • 4 jaar geleden veggieburger

  haha geweldige timing.. Ik ben net sinds een week aan het daten met een jongen die een jaar jonger is, en hij is nog maagd. Houden we ook nog wel even zo denk ik, 15 vind ik wel erg jong ;p

 • 4 jaar geleden Dollybird

  First world problems... Zucht..

 • 4 jaar geleden animalforever

  Advies: maak je er niet druk om. Zo erg, raar, whatever is het niet.

 • 4 jaar geleden Renske

  Ik had býna seks op vakantie met iemand die ik nauwelijks kende... voel me zo schuldig, had ik het maaar nooooit gedaan..

 • 4 jaar geleden Anouk

  Ik heb het 2x meegemaakt. Door die ervaringen is dat voor mij zo'n afknapper geworden, dat ik er waarschijnlijk meteen klaar mee zou zijn mocht ik nog een keer een maagd leuk vinden. Maar gezien mijn leeftijd en het feit dat ik een goede relatie heb, denk ik niet dat dit nog gaat gebeuren. Pfffieuw!

 • 4 jaar geleden NailsByStephanie

  *je bereidt

  Nog nooit meegemaakt. Ik heb altijd het idee dat het bij jongens nooit zo'n big deal is.

 • 4 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Ik snap niet dat mensen zo'n probleem maken van geen seks hebben. Met elkaar zijn is toch gewoon genoeg?

 • 4 jaar geleden Victoria Robin Surita

  ik zit nu precies in deze situatie ! goed getimed ! maar wachten zou geen problem moeten zijn als je echt van iemand houdt tog?

 • 4 jaar geleden Mascha

  Jup ik heb dit ook gehad met mijn ex, ging gewoon goed allemaal hoor. we hebben er niet echt bij stilgestaan, het ging gewoon vanzelf allemaal

 1. 1